Joost Lips – Tucker Carlson Weg bij Fox News

Tucker Carlson Weg bij Fox News

Ik had 24 april Jongst Leden een Stukje Speech Beluisterd van Tucker Carlson, Waar van de Toon en In Houd me verraste. Ik zag een Bewogen Man, die Geen Doekjes windt over Wat hij van de Situatie in de Wereld vindt. De Dag Er Op vernam ik, dat hij Niet lLnger voor Fox News Werkzaam Is.

Was hij Ontslagen? Fox News meldde, dat Fox en hij Over Een Gekomen waren, dat ze Uit Elkaar zouden Gaan. Dat is het Bericht naar de Buiten Wereld. Tucker Carlson is Sinds is Sinds 21 april Stil Gebleven op Twitter. Maar in Feite was Het Al Vrij lang Verbazing Wekkend, dat Rupert Murdoch, de Baas van Fox, Carlson Nog Zo Lang Binnen zijn Gelederen had Geduld. Reden Waarom Velen in Carlson Controlled Opposition zagen. Ik deelde die Visie Niet, zag Steeds een Bevlogen Man, die Werkelijk Pijn in het Hart voelt over Wat er in de Wereld Plaats vindt. De Speech, die hij Onlangs Af Leverde toont Niet Iemand, die Compromissen sluit. Zijn Woorden zijn voor Fox Te Expliciet Uit Gesproken, dat is mijn Idee. De Volledige Speech kun je Hier Zien.

Ik heb Al Tijd Sympathie voor Tucker Gevoeld, en Dit is Deze Dagen Alleen Maar Versterkt. Zijn Wijze van Wereld Nieuws Belichten kent Flair, Humor en is Steeds Scherp. Carlson kent een Wereld Wijd Verspreid Publiek, dat Dat Garandeert, waar hij Ook zijn Kop Weer boven het Maai Veld Uit Steekt, hij door Zeer Velen Weer Gevonden zal Worden.

Carlson heeft Spijt Gewerkt te Jebben voor het Media Controle Apparaat. ¨Hun Taak is het Niet je te Informeren. Ze werken voor een Kleine Groep Mensen, die de Wereld Feitelijk regeert.¨ Het volledige Interview, Waar Uit Volgende Stukje Geknipt is kun je Hier Zien.

Besluit met een Sympathiek Filmpje van hem als hij Aan het Vissen is, wordt Op Gemerkt door een YouTuber en dan Aller Aardigst reageert.

 Joost Lips

Efemere Fenomen, 25 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/25/tucker-carlson-weg-bij-fox-news

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tucker+Carlson
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rupert+Murdoch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fox
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fox+News