Joost Lips – Wees Vrij, Altijd Al

Landscape in Noord Ierland (foto Joost Lips https://josef-maria-lips-photography.tumblr.com)

Wees Vrij, Altijd Al

De Wereld was Al Krank Jorum, maar het was Blijkbaar Nog Niet Genoeg. Dagelijks en in Versneld Tempo wordt de Waanzin Op Geschroefd. Eerst was er het Valse Virus, toen kwam het Valse Vaccin, waarvan, omdat het Niet Werkt, Wel Schaadt, Meerdere Doses Nodig werden Geacht. Wie in dit Schandalige Verhaal Niet Mee Wensten te Gaan, werden Al Snel als Gevaarlijke Desinformanten Weg Gezet. Ze werden Gelabeld als Complot Denkers, Wappie S, Zelf Ingenomen Asociale Wezens. Kortom, Tegen Wie Nog Eenvoudig Feiten konden Waarnemen was een Hetze Gestart. Zo kregen we Goed te Zien Wie, Hoe Groot de Dwaasheid van wat hen werd Voor Gespiegeld ook was, Volgzaam naar de Overheid bleven en wie Authentiek Recht Op bleven staan. Nou ja, de Volgzamen zagen dit Feitelijk Niet, want Ziende en Volgzaam Zijn gaan Niet Samen. Blindheid bleek in Veel Gevallen een Keuze te zijn.

Fake Virus, Prik na Prik na Prik, Lockdown met Gedrag Regels, Maskering Letterlijk en Figuurlijk de Deugd, Openheid de Zonde. Het was Niet Langer Aanbevelens Waardig Oprecht te verkondigen, Wat je Waar nam, want dat kon Mensen Wel Eens Kwetsen. Het Vrije Woord ging in de Ban en dit Slijtage Proces gaat Alles, wat het Leven Kwaliteit geeft , Uit Hollen, omdat Iedereen Politiek Correct moet spreken, Zoals Het Hoort, Gehoorzaam. Het Nieuwe Normaal is Volkomen Me Sjokke. Mannen worden Zwanger en ´Het Zwakke Geslacht´ bestaat Niet Meer, dat was een Vergissing van de Natuur. Penissen winnen nu Sport Wedstrijden van Mensen met een Vagina. De Uit Rollende Agenda is Hard Bezig op Ieder Levens Gebied het Aan Geboren Gevoel voor Natuur, Schoonheid en Liefde te Frustreren met als Doel dit Volledig uit de Menselijke Ervaring te Wissen. De Mens moet So Wie So Verdwijnen. Pfizer beweert Al dat Mensen, die de Prik hebben gehad in Feite Pfizer S Technologie in zich mee dragen, derhalve onder hun Patent vallen. Ze zijn Technisch Gezien, in Pfizer S Ogen, hun Bezit geworden.

Sinds de Aanvang van deze Corona Fabel heb ik Vele Stukken geschreven om aan te tonen Wat er zo al Niet Klopte aan deze Mondiale Misdaad, met Bewijs Stukken van Wat ik Beweerde Er Bij. Nu voel ik die Behoefte Niet Meer, Alles is Wel Gezegd. Wie Nu Nog Niet Wil Zien, die Vol Harden Zo Krachtig in hun Standpunt, dat de Kans, dat ze gaan Horen tot een Minimum is Gedaald. Dat er Tegenwoordig Opeens VeleOnverklaarbare’ Doden vallen onder Jonge Mensen, zelfs dat wekt hun Argwaan Niet en ‘Wetenschappersverzinnen Er Wel Weer Termen voor en doen Onderzoek naar ditMysterieuzeVerschijnsel. Zij, die de Prik Niet namen, speelden Geen Rol in de Over Sterfte, maar Zo een Feit maakt Geen Indruk Meer bij de Volgzamen, want de Overheid verdient het Niet Gewantrouwd te worden. Dat zie je ook in de Cultuur van de Tweede Kamer. De Rol van de Oppositie om de Regering te Controleren is Al Lang in Verval, waar de Kamer Voorzitter Graag een Handje bij mee helpt.

Er komt Nu Weer een Schijn Argument op ons af waar we Steeds Vaker over zullen gaan horen. De Mens heeft Geen Vrije Wil, dus Democratie is Helemaal Niet Nodig. De Argumentatie voor deze Visie komt onder andere voort uit Wetenschappelijk Onderzoek, dat zou hebben aan getoond, dat, als een Mens meent Iets te beslissen, de Beslissing in de Hersenen Feitelijk Al Gemaakt was. Dit is een Puur Materialistisch Argument, dat er van uit gaat, dat de Mens Zijn of Haar (of X S) Hersenen is. Mensen geloven zo veel, dat hen wordt voor geschoteld, je zou bijna geloven dat Vrije Wil inderdaad bij hen Niet Meer bestaat en dat Zelf Beschikking derhalve een Onmogelijkheid is. Ik koop deze Onzin Echter Niet.

<p”>De Matrix wil de Lichaam Geest Controleren en de Inwonende Ziel Kapen. Dit kan via Ontelbare Benaderingen, waarbij Zak Telefoon, Computer en Internet een Hoofd Rol spelen. Sta Je Dit Toe? Als je durft te zien, Hoe je Gebonden wordt, dan zie je ook Hoe dit Opgeheven kan worden. Er is Geen Intelligentie in de Kwaadaardige Agenda, Louter Psychopathische Sluwheid, die Goed te Doorzien is. Wees Stil, zie dat de Lichaam Geest je Instrument en Niet je Wezen is, dan ben je Niet te Vangen. Wees Vrij, Altijd Al.

Efemere Fenomenen & Essenties – Joost Lips, 11 juni 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/06/11/wees-vrij-altijd-al/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrije+Wil
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zelf+Beschikking
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complot+Denker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wappie
https://robscholtemuseum.nl/?s=A+Sociaal+Wezen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politiek+Correct
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zwakke+Geslacht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vergissing+van+Natuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volgzaam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Democratie+Niet+Nodig
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pfizer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bezit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Over+Sterfte