Joost Lips – Wat een Theater!

Theater! (gif tenor.com)

Wat een Theater!

Mensen Maken van Alles Mee. Maar Er Drama van Maken, is Duidelijk een Vak Apart. Drama is Niet Per Se Verdacht. Het Uiten van Frustraties en Gevoelens van Geluk kan Helend Werken, Wie Daar Deel Genoot van wordt, kan Catharsis als Zegen Onder Gaan.

Tot Zo Ver Alles Oké, maar Ook Hier is een Agenda Actief, die ik Ver Af Schuw.

Ik heb de Af Gelopen Week Veel Gekeken en Geluisterd naar Verschillende Filmpjes van Talenten Programma S. Meest Ontroerend zijn de Audities. Als Geboren Artiesten hun Oorspronkelijke Vermogen Tonen. Daar Na gaat het Vrij Wel Altijd Mis, Na Dat Jury Leden Afzichtelijke Op Merkingen hebben Uit Gestoten als ‘The Industry is Ready for You!

Je kwam voor de Liefde en wordt een Bordeel In Getrokken, Zo voelt Het. Er zijn Er Maar Weinigen, die Niet aan deze Fuik Ontsnappen. Als je je Eigenheid, Koste Wat Kost, wilt Bewaren, Dumpt Dezelfde Industrie, die Zo Juist Nog Klaar Voor Je was, Je Met Een. De Agenda wil Geen Authenticiteit. Ook Al wordt Dat Wel door Simon Cowell en zijn Trawanten Beweerd. Deze Shows vangen Alles. dat Origineel is, Om Er Vervolgens Middelmatigheid In te Coderen. Je ziet Het Steeds Weer.

Ik was dan Ook Ontsteld, dat Één van de Beste Zangeressen van deze Tijd, Angelina Jordan, Simon Cowell een Ongeveer Mystieke Status Toe Bedeelde.

America S Got Talent | The Champions – Angelina Jordan Bohemian Rhapsody

Published 8 jan. 2020

MovieClips

Get Up to 100 Dollars Worth of Crypto

Afilliate LInk https://currency.com/

#Angelina
Jordan #Bohemian
Rhapsody
#America S

Got Talent #TheChampionsOne

Reacties
https://youtu.be/qF0JV28vgLw

Hetzelfde Fenomeen, Het Streven naar Middel Matigheid, Zien we op Allerlei Manieren, Ook Elders in het Leven. Leuke Eigen Gereide Winkeltjes maakten Plaats voor Winkel Ketens Met In Alle Filialen dezelfde Interieuren en Vak Verdelingen. Wat een Manier om het Brein te Programmeren!

TV Programmeringrn deden Het Ook Al Erg Goed en Sociale Media als Twitter, Facebook en de Rest Werken Nu, Inclusief Censuur, Top Down Mee aan de Normalisering van Breinen, Wat, Dat beloof ik U, Niets Goeds in Zich heeft. Dagelijks gaan er Vele Mensen Dood door Ongelukken in het Verkeer, of door Geweld Na Alcohol Gebruik, maar Dat Hindert Niet.

Als Er Eens iemand na Gebruik van Magic Mushrooms van een Brug Springt, dan wordt de Heilige Padden Stoel in Nederland Verboden. De Politiek rond Wiet heeft met Het Zelfde Euvel te Maken, maar de Wiet is Tegenwoordig van Dus Danige Slaap Verwekkende Kracht, dat de Overheid Geen Probleem in het Gedogen Hier Van Ziet. Als Dat Straks Gelegaliseerd wordt, Levert Het Weer Heel Wat Belasting Centen op.

Het is Klaar. De Agenda van dit Theater laat Schijnen Wat Duister is en doet Als Of Oorspronkelijkheid Bij Geschaafd moet worden. Omdat Ongeveer Iedereen, die ik Ontmoet Dit Maar in Zeer Lichte Mate Frustrerend vindt, is het Duidelijk, Dat Ze, Zonder Het te Weten, Al Zeer Diep in de Spelende Agenda Zitten.

