Joost Lips – Verkiezingen: Freudiaanse Lapsus

A place to think (foto Tumblr)

Verkiezingen: Freudiaanse Lapsus

FF rekenen hoor: er zijn 150 zetels in de Tweede Kamer, acht daarvan gaan naar Forum voor Democratie. Wat betekent, dat 142 zetels staan voor al die mensen, die graag thuis opgesloten zitten, maskers dragen, afstand houden, zelfstandigheid verliezen en hun bedrijven en banen verloren zien gaan. Dus minder dan 6% van de bevolking wil vrijheid, de rest kiest democratisch voor dictatuur. Of we dat even met ons allen willen geloven. Ondertussen is ontzaglijk veel van dit soort waanzin, dat ons reeds een jaar lang dagelijks wordt aangeleverd, niet genoeg om mensen te doen ontwaken? Of zijn mensen wel ziende, maar zijn het vooral de schijtlijsters, die de avondklok slaan?

Wybren van Haga ziet nu keer op keer zijn filmpjes verdwijnen van ScrewYou. Maakt niet uit, of hij cijfers van de World Health Organization gebruikt. Hij voldoet niet aan de richtlijnen. Ook als het Jaap van Dissel is, die hem gelijk geeft, dat de sterftecijfers overeenkomen met die van de jaarlijkse griep, wordt van Haga, die geen masker wil dragen, digitaal de mond gesnoerd. Tijdens de verkiezingen wordt opeens besloten, dat tienduizenden ongeldige stemmen toch maar geldig moeten worden geacht. De misstanden zijn vanzelfsprekend niet Amerikaans, maar globaal. Vrouwtje Sigrid Kaag, die dansend op tafel blijde verrassing acteerde, wist de uitslag al tijdens haar overleg met mijnheertje anale Klaus Schwab. Hier één van de verwijderde filmpjes.

Ik denk dat we, zonder zorg ons te vergissen, het woord ‘verkiezingen,’ voortaan als een Freudiaanse verspreking kunnen verstaan. Ik wilde Zelf kiezen, maar ik verkoos per vergissing de Overheid.

Dus donder op met alles, dat statuur en autoriteit aan de Staat wil ontlenen. Kappen nu met toestemming vragen om te demonstreren tegen het Demonstratie Verbod. Is het demonstreren zelf niet genoeg geweest, waar het louter psychopathische fascisten in uniformen en volkskledij aantrekt om te muiten en verder geen enkel gehoor vindt? De andere wang toekeren kan wijsheid zijn om het Hart van mensen te wekken, maar levend tussen louter barbaren is het tijd voor lik op stuk wat mij betreft. Of zijn er nog meer grenzen, die men eerst overtreden moet zien? Was het werkelijk nog niet genoeg?

Het is dan een zegen een dag als vandaag te beleven. A,s de wereldse waanzin me koud laat en ik bezig ben met zaken, waarvoor ik warm loop. Nou ja, de corruptie is overal en niet zo maar te ontlopen. Alle inspanningen het Vodafone contract voor broad.band op te zeggen waren tevergeefs bijvoorbeeld. Als je niet betaalt, weten ze je meteen te vinden. Andersom werkt dit niet zo. Karin belde Vodafone en zei, dat ze het contract wilde opzeggen. Niet mogelijk, daarvoor moest ze naar een Vodafone Shop. Oké, wij naar Clonakilty. Daar werd ons, van achter plastic twee meter verder op door een gemaskerd iemand gezegd “Ik heb de nadrukkelijke opdracht gekregen niemand meer van dienst te zijn.” Karin heeft toen een vriendin, die bij het oplichtersbedrijf werkt, gevraagd de betalingsregeling te blokkeren. Aldus geschiedde. Toen kwam er een nieuwe rekening in de bus, met het dreigement van een deurwaarder er in. Karin belde nogmaals, legde de zaak nog eens uit en kreeg te verstaan “Dan is dit de laatste rekening, die je betaalt (…) piep, piep, piep.” De verbinding bruut verbroken. Costumers Service noemen ze dat. Dus ik heb een bezwaar verzonden vandaag met de waarschuwing er bij, dat ik klaar ben voor verdere stappen via de Ierse Consumentenbond, waarvan een vriend ons vertelde, dat die waarschuwing vaak het gewenste resultaat heeft en de aasgieren voortaan elders doet verkeren.

