Joost Lips – Solitair Log Boek (1) t/m (3) + Zonne Klaar + Simply Just This

The Clonakilty Collection (gif ezgif.com)

Solitair Log Boek (1)

Karin en de jongens zijn voor twaalf dagen naar Nederland, logeren bij Karin´s dochter en vriend. Omdat onzekerheid over ons verblijf in dit huis tot een procedure heeft geleid die mijn aanwezigheid kan vragen, ben ik hier achtergebleven. Voor het eerst in mijn leven bijna twee weken in een alleenstaand huis met uitzicht op the Atlantic. Rond 5 uur in de ochtend liet ik mijn geliefden achter op Cork Airport om huiswaarts te gaan en nog wat te slapen.

Heb hier wat wiet tot mijn beschikking, maar het is een raar spulletje en kan zorgen voor paranoïde buien. Karin had hetzelfde ervaren: angstgolven, geestelijke onrust, onhelderheid. De dagen voor mijn geliefden vertrokken voelde ik, met name na het roken van een joint, stevige ongemakken als ik eraan dacht hier 12 dagen zonder hen te moeten doorbrengen. Dan zag ik gedachtepatronen donkere scenario´s afspelen, gevolgd door angstgolven. Luisteren naar Lester Levenson wil dan vaak helpen de onrust te kalmeren; ik ben erg gesteld op de volgende verzameling audio-opnamen van hem.

Reacties
https://youtu.be/6TNIZTQGM7g

In de huiskamer heb ik de eettafel tegen het raam met de schuifdeur geplaatst, daar werk ik nu aan met de deur open, geweldig uitzicht en de rijkdom van verschillende soorten vogels en hun geluiden. De schildersezel heb ik van werkkamer naar hier versleept; ik heb nu het geweldige atelier waar ik jaren van droomde, met veel natuurlijk licht vanuit drie hoeken. Als ik ´s nachts aan een canvas wil werken dan beschik ik hier over goed helder kunstlicht.

Ik hoef niks. Dat wou ik alvast even gezegd hebben. Ik had nog even gedacht een schema te maken om wat virtuele houvast te suggereren, waarin onder andere dagelijkse meditaties, fietstochten en wandelingen opgenomen zouden kunnen worden. Maar ik zag dat deze strategie op angst is gebaseerd, angst aldus alleen maar bekrachtigt en installeert. Nee, dan beter niks te hoeven, eventuele angsten onder ogen zien en, in de stijl van Lester Levenson, die handel laten varen, telkens weer.

De waarde van wat Lester zegt is kort gezegd voor mij: pijnlijke gedachten leiden tot pijnlijke gewoonten, als je één gewoonte laat vallen, laat je daarmee ontelbare pijnlijke gedachtepatronen vallen. Op deze wijze, zei Lester, kwam hij in 3 maanden tot volstrekt ontwaken waarin er geen enkele zorg meer in zijn leven speelde. En als je nog sneller wilt, in weken, dan kun je op het niveau van emoties loslaten, zo sprak lester verder. Dit loslaten is onmiddellijk, als je enige analyse van de emotie toestaat zal deze directe benadering niet werken. Stomweg droppen, probeer maar eens. De komende 12 dagen staan tot mijn beschikking om dit te ondergaan in solitair bestaan, waarin het doen van inkopen en wat uitstapjes naar bos, kliffen en de zee voor de enige sociale interacties zullen zorg dragen. En ik weet hoe intens een glimlach van een wildvreemde kan zijn als ik veel in afzondering leef. Ik zal niets tekortkomen. Ik heb deze gevoeligheid innig lief. Als dit voelen verdoofd is, ben ik mezelf niet.

Ik zei nog tegen Karin: ik kan in die 12 dagen een manuscript schrijven, en niet bloggen. Maar hier wint toch het voordeel dat Karin met mijn logboek mee kan lezen, zodra het online is geplaatst; één van de verworvenheden van de techniek. Dat diezelfde techniek de mensheid de das om kan doen is een kwestie die zeker ook deze dagen meermalen ter sprake zal komen. Tis niet de schuld van de techniek vanzelfsprekend, het is de intentie die de techniek benut die we gezond willen zien.

