Joost Lips – Vraagje

Handhaven intensiveert opstand! (foto Imgur)

Vraagje

Twee weken lockdown ´to flatten de curve´, daar begon het gedonder dat nu al negen maanden duurt mee. Nu worden er vaccins uitgedeeld om de curve weer flink omhoog te laten gaan, met wereldwijd al vele doden en mensen met zenuwaandoeningen van je welste.

We weten het: als iemand van een keukentrapje af lazerde en dood bleef, en ook Corona Virus 19 had volgens de test, die dit niet testen kan, dan ging deze de boeken in als Corona Virus dode. Als er nu velen sterven na met het experimentele vaccine verkracht te zijn, wordt dit geweten aan onderliggende aandoeningen.

Het bedrog, dat zichtbaar is geworden, is zo menigvuldig, dat de mensen murw gebeukt lijken. Ik had na enkele weken lockdown al een volksopstand verwacht, maar, nee hoor, de overheid mag doen wat het wil doen, je bij je familie weghalen, je oma isoleren en in eenzaamheid laten sterven, hele verpleeghuizen plat spuiten, vreedzame demonstranten door Romeo’s en geuniformeerden het ziekenhuis in laten werken, bedrijven slopen, straatverbod dicteren, ga maar door. Opstand? Welnee. Men klaagt wat op sociale media en kan er dan weer een dagje tegen. De concentratiekampen staan her en der ook al klaar.

Is iedereen dan zo gehersenspoeld dat we liever brave burgers dan oprechte mensen zijn? Is er dan geen vleugje oorspronkelijkheid meer over dat de meeste mensen verzanden in het bedrog, dat het laatste etmaal weer kenbaar is geworden, en ieder overzicht verliezen? Dit loopt volstrekt achter de feiten aan. Het huis staat in brand en mensen maken zich druk om een verkoolde deur. Doet me denken aan de scene van Laurel & Hardy als de dikke een volledig afgebrand huis via de enige nog staande deurpost ‘binnen‘ treedt.

Ik ben steeds voor vreedzaam protest geweest, maar de genocide is in volle gang. Ik huldig dit standpunt niet langer. Met liefde en geduld je kind laten molesteren? Met liefde en geduld zien hoe de wereld vergiftigd en tot gevangenis gemaakt wordt? De grens is allang bereikt en overschreden. Wie een mens verplicht onvrij en ongezond te leven, verdient gepaste response. Ik roep derhalve niet op tot geweld, ik roep op tot het herkennen van de vandaag gehanteerde wapenen tegen het volk en het vinden van de juiste response, die er een van zelfverdediging is.

Sta op, of ga als mak schaap eerloos ten onder. Hoeveel begrafenissen, niet door Corona, maar door dictatuur, moet een mens beleven voor ie opstaat?

Bodemloze Beeldentuin, 8 februari 2021

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/2021/02/08/vraagje/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips

1 Comment

  1. Wat een goed bericht! Ik ben ook in opstand, probeer iedereen om me heen te bewegen om eens kritisch te kijken, al snel ben ik een complotwappie, maar probeer rustig uit te leggen dat de IFR 0,23% is en dat de WHO het zelf heeft gepubliceerd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image