Joost Lips – Staat het Volk Nog Op, of is het de Weg Kwijt?

Staat het Volk Nog Op, of is het de Weg Kwijt?

Als ik Beelden uit Frankrijk zie, die een Ware Op Stand van de Bevolking tegen de Staat tonen, dan vraag ik me af, Waar de Nederlanders Blijven. Nederland is Stellig Een van de Belangrijkste Proef Tuinen van de Globalisten. Op Ontelbare Wijzen zijn Nederlanders Reeds Belazerd, maar het is Blijkbaar Nog Niet Genoeg. Toeslagen Affaire, Vermiste Kinderen, Corona Leugens, Stik Stof Op Lichting, Onteigeningen, Dodelijke Prikken, Bizar Asiel Beleid, Repeterende Leugens van Politici, Seksualisering van de Kinderen, Stemmen, dat de Honden en Katten er Nu Ook aan Moeten Geloven en Wat Al niet meer. De Nederlander ziet Voor als Nog Geen Reden tot Op Stand. Wel waren de Laatste Verkiezingen een Duidelijk Signaal ,dat de Zittende Macht heeft Af Gedaan, maar de Boeren Burger Beweging wordt Feitelijk Geheel in die Zittende Macht Op Genomen en de Duistere Agenda rolt maar Voort.

Karin en ik zien Europa Geheel naar de Knoppen gaan, en Spreken Deze Dagen over Mexico als Uit Wijk Mogelijkheid. Lekker Temperatuurtje en Goede Berichten van Mensen, die Daar de Af Gelopen Drie Jaar Al Heen zijn Gegaan. Er is Echter Ook een Stem in mij, die wil Blijven, Werken aan de Bewust Wording van Mensen op dat Nog Tjjdig in Nederland en Ierland een Bevrijdende Op Stand zal Uit Breken.

Ik weet het Niet. Zo als we Zo Veel Niet Weten. We denken Ook, om dat we Steeds op Nieuw met Weinig In Voelende Landlords Onzeker Zijn Wat betreft een Woning voor Langere Duur, Aan het Kopen van een Camper. Maar Dat doe je Als je Hier Blijft, Anders koop je Die in het Land van Bestemming. Als je een Camper hebt, maar de Benzine is Onbetaalbaar Geworden of Op Rantsoen Gezet? Zo Veel Onzekere Factoren, dat we Leren te Leven met het Niet te Weten. Beslissen op Momenten van uit Intuïtie.

Ik heb het Gevoel, dat Er Weer een Pauze in mijn Schrijven zal Op Treden. Ook Dit is Niet Zeker, doch Er bestaat een Groeiend Verlangen het Tekenen en Schilderen Weer Op te Nemen, Werk te Maken van Audio Opnamen met Gitaar en Zang, en Al mijn Foto´s Nog Eens Langs te Gaan Om Tot een Definitieve Strengere Selectie te Komen. Wat dat Laatste betreft heb ik Gezien, Nu ik een Tweede Computer heb, die de Foto´s Anders Weer Geeft, dat ik Vele Foto´s heb Over Bewerkt. Veel Herstel Werk te Doen. Tevens ken ik het Verlangen Al mijn Gedichten Langs te Gaan, Ook Hier tot een Strenge Selectie te Komen en Wat ik over houd te Publiceren.

Het Maken van Video Verslagen, dat heb ik Ook Over Wogen. Ik heb Al Eens Uit Gezocht Hoe ik Dat kan Doen, met Tab Bladen op de Computer Open, die ik dan Één voor Één toon, ter wijl ik er, Klein in Beeld, mijn Praatje Bij Doe. Maar ik denk Ook aan Informeler Filmpjes, zonder Tab Bladen of Script, Waar in ik Een Voudig Spontane In Gevingen Prijs geef. Als ik Schrijf kan ik Bedenk Tijd nemen, met een Lopende Video wordt een Product Ongepolijst, en Dat heeft zijn Eigen Charme.

De Lente, de Langere Dagen, mijn Eerste Plons in Zee Weer, het Graaien van mijn Handen in de Aarde en het Zaaien van Sier Bloemen in Potten en Perken, Dit Alles geeft Nieuwe Energie. Het Blind Staren op de Wereldse Waan Zin mag ik Graag Door Breken met Ludieke Vondsten van Welke Aard Ook. Wij gaan Zien wat Hier Van Digitaal Beschikbaar voor een Ieder komt.

Boeken Lezen, daar is er Al Lange tijd Niets van Gekomen. Ik heb Interessante Manuscripten tot mijn Beschikking. Daar zal ik, Waar ik Dat van Belang Acht, mijn Volgers Mee Bekend Maken, Waar Mogelijk het Boek in Digitale Vorm Beschikbaar Maken. Voor Nu een Hartelijke Nacht Groet aan Wie Dit Lezen.

Joost Lips

Efemere Fenomen, 3 mei 2023


7 juli 2022


3 juli 2022

Reacties

Karin de Vries
3 mei 2023 om 09:59
Raak In Middels Gewend aan de Bijna Dagelijkse Lees Feestjes. Zal het Missen!

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/03/staat-het-volk-nog-op-of-is-het-de-weg-kwijt

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Conspiracy+Theory
https://robscholtemuseum.nl/?s=Conspiracy+Theorist
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Resistance
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Fucking+Resistance