Jorn Luka – The Trueman Show (18) met Kim Feenstra

Kim Feenstra bij The Trueman Show (foto YouTube)
European Models Tournament (foto Bellazon)

Kim Feenstra (foto chomikuj.pi)

The Trueman Show (18) met Kim Feenstra

Gepubliceerd 1 apr. 2021

Check mijn website https://www.jornluka.com​. Deze website ben ik aan het uitbouwen tot plek, waar alles samenkomt en waar iedereen kan samenkomen en kan verbinden met elkaar. Zo omzeilen we censuur en daar kan ik jullie hulp bij gebruiken.

Voor deze 18e aflevering ben ik naar Amsterdam gereden naar het kantoor van niemand minder dan Kim Feenstra. Kim behoeft eigenlijk geen introductie, maar voor de mensen, die haar echt niet kennen hierbij toch nog een korte intro. Kim is model, ondernemer, sinds kort ook moeder en een van de in mijn ogen weinige Bekende Nederlanders, die zo dichtbij zichzelf staat en spreekt vanuit het hart.

We spreken over hoe Kim het afgelopen jaar heeft ervaren, haar collega BN’ers, hoe om te gaan met haatdragende mensen op social media, scholen, haar jeugd, de toekomst en nog veel meer. Ongelooflijk hoe dicht deze vrouw bij zichzelf staat en hoe vrijuit en eerlijk ze spreekt over al deze onderwerpen. Een echte inspiratie bron voor velen. In mijn ogen een echt hoopvol gesprek.

Ik vond dit gesprek zelf erg leuk om te doen, omdat Kim me vaak heeft laten nadenken door mijn vragen terug te stellen. Ze daagde me uit om over de onderwerpen na te denken, die ik haar voorlegde. Zo is elk gesprek weer anders. Heerlijk.

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

#KIMFEENSTRA#JORNLUKA#PODCAST #GESPREK​ #INTERVIEW#TALK#MODEL#BN​ #BEKEND#MEDIA#TELEVISIE#INSPIRATIE#MOTIVATIE#MOEDERSCHAP#OPVOEDING#SOCIALMEDIA​ #INFLUENCER#MAATREGELEN#POLITIEK#SCHOLEN#ONDERNEMER#EERLIJKHEID​ #ECHTHEID

Reacties
https://youtu.be/REYcGm_ffv4

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jorn+Luka
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Trueman+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kim+Feenstra