Jorn Luka – The Trueman Show (17) met Jan Vingerhoets

Jan Vingerhoets bij The Trueman Show (foto YouTube)

Jan Vingerhoets (foto Facebook)

The Trueman Show (17) met Jan Vingerhoets

Check mijn website https://www.jornluka.com​​​​​​. Deze website ben ik aan het uitbouwen tot plek waar alles samenkomt en waar iedereen kan samenkomen en kan verbinden met elkaar. Zo omzeilen we censuur en daar kan ik jullie hulp bij gebruiken.

Voor deze 17e aflevering ben ik naar het Zuiden van het land gereden. Een weg, die ik al jaren rijd, ik ging namelijk naar het huis, waar ik opgroeide, nadat ik naar Nederland verhuisde. Dit om een podcast op te nemen met mijn stiefvader en huisarts Jan Vingerhoets.

Jan heeft een eigen dokterspraktijk in het Zuiden en was een van de eerste artsen met een “Corona Virus kliniek“. Een kliniek gebouwd om in maart patiënten op te kunnen vangen, die verdacht waren van het hebben van het Corona Virus. Dit was van korte duur, want niet lang daarna begon hij zich uit te spreken tegen de maatregelen. Zijn artikelen bereikten (en bereiken nog steeds) onwijs veel mensen, en daarmee schudt hij flink aan de medische boom.

We spreken over hoe voor hem het afgelopen jaar geweest is, zijn “wakker worden” proces, het Artsencollectief, de stand van de wetenschap, het vrije woord, de demonstratie op het Museumplein, waar hij met andere zorgmedewerkers en veteranen bij aanwezig en nog veel meer.

Vond je tof? Abonneer je dan op het kanaal, like de video en deel hem met je vrienden op social media en check mijn website!

#JORNLUKA#JANVINGERHOETS​ #HUISARTS#ARTSENCOLLECTIEF​ #PODCAST#INTERVIEW#GESPREK #TALK#DEMONSTRATIE#ARTS#ZORGMEDEWERKERS#VETERANEN#WETENSCHAP#MEDISCH#MAATREGELEN#MEDIA#PERS​ #DOKTER#SAMENLEVING

Reacties
https://youtu.be/72pUeti6oSQ

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jorn+Luka
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Trueman+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Vingerhoets

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image