Niets is Waar. Dat is een Goeie. Wat Iemand Ook Zegt, T is Onzin.

Je kunt Alles van Goddelijke Oorsprong noemen, of Zeggen, dat de Duivel aan het Begin van de Wereld staat, maar in Beide Gevallen heb je Je Vergist. Vergissen is Menselijk. Verder komen Mensen Ook Niet, als ze de Programma S, die in Hen spelen Niet Door Zien. Weet je Wat, dan bieden we Spirituele Programma S aan. die je Beloven een Einde aan je Ellendige Programma S te maken. in Werkelijkheid heb je er Alleen Maar een Programma Bij Gekregen.

Alles moet Kapot! Dat is Nu Wel Duidelijk.

Ik spreek Graag de Waarheid, maar ik zie Er Geen Taak in Anderen tot Het Zelfde te brengen.

De Wereld is Intens Ziek en Verrot.

De Meesten zijn aan dit Theater Verslaafd.

Mijn Woorden zullen ze Niet Over Tuigen.

Het Theater loopt Nog. Er vindt Nog Iets van Leven in Plaats, maar In Wezen is Het een Dood Lopend Spoor van Virus Programma S, die Niet Echt Bestaan, en Toch Hun Werk Doen als ze Massaal Geloofd Worden.

Het kan me Niet Schelen, of het God S Schepping is, een Hologram of welke ‘Virtuele Werkelijkheid’ Dan Ook. Ik heb Niets aan Dit Zoeken.

Het betreft Altijd Vang Netten voor de Liefdeloze Agenda. die ik Hier Bespreek. De Tekenen des Tijds zijn Enorm en Nog ‘Bouwen’ Zo Velen ‘Aan een Betere Toekomst‘.

Ik zeg Geen Sorry.

Ik noem het Geheel en Al Waan Zinnig Theater van Zo Wel Gedroomde Daders als Slachtoffers.

Ik wist Al, dat mijn Leven Tijdelijk was. Er is Niets Veranderd in die Zin. Maar de Droom, die het Leven is, die hadden we Best Wat Leuker kunnen maken.

Ik zie Het Niet Gebeuren en ik Droom Geen Toekomst.

Ik zeg, Waar Het Op Staat, Zo Lang ik Nog Adem.

Ik zie Weer Steeds Meer Makers op de Ierse Bekken verschijnen als Karin Juist Vandaag van uit Nederland, waar ze met de Kinderen is, verklaart, dat ze Amper Maskers ziet.

lk ben blij, dat Zij en de Jongens Binnen Kort Weer Terug Komen. Het Leven is Niet Echt Mogelijk met Al die Gefluorideerde Breinen Hier.

De Jongens vinden Nederland Geweldig, willen Daar Wel gaan Wonen. Karin is het Land Ooit Ontvlucht door de Te Vele Impulsen van het Drukke Leven Daar, maar Nu ervaart ze Juist, dat dit Haar Tot Leven brengt.

Ierland is Prachtig, maar de Meeste Mensen zijn Er Te Dik, hebben Hun Omgeving Niet in de Gaten en Zweren bij Guinness in Plaats van bij Originaliteit. Een Favoriete Gitarist van mij, die Niet Meer leeft en van Ierse Af Komst was, had tijdens zijn Bestaan Drie Lever Transplantaties te onder gaan.

Rory Gallagher Ik kwam zijn Afbeelding Onlangs in Graffiti tegen en Glim Lachte.

Rory Gallagher – As The Crow Flies

Published 1 dec. 2008

As The Crow Flies, Babe

Footage of Rory at Blarney Castle, Cork.

Reacties
https://youtu.be/JDWsrld6rMY§

Joost Lips

Efemene Fenomen, 4 augustus 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/08/04/wat-een-theater/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angelina+Jordan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Simon+Cowell
https://robscholtemuseum.nl/?s=America+S+Got+Talent
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rory+Gallagher
https://robscholtemuseum.nl/?s=Catharsis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wat+een+Theater