Mijn intentie was het decennia lang te ontdekken wie of wat ik ten diepste ben. Door al mijn zwoegen in deze ben ik op het punt aanbeland te zien dat het denken een hoop problemen suggereert die er niet zijn, en oplossingen verzint die bijgevolg niet nodig zijn, wel nieuwe problemen scheppen. Je kan het er maar druk mee hebben, en de meeste mensen die ik ken hebben het er druk mee. Ik heb door al het onderzoeken gezien dat ik mij niet kan vinden in enig concept, en toch ben ik er, onwetend owie of wat dat dan wel is. Deze onwetendheid heb ik lief. Als ik uit méér dan onwetendheid waarneem, dan ben ik mijzelf niet.

Mensen die de vrije wil ontkennen doen net alsof er geen belang in goede intentie bestaat. Ze zullen waarschijnlijk zeggen dat je geen keuze over je intentie hebt. Maar die keuze bestaat wel, dat blijkt uit schuldgevoelens die we ontwikkelen als we tegen onze ware intentie inleven. Intentie en oorsprong zijn één; dat wat hiervan af wil is inderdaad niet vrij, voelt zich schuldig en kan paranoïde van een sigaretje met wiet worden. Onderscheidingsvermogen bestaat, je kunt die ontkennen.

Oprechtheid, integriteit, eerlijkheid, het zijn prachtige woorden maar ze worden verschillend begrepen. Veel mensen voelen zich betrapt door een ander als ze liegen; voelen ze zelf geen enkel probleem met waarover ze liegen? Natuurlijk wel. Leugens om bestwil bestaan niet. Liegen is liegen, en valt niet achteraf met de beste bedoelingen op te sieren. Do we get it straight? Als Nederlander in Ierland voelde ik boven alles uit dat ik op mijn woorden moest passen, want wat was niet blunt uit mijn mond in Ierland? In Nederland vonden velen vaker dat ik te grote bek had, hier in Ierland ben ik zelden tot een gesprek in de diepte met wie dan ook gekomen. Dat communisme zit al aardig in de fluorbreinen. We zien het allemaal, maar we verkiezen er niets over te zeggen?

Dan is het wel fijn te vernemen dat Karin ziet dat ook de jongens de vrijheid in Nederland voelen, tussen al het steen en beton. Ik denk dat het handig is als we, voor september dit jaar, weten waar we willen zijn vóór de eindronde van dit belachelijke narratief dat een nieuwe wereldorde wil. Alles dat uniek is moet kapot; overal alle supermarkten hetzelfde. Zodra er super of smart bij staat, wegwezen! Misschien dan toch maar in Ierland blijven?

Heb ondertussen de western gitaar ook hier gezet, de klassieke kan er straks ook wel bij. Ik hoef niet uit te blinken om uit de verschillende creatieve mogelijkheden plezier en vervulling te putten, omdat het mijn hart heeft, ook al doen de vingers niet wat ze deze op het conservatorium zouden willen leren.

Liedje van me

Ik ben nooit geïnteresseerd in biografieën geweest: ten eerste gaan ze over een niemand die zichzelf niet heeft uitgevonden, ten tweede vind ik een uitspraak of daad te waarderen, niet een persoon. Ieder persoon, waar dan ook, heeft je altijd een vergissing te vertellen. Ik hou van muziek die onpersoonlijk samenzijn vertegenwoordigt, het delen van wat al heel is.

Reacties
https://youtu.be/mqp1Paf98V0

Paco de Lucia with family and friends

Wat is schuld? Wat is zonde? Als je het weet dan weet je ook wat er vrij van is. Hier verblijf je, dan zie je de patronen die je ervan weg willen lokken en dan zeg je eenvoudig: vriendelijk bedankt.

Schuld en zonde repeteren zichzelf binnen een dualistische opvatting die mij nooit vrede zal brengen. Je ziet dit symptomatisch op social media, ook bij hen die zich ´wakker´ noemen. Het toetsenbord zal de wereld beïnvloeden maar niet redden. De enige redding is niet aan de wereld langer vast te zitten. Schuld en zonde worden alleen gevoeld als je nog aan de wereld vastzit, of, om het paradoxaal eens anders te zeggen: waar werkelijkheid er voor jou niet meer toe doet in je afgescheiden regenboog universum waarin een ieder zijn eigen subjectief waan tot waarheid moet kunnen benoemen, iedere kritiek hierop hatespeech is. Die fucking train gaat maar voort, als iedereen die reageert op Twitter, Facebook, Instagram en noem de fuiken maar op, want zo zijn die media opgezet.

