Joost Lips – Zou Dat Het zijn?

Rob Scholte – Mondriaan Revisited

Zou Dat Het zijn?

Zou dat het zijn? Dat die Satanistische Globalisten zo Niet in staat tot Liefde zijn, dat ze Jaloers zijn op wie Liefde van Oorsprong voelen? Lief hebbende Zielen moeten Dood of Geprogrammeerd worden tot hun Agenda, zo niet door Verleiding, dan door Toenemende Dwang, en Uiteindelijk, Natuurlijk, met Geweld.

Ik heb Donkere Emoties gekend in mijn Leven, Zeer Donkere, van Intense Lang Durige Boosheid, van het Steeds Weer Niet kunnen verwerken, dat de Intentie, waarmee Intimiteit werd aan gegaan, Zo Makkelijk door Lagere Invloeden gebroken kon worden. Intenties bleken Niet Zo Stellig. Maar tot Haat kwam het Nooit, Wel Steeds tot Vergeving.

Nu voel ik meer dan Af Keer, ik voel Haat als ik aan de Laffe Satanisten denk, hun Berichten lees, hun Koppen zie. Dan gaat er Diep in mij een Alarm af, dat ik Nooit Eerder zo Sterk hoorde brullen. Mijn Haat zit Gevangen in hun Domein!

De Derde Wereld Oorlog, waarvan velen vrezen, dat die komt, is al lang begonnen. De Invasie verloopt Nu Echter Niet middels het Wapen Tuig, dat we als Zo Danig herkennen. De Wapens zijn Stil en Sluiks, zodat de Aanvaller Geen Enkel Gevaar loopt. Het zijn de Wapens van Silicon Valley, die iedereen op Aarde Recht op Computer en Zak Telefoon geeft, waar je Zo Veel mee kan! Dan Steeds een Beetje Minder. (…) Het zijn de Wapens van de World Health Organisation, die onder deze Vertrouwen Wekkende Naam Prikken zet, die de DNA Structuur van Mensen Voor Goed verandert. Het zijn de Wapens van de Media, alles dat Cultuur heet en dat door Omkoping, of Afpersing Middels Op Gezette Schandalen, te Manipuleren is. Je kunt Gerust stellen, dat de WWIII al voor de Eerste Wereld Oorlog is In Gezet. Het is Allemaal Al die Tijd Dezelfde Oorlog geweest, van de Jaloerse Elite, die Geen Liefde verdraagt tegen de Natuurlijke Mens, die Oorspronkelijk is.

Ik hoor Vaak Gezegd Worden, en heb Dit Zelf ook Gesteld, dat de Satanisten, met al hun Wapens, dit gaan Verliezen. Maar ik heb Niet Gezegd, dat ik Behouden blijf. Ik heb Niet Gezegd, dat ik Niet in Reactiviteit in hun Waanzinnige Cyborg Agenda Verval, Wat me Juist laat Kleven aan Wat ik Niet Wens. Zoals Iedereen Nu beleeft, Iedere Logica ontbreekt als Nu Marionetten van de Agenda in hun Positie Verblijven en Voort Gaan hun Waanzin aan Wie dan Ook Op te Dringen, terwijl de Mensheid tot Genocide wordt gebracht.

De Intimidatie overtreft Alles, dat we Hier Voor zagen. De Censuur stroomlijnt de Overgrote Meerderheid van de Wereld Bevolking middels de Mogelijkheden van Big Tech met hun Zo Genaamde Smart Phones, Smart Meters en noem al de Smarties maar op. Het maakt Degenen, die Dit Kopen en Er in Wonen Iedere Minuut Dommer en Meer Af Geleid van Natuur.

We kennen ook het Onderscheid tussen ‘innerlijke Vrijheid‘ en ‘Vrijheid in de Wereld‘ maar dat is een Illusoir Onderscheid om je te Mis Leiden. In je Zo Genaamd  ‘Innerlijk‘ vind je Ook Alleen Maar Wat Ouders, School, Vrienden en Maatschappij er in stopten. Vrijheid bestaat Niet op het Niveau van de Software, die er, weten we, door Satanisten is In Gestopt. Hoe weet ik dat? Ik word er Niet Blij van, Meer Bewijs heb ik Niet Nodig. Ik lees Smoelen, Geen Boeken.

