Joost Lips – Van Uw Financieel Expert

You Own Nothing and You LL Be Happy (foto dissident.one)

Van Uw Financieel Expert

Nog Even en dan kan de Airplane Mode van de Smart Phone gehaald worden. Dan zit U Altijd Thuis, zonder een Cent, en bent Gelukkig.

De Elektronische Hand Boei, door U Zelf Gefinancierd, zal leiden tot de Onteigening van Wat u meende te Bezitten.

Tot die Tijd zult U het moeten gaan doen met Digital Currency, het Basale Inkomen, dat in Werkelijkheid Niets is. Het Niets, dat kan Toe Nemen bij Gewenst Gedrag, af neemt als U Niet Braaf bent.

Bent U Werkelijk Onverbeterlijk Ongehoorzaam, dan wordt Uw Digitale Niets Bevroren, want dat kunnen de Macht Hebbers, gelijk ze Gebakken Lucht verzorgen.

Dan is het Zaak je Eigen Voedsel te Verbouwen, en er Wat Vee op Na te Houden, maar Ook dat valt onder Ongewenst Gedrag, dus propageren de Heersende Dames en Heren Gemanipuleerd GMO (Genetically Modified Organisms) Spul, dat Geen Zaden voor een Volgende Oogst op levert, en dienen ook Alle Dieren Gechipt te worden.

Ja, ja,, ze weten U Ieder Persoonlijk te vinden voor het Algemeen Belang, gelijk ze hun Narratief Ontrouw Gespuis de Bek Snoeren om de Democratie te Redden.

De Mond Snoerende Maskerade tegen het Niet Bestaande Corona Gevaar, is Bedoeld geweest als een Gedrag Experiment, is toe gegeven.

Waar we Echt Bang voor moeten zijn: Thee, Slapen in een Verkeerde Houding, het Klimaat, want sinds er Geprikt is tegen Corona sterven Hier Ontzettend Veel Mensen aan.

De Heersers willen dat Iedereen Gelijk is, dus de Vreemdelingen zijn Niet Aan te Slepen om Uw Privacy Uit te Vlakken. Wel Lekker Koken voor de Gasten in uw Huis, want als ze het Niet Lekker vinden gaan ze zo maar Weer Terug naar hun Land. Uw Land is dan al Geconfisqueerd.

De hHeersers hebben vernomen, dat U zich Zorgen maakt om de Toekomst van uw Kinderen, maar daar hebben ze wat op gevonden: Gender Neutraliteit, Liefde Loosheid, Zoom Meetings. Zonder Nageslacht Geen Vrees. De Staat zorgt voort aan voor het Kroost in Kweek Zakken, die deze Taak beter aan kunnen, dan de Volstrekt Achter Haalde Baar Moeders.

De Kinderen, die Vermist zijn, in Nederland en Elders, daar behoeft Geen Onderzoek naar gedaan te worden, want Iedereen in de Jeugd Zorg werkt Hard en het is Politiek Incorrect hun Goede Intenties te Betwijfelen. Dus Iedere Motie tot Onderzoek in deze wordt Stee Vast Ontraden. De Kinder Verkrachters zorgen er voor, dat de Kleintjes geen Liefde Te Kort komen.

Ik werd Van Morgen Vakker en wist. Ik hoef Nooit Meer een Boek te lezen, want de Staat heeft Altijd het Beste met me voor, ook als de Staat Zich Zelf weg geeft aan Verborgen Praat Clubjes, die Beter dan ik weten wat ik Nodig heb. De Spirituele Werken, die altijd mijn Aandacht trokken, ook die zijn geschreven in de Software Modus van het Grote Narratief, dat ik Voorgoed uit Handen kan geven, want in Al mijn Braafheid wordt er Perfect voor mij gezorgd.

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/15/van-uw-financieel-expert/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Airplane+Mode
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smart+Phone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Genetically+Modified+Organism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chip
https://robscholtemuseum.nl/?s=Privacy
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gender
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zoom+Meeting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Software+Modus