Er is geen uitvlucht. Alles waarvan iemand vluchten wil, dat is al gezien. Als je bang bent voor de dood, dat weet je feitelijk al dat je een droom bent, niet bestaat.

Lester Levenson, toen hem verteld werd dat ie nog pakweg 2 weken te leven had, keek naar zichzelf in die ontijdelijke tijd, en zag: ik was feitelijk alleen maar gelukkig, niet toen ik liefde wilde hebben, maar toen ik liefde voor ongeacht welk ander was! Hier volgen de enige twee filmopnamen van Lester; ik ben altijd weer blij als ik zoiets moois mag delen. Tegelijkertijd weet ik, in deze 12 aangebroken solitaire dagen, dat Lester ook maar een fantasie en kapstok is. Als alle kapstokken verdwenen zijn…

Daar gaat de boerentrekker voor dit huis weer langs; liefde is vanzelfsprekend in waarderen. Dit is een Ierse boer, de Nederlandse Boeren Opstand gaat wereldwijd, het lijkt er op dat onze landlord nu door heeft dat ook Varadkar en die andere Ierse Rat. Waar is Saint Patrick als je hem nodig hebt?!  Ik wou de Ratten niet beledigen. ziet dat ze hier het stikstofdingetje ook willen spelen, reeds spelen, al millennia lang speelden!

Ik hield Nooit van Politiek, wist T wel als ik Belazerd werd, en nu zie ik hoe groot Satan is, en hoe klein god. T is een denkwijze van verdeling, nu doorzien als Louter Licht. Abraxas Rules the World dan? Of zullen we Gewoon kappen met projecteren, zodat je ook geen toekomst nodig hebt om het nu al goed te hebben?

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 27 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/27/solitair-logboek-i/

Solitair Log Boek (2)

https://josef-maria-lips-photography.tumblr.com/archive

Het was een Prima Idee het Schilder Ezel naar de Huis Kamer te Verplaatsen; de Grotere Ruimte en het Uitzicht doen me Makkelijker naar de Kwast Grijpen dan in de Veel Kleinere Werk Kamer. Heb Verschillende Doeken Bewerkt Vandaag, en het voelt dan Goed als het Resultaat na Gedane Arbeid tot Tevredenheid stemt. Als Karin en de Jongens Thuis Komen staat Hen een Kleurig Welkom te Wachten. Ik heb een Speciaal Plannetje, voor Karin, maar dat moet Helaas Geheim bBlijven. Want Karin kan Niet tegen Geheimen.

Ik ben Geen Schilder, die Zo Maar Neer Zet wat Ie voor Ogen had. Dit heeft me Geleerd, dat, wat ik Wel kan, te Volgen, en te Zien wat er dan met een Landschap of Gezicht gebeurt. Steeds Blijven Kijken naar Wat Niet Goed voelt op een Doek, de Kwast Weer ter Hand nemen, het Corrigerend Likje Verf er op. Het draait er Altijd op uit, dat ik het Doek Niet maakte, maar het Doek mij toonde Hoe het tot Stand moest Komen. Het was Steeds een Goed Likje Verf als ik er Niet in Mee Speelde, het ging Steeds Fout als ik Er Over Na Dacht. Ik schilder Mij Zelf als het Ware uit de Doeken.

Ik pakte ook de Gitaar om een Opname te maken, Tokkelend op de Western. Vervolgens deed ik er op een Tweede Spoor een Solo bij. Ook dan gaat er van Alles Fout, maar Ook Heel Veel Goed. Zo scherpen mijn Vermogens ook in Deze zich aan de Fouten, die ik maak, en Terug Hoor. Verwacht, dat er de Komende Tien Dagen Wat Aardige oOnamen zullen Ontstaan. Afgelopen Nacht stond ik Op Eens aan het Elektrisch Toetsen Bord Piano Muziek te spelen. Er is Weinig voor Nodig om de Goede Toon te Raken, Alleen het Idee, dat je Iets kan kan in deWeg Zitten. Gelijk Zo Veel Componisten beweerden, dat ze Afwezig waren toen ze hun Beste Werken schreven. Het Toetsen Bord Zo Juist ook in de Huis Kamer Geplaatst.