Hoe Weinig ik Ook Lees, Vandaag kwam Het Weer over me. Lippie, jij leest Veel Te Veel! Waarom dacht ik dat? Omdat Alles, dat ik las me Al Bekend was, en Ook, omdat Wat ik Nog Niet Wist Erg Voorspelbaar was Van Uit wat me Al Bekend was. Dat voelt als Verveling en je Tijd, die Zonder Dat Niet Bestaat, Verdoen. Van Reactiviteit wordt Geen Mens Beter, omdat de Fuik voor mijn Gevangenschap uit Reactiviteit Gebreid is. Ik maak Me Zelf tot Slaaf door te Reageren.

Praten tegen Je Zelf, is dat Niet Schizoïde? Nee Hoor. Ik praat Niet tegen Me Zelf. Als ik Mij Zelf met Lippie Aan Spreek, dan vertolk ik Feitelijk het Woord van Karin, die Nu Stevig Gemist wordt, dus dan roep ik Me Zelf Wel Even tot de Orde namens Haar. Maar deze Uitleg is Natuurlijk Ook Niet Waar. Niets is Waar, als we het Daar Over Eens zijn, dan is Alles Één. Daar kun je Niet Heen Gaan, dat is Al Zo.

Je Beroepen op Jezus Christus, Mohammed, Krishna en al die andere Avatars, die Al in Vrijheid waren Geboren, moet de Aan Name Steunen, dat Dit Klopt. Dan krijg je Alleen over Jezus Al Bibliotheken Vol met Mensen, die Hier Iets van vinden. Ik verdedig Jezus Niet, Ook Jezus Zelf Wierp Alles voor Hem van Tafel en sprak Uit het Onmiddellijke Hart, dat Satanisten vrezen. Het Hele Dualisme is een Set Up, omdat het Tijdelijk is. T is Eenvoudig om te zien. Dan zie je Niks en dit heet Vrede.

Met Kunstenaars heb ik Altijd Twee Mogelijkheden. Ze weten, dat ze Het zijn, of ze zijn Het Gewoon. Als je weet, dat je een Kunstenaar bent, dan ben je Niet Meer dan een Label, dat je Arrogant maakt, als je het Echt bent, zal Geen Label je vangen. Dan trap je in Geen Enkel Label en gaat door met je Werk. Om die Reden vind ik Rob Scholte Interessant, want die had Ook dat Vleugje Arrogantie in Vroeger Jaren, en toen Ie Daar op reflecteerde in een Interview, was de Erkenning de Oplossing van het Probleem. De Kunst van Rob Scholte gaat Hier Groten Deels over. Big Tech wil de Moderne Biecht Bank zijn en Rob Scholte trapt Er Niet in, verliest Meer dan een Gemiddeld Mens verdragen kan, en Werkt Voort. Levens Kunstenaar in Plaats van aan Objecten Vast te Zitten.

Liefde is Over Al Mogelijk, daarom gaat Het Niet Goed met mij als ik Haat Voel.

Morgen komt mijn Lieve Vrouw Weer Terug, met de Prachtige Één Eiige Tweeling, een Term, die een Ieder van Hen Niet dient, Zich Zelf Zijn is van Unieke Schoonheid in Beiden. Altijd een Glimlach, Wel Eens Humeurig, maar Jezus, Wat een Levens Kunstenaars! Ik geef toe, dat ik Dit Beter zie Nu ze Bijna Twee Weken Weg zijn, is zie mijn Eigen Humeurigheid Erg Goed deze Dagen, als ik namens Anderen, met Me Zelf praat.

Wat ik Niet Veel, en Nooit Velen zal, is, dat Mensen, die je Bediend hebt, voor Wie je Er Was, Dan, als ze op Zich Zelf Varen Weer Menen je te moeten Stalken. Ik heb de Stalker van Vele Jaren de Wens Toe Gezonden, dat Ie van Mij Dood mag Vallen, Nu. Als Ie Daad Werkelijk Dood Gevallen is, dan kwam Dat Niet door mijn Wens, of Misschien Wel. Ik voel Geen Spijt, Haat is Wel een Slecht Idee. Ben Klaar met het zien Hoe Anderen Hier Over denken. Eckhart Tolle bij Google is Werkelijk een Drol en denk aan Lester Levenson, die ik hoorde, maar Niet volgde, omdat ik Niemand wilde Volgen. Zo vergat ik, dat hij Gelijk heeft. Dus ik plaats Deze Nog Maals tot Besluit van een Verhaal, dat van het Begin tot het Eind gelogen is. Zou het Echt?

Joost Lips (foto Efemere Fenomenen)

Joost Lips

1 Comment

  1. Vrezelijke tekst. Geen kunstenaar waardig. Rob je bent NIET gediend met deze walmende esoterische scheterige tekst.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.