Joost Lips – Twitter Hygiëne

Twitter Hygiëne

De Absurditeit in de Wereld neemt dus Danig Extreme Vormen aan, dat de Geneigdheid tot Gewenning en, als Gevolg daar van, Ongevoeligheid Er Voor bestaat. Dit lijkt Goed voor het Persoonlijk Wel Bevinden, maar kent als Inherent Na Deel, dat er een Ongewenste Conditionering geschiedt. Hoe Absurder Hoe Beter, denkt de Cabal volgens mij, want de Absurditeit dient de Mind Control. Doet het dit Niet DIrect, dan zullen die Gene,n die Weer Stand bieden hun Weer Stand zien Breken, uit Gewenning en Vermoeidheid over Zo Veel Waan Zin. Een Over Dosis Ontspoordheid, Wie is Daar Tegen bestand?Dit is Vaker Reden tot de Overw Weging geweest mijn Twitter Account te Verwijderen. Ik heb deze Enkele Keren Daad Werkelijk Verwijderd, maar Telkens won het In Zicht, dat Twitter, Ondanks de Censuur, die er Plaats vindt, een Belangrijke Bron van Nieuws is, en Daar Bij vaak Zeer Actueel. Er wordt gezegd, dat Twitter, sinds Elon Musk het Over nam, Weer Platform van het Vrije Woord is geworden. Dat mag Zo Lijken, ik heb Sterk de In Dru,k dat dit Uiterlijk Vertoon betreft, en dat AI in de Onzichtbare Diepte van het Platform Steeds Slimmere Algoritmen hanteert om de Gebruikers te Sturen en Mis Leiden.Voor Nieuws Garing blijft Twitter Goed. Het blijft Zaak, zoals met Alle Informatie Bronnen TegenWoordig, je Vragen bij Alles te Blijven Stellen en je Intuïtie Nooit Over te Slaan.

Twitter wordt Zinniger als je Tijdig Mensen ontvolg,t die het Platform vooral als Klaag Muur blijven Benutten. We hebben Meer aan Frisse Ziens Wijzen in de duisternis. Laat mij een Fraai Voorbeeld geven van een Tweet , die de Waan Zin zonder Slacht Offerschap benadert.

Nieuws, Oorspronkelijke Mensen, die zich Niet Gek laten Maken, en Humor Niet te Vergeten, maken Twitter tot een Zin Vol Platform. Ik zeg het Nog Maals. Op Tijd de Mensen Uit Zetten, die je Energie Verlagen, behoud zij, die deze Voeden. Zo wordt je Tijd Lijn Steeds Aangenamer. Voedend vind ik de Humor in de Tweet Hier Onder, die een Enorme Destructieve Hype met een Paar Woorden weet te Relativeren.

Nog een Persoonlijke Ervaring wat betreft Censuur op Twitter. De Censuur was Enorm, toen kwam Elon Musk en werden Veel Accounts Her Steld. Dat zag er Mooi uit, en Vervolgens kwamen Ook Nog the Twitter Files Vrij. Tegen Over dit Uiterlijk Vertoon had ik een Geheel Andere Ervaring. Vóór Elon plaatste ik Links naar mijn Blog Berichten in Reactie Ruimten, en kreeg Veel Response Daar Op.Ttevens zag ik aan de Statistieken op mijn Web Log, dat Mensen kwamen Lezen. Sinds Elon doe ik het Zelfde, met Hoe Genaamd Geen Resultaat. Wat Lang Durig Steeds Effectief was, werkt Sinds Elon Lang Durig Steeds Niet Meer. Shadow Banning works Well. Dat U het Even Weet.

Ik houd Twitter Graag aan, Zeker Ook om Specifieke Personen en Dialogen tussen Personen, die het Verschil tussen Goede en Verduisterende Intenties Mooi Bloot Leggen. Ik eindig dit Bericht Graag met een Reeks Tweets van The Magnificient Stranger, die mij Zo Vaak, tussen Alle Ernstige Berichten door, de Lach weet te Ontlokken.


Joost Lips

Efemere Fenomen, 1 mei 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/01/twitter-hygiene/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twitter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Censuur