Jorn Luka – The Trueman Show (48) met Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren in The Trueman Show (foto YouTube)

The Trueman Show (48) met Gideon van Meijeren

Gepubliceerd 28 okt. 2021

Jorn Luka

The Trueman Show (48) Gideon van Meijeren

DISCLAIMER
ALL PODCASTS WILL BE SUBTITELED REALLY SOON. SOME LOVELY PEOPLE ARE WORKING ON THAT. ALSO MY WEBSITE WILL BE TRANSLATED TOO, SO ALSO THE NON DUTCHIES CAN FIND THEIR WAY ON MY WEBSITE. WANT TO HELP? PLEASE SEND AN EMAIL TO INFO@JORNLUKA.COM

Bezoek https://jornluka.com. Alle Content, die ik maak, is Gratis. Als je het Tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en Betere Content kunnen maken. Wil je iets anders bijdragen? Ook dat kan. Mail me dan info@jornluka.com. Dank jullie wel voor jullie Steun. Jullie maken The Trueman Show en onze Tours mogelijk!

Voor onze 48ste Aflevering zijn we afgereisd naar Den Haag. Namelijk naar het Hol van de Leeuw, de Tweede Kamer. Wij zijn Uitgenodigd door Tweede Kamer Lid voor Forum voor Democratie Gideon van Meijeren.

Ik had mij voorgenomen om niet meer met Politici in Gesprek te gaan, omdat ik zelf Steeds Meer Overtuigd ben geraakt, dat de Politiek Ons Niet komt Redden en we om die Reden ook, maar beter Zo Min Mogelijk Aandacht er aan kunnen besteden. We zullen Het Echt Zelf Moeten Doen. Dit was daarmee ook de Belangrijkste Vraag, die ik Gideon wilde stellen in deze Podcast. Voor het Antwoord zullen jullie het Gesprek moeten kijken! Toch wilde ik Gideon Graag voor de Camera hebben. Hij heeft inmiddels een Aantal Keer Bewezen Zich Niet In te Houden bij Bepaalde Onderwerpen. Ik wilde dus wel eens weten Hoe hij Echt in de Wedstrijd zit.

We hebben een Hoop Onderwerpen Besproken. Zo spraken we uiteraard over zijn Visie op de Staat van de Politiek, onze ‘Democratie’ op dit moment. Hij noemt de Regering Volksvijand N° 1, waarom ziet hij dat zo? Wat denkt hij dat zich nu echt afspeelt in de wereld, wie hebben het voor het zeggen? Maar ook spraken over een ontzettend belangrijk Thema, dal heel lang klein gehouden wordt, namelijk het Ritueel Kindermisbruik, dat plaatsvindt in Nederland. Een Thema, dat ook in deze Podcast Serie steeds vaker voorbijk omt.

Al met al denk ik, dat het een Mega Interessant Gesprek is geworden. Zeker om Gideon te horen praten over wat hij nou vindt van de Politiek en zijn Rol in het Geheel.

Vond je het Tof? Abonneer je dan op mijn Kanaal en like de Video en deel hem met je vrienden en op Social Media. Samen laten we het Echte Geluid groeien!

#JORNLUKA #GIDEONVANMEIJEREN #FORUMVOORDEMOCRATIE #POLITIEK #TWEEDEKAMER #DEMOCRATIE #PODCAST #GESPREK #TALK #INTERVIEW #TRUEMANSHOW #DENHAAG #VRIJHEID #FVD #KINDERMISBRUIK #AGENDA

Reacties
https://youtu.be/EfyVAmfEiCo

https://twitter.com/JoeLoes3/status/1454433617485176843

https://twitter.com/JetzeWassenaar/status/1454439249873457164

https://twitter.com/JoeLoes3/status/1454787282712637441

https://twitter.com/HansJen17625634/status/1454495274106228738

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jorn+Luka
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Trueman+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie