Joost Lips – Tucker Carlson Bericht rond 02.00 Uur Nederlandse Tijd

Tucker Carlson Bericht rond 02.00 Uur Nederlandse Tijd

Ik weet Niet Hoe Dat in Nederland is, maar Hier in Ierland wordt het Internet Dagelijks op een Laag Pitje Gezet, Vaak tot Volledige Stil Stand aan toe.

Weer Zo een Poging tot Conditionering van het Menselijk Brein.

Het Filmpje, dat Tucker Carlson  Drie Kwartier Terug op Twitter plaatste, en ik Met Een Gedownload heb, speelt Daar Momenteel Niet Af, en mijn Upload op BitChute wil Ook Niet Vlotten.

Als de Duivel Aanbidders nog een Internet Black- Out willen Verzorgen, Dan lijkt me Dit een Geschikt Moment voor hen. De God Vruchtige Mens is Sterker, en Ze Weten Het, dus Hun Censuur zal Ergens Groter dan Ooit worden.

Maar Ja, als je het Internet Iit zet dan Stoppen Ook Zaken, die voor Hen Door moeten Gaan, Dus ik neem aa, Dat ze Regel Knoppen hebben Ontwikkeld, die Specifieke Gebruikers en Deel Systemen Uit kunnen XZetten, zo dat de Kern van hun Mis Daad Voort Gang zal kunnen Blijven Vinden.

Kun je je Voor Stellen Wat er Gebeurt met de Mensen, die Vast  Zitten aan hun Smart Phone als aan een Hand Boei en Dit hun Vrije Keuze noemen, Als het Internet op Zwart gaat? Als je dacht, dat de Pleuris al was Uitg Gbroken, dan weet ik Niet Hoe we die Periode zullen Gaan Benoemen.

Ja, Hoor, het Internet opent Geen Pagina <eer voor me. Plezierig Feit daar bij is wel, dat Uploads, die ik op BitChute Reeds Gestart heb, zij het Zeer Langzaam, Voortgang Vinden zonder Af Gebroken te Worden.

Eer Gisteren, na zijn Ontslag bij Fox News, zei ik tegen Karin Let Op, Snel Horen we de Leuze “Tucker Carlson for President!¨ Af Gelopen Dag kwam er een Populaire Tweet Langs, die de Twitteraars vroeg, Wat ze Er Van zouden Vinden als Carlson de Running Mate van Donald Trump in 2024 zou worden. Gekke Wereld, Intrigerend Ook.

Ja Hoor, de Upload is Nu dan Toch Gelukt, Nog Even Zien Hoe Veel Tijd BitChute Nodig heeft om deze Visible te Krijgen, en of ik Dit Schrijven kan Plaatsen. Anders wordt dat Morgen. Ik Groet de lezer!

Message Tucker Carlson, An Hour Ago

First published on April 27th, 2023 at 01:23 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

#tuckercarlson

Reacties
https://www.bitchute.com/video/HgLZKVe7A1QY/

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 27 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/27/tucker-carlsons-bericht-rond-02-00-uur-nederlandse-tijd/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tucker+Carlson
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rupert+Murdoch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fox
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fox+News