Max Igan, reporter vanuit Australië, opende zijn video verslag afgelopen dag met beelden van de Nederlandse Politie, geüniformeerd en in burgerkleding, die er flink op los timmerden. Ook deze vreedzame man is het geweld tegen burgers zo zat, dat hij de nazi´s van deze dagen per direct een kogel door de kop gunt. Neem zelf een kijkje.

Micha Kat, een man, die door de Overheid, die hij al decennia lang onderzoekt, ronduit crimineel is behandeld, hoorde ik ook zeer onlangs zeggen, dat geweld nu binnen het gebied van het toelaatbare is komen te liggen. Ik ben dit volstrekt met hem eens. Alle andere paden zijn geschoffeerd en dan kom je hier uit. Of vind je het oké, dat je kind gemaskerd naar een concentratiekamp wordt afgevoerd door Jeugdzorg of door pedofiele employés van andere filialen van de duivel? Je andere wang toekeren is binnen mijn notie een wijze benadering in vele situaties, maar niet als ze komen met Militaire laarzen om mijn geliefden en mij van een prik te voorzien, die de menselijkheid en goddelijke vonk wil doden. De andere wang is hier stellig ook niet langer Jezus zijn idee.

In de Bhagavad Gita krijgt Arjuna de opdracht ten strijde te trekken. Arjuna weigert, wil zijn familie niet doden, en zijn argument is, dat hij van iedereen houdt als ik het me goed herinner. Maar Krishna is onverbiddelijk: ten strijde! Niks geen geweldloosheid; dapper zijn en louter de waarheid dienen. Bill Gates niet doden, omdat ik zo veel van hem houd, en zo wel de wereldbevolking minus een relatief klein getal laten omkomen? Die redenatie houdt geen stand.

De andere wang toekeren gaat uit van het idee, dat geweld geweld oproept, en dit versta ik. Maar als werkelijk alles om mij heen dat geweld al vertoont, dan ben ik niet langer bang geweld te provoceren. Wat ik overigens niet doe: ik heb het nog altijd over Zelf verdediging, waarbij het Zelf iedereen betreft, die hier in de val wordt gelokt. Wie deze kwaadaardige operatie steunen kennen geen origineel Zelf meer, zijn reeds verworden tot verlengstuk van de duivel en zijn machinaties. Ik maak geen plan om iemand te doden, maar ik erken ten volle het recht te doden als mijn geliefden en ik door gulzigheid in welke vorm dan ook naar het leven worden gestaan.

Nisargadatta Maharaj en Marcel Messing, twee mensen, die ik graag lees en beluister, stellen, dat het beter is vermoord te worden dan om te moorden. Hetzelfde thema ander maal, de andere wang, en ik versta het. Maar het gaat niet om mijn eigen leven meer, het gaat hier om de manipulatie van het mens zijn zelf, tot in de genen. Het christelijke idee van de Hemel of anders het Vagevuur projecteerde ik gisteravond opeens op deze Aarde. Zo is het precies! Als de waanzin in al zijn vormen doorgang vindt, zit jij en je nageslacht voorgoed gevangen binnen de wil van de Hart verscheurende lust van de elite en alle dienders, die door bedreiging of beloning in hun slipstream opereren.

Wie tegen geweld blijven, ook nu, krijgen mijn respect, maar ik wil er graag deze vraag bij stellen. Is dit onverdeeld je Hart of heeft lafheid je dit als artificieel standpunt in laten nemen? Het komt deze dagen op werkelijke strijders aan. Voor zo ver ze nog bestaan. Ze bestaan nog, en ze gaan dieper dan ooit om hun kracht uit de krochten van hun ziel vrij te maken door toenemende oprechtheid, of ze verzanden voorgoed. Dit zijn geen verkiezingen, wat een vergissing is, dit is ieder moment opnieuw de keuze. Wees oprecht.

Bodemloze Beeldentuin, 18 maart 2021

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/2021/03/18/verkiezing-freudiaanse-lapsus/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigmund+Freud
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wybren+van+Haga
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+Igan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tweede+Kamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verkiezingen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freudiaanse+verspreking
https://robscholtemuseum.nl/?s=Freudiaanse+Lapsus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lapsus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dictatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organization
https://robscholtemuseum.nl/?s=Demonstratie+Verbod
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vodafone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Clonakilty
https://robscholtemuseum.nl/?s=Costumers+Service
https://robscholtemuseum.nl/?s=Consumentenbond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeugdzorg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bhagavad+Gita
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arjuna
https://robscholtemuseum.nl/?s=Krishna
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bill+Gates
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta+Maharaj
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Messing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hemel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vagevuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Andere+Wang+Toekeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ten+Strijde
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wees+Oprecht

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image