Wij hoeven Geen Meesters in Dit of Dat te zijn. Het is Genoeg Meester in Je Zelf te Zijn, zo dat je weet Hoe Niet te Lijden aan Suggesties van Anderen. Dit klinkt Bijna, als of ‘De Ander‘ een Vijand is, maar Wat ik Bedoel is Juist, dat je die Ander Al bent, voor dat je meent Afstand van Iets te kunnen nemen. Als Je Je Zelf Kwijt bent is Dit Dat je Zoekt.

Poëzie wordt Belangrijk als de Gebaande Paden van het Mentale Bestaan Stuk zijn Gegaan aan de Corruptie, die er Nu Wereld Wijd In wordt Aan Getoond. Dat krijgt een Ieder in Zich Zelf te Zien. Ik zeg Niet ‘Ken je Klassiekers? Ik Vraag Me Af Wie Iemand, Zonder ‘Klassieken‘, Werkelijk is.

Genesis

Eens was er Niets
Toen was er Iets
is dat Niet Raar?

Van Uit de Vorm
Los je Dit
Nooit Op

Karin meldt van uit Holland, dat Ierland mooier is, maar Nederland Vrijer. Dat is Interessant. De Jongens voelen Dit Ook, na dat ze in Ierland zijn Op Gegroeid. Waar ben je Liever? Als ik Hier Ons Terras op stap dan voel ik dat ik Hier Nooit Meer Weg hoef. Ik voel me Hier Thuis, met het Water, de Heuvels en de Koeien als Waarheden om mij heen. Niets dat het Leven Onsympathiek maakt. Geen Drukke Wereld Nodig om Frustratie Mee te Compenseren. Ik leer Het Nog Maar, Solitair te Zijn. Het valt me Ook op, dat ik Extra Hartelijk ben als in in Clonaklilty Rond Ga, wat Boodschappen dDoe. Even Langs de Charity Shop waar aan ik Drie CD tjes onttrok, één van Marvin Gaye, de andere twee van James Brown. Ik kan Nog altijd Niet Geloven, dat ik, die Nooit een Rij Bewijs zou halen, Rond Rijd in Hemelse Landschappen met Meest Mooie Muziek in mijn Cabine. Er is het Zelf bBeleven, en er is het Willen Delen van Wat je beleefde. Die Laatste wordt Niet Gevoed Deze Dagen, and It S Awesome!

Het is Echt Waar. The Atlantic, Vrij Huis, Genoeg Licht, Mijn Atelier! Als ik mijn Leven Na Ga, Kreeg ik over het Algemeen Steeds Wat ik wilde, tot aan de Mooiste Vrouwen, maar Genoeg Doening was het Nooit. Wie zou Jouw Genoeg Doening moeten Doen, dan Jij? Wie ben Jij Eigenlijk?

Psychose en Angst zijn Niet Meer dan Denk Patronen, Reden ook Waarom je Niet in het Denken wilt Wonen. Kijken naar Iemand, die Kijken Zelf is, is Bedreigend voor Wie Zich Identificeert met Denk Wijzen.

Ken McG Non Enlightenment is A Story

Published 30 jun. 2022

Ken McG Non-Duality

I am taking Requests for 1 on 1 S through my Email kenmcgnonduality@gmail.com
Donations
are Much Appreciated on myPayPal

https://www.paypal.me/kenmcgnonduality

Thanks!

Reacties
https://youtu.be/dmrAqvVnJBc

https://www.youtube.com/channel/UCzRaLgWfmJQUWw7a9soOPQQ

Feitelijk maak ik Geen Moment Feiten Mee, Alleen Maar het Verhaal, dat ik Er Van heb Horen Zeggen. Hier Mee is Alles Gezegd. Het was Nooit Veel Zeggend, schoot iOmmer Te Kort. Zeg Maar Niks Meer. Het is Goed.

Uppaluri Gopala Krishnamurti – ‘You See Nothing!’

Reacties
https://www.bitchute.com/video/Bm8oXWG64nlT/

Ik zie Alleen Maar Wat ik al meen te Kennen, de Vergissing Er Van, en ook al beheers ik Geen Toekomst, toch Om Arm ik mijn Geliefden Reeds, die me in Vorm Af Genomen kunnen worden, Nooit in Wezen. Zonder Hen te Zijn, terwijl ze hHer Nog Voort Bewegen, laat me Alles over mijn Menselijkheid Zien. Dit is Liefde die ik Lief heb.

Een Probleem, op de Keper Beschouwd, kan Niet Bestaan. Een Probleem bevat een Afwijzing van Wat Niet Af te Wijzen valt. Dus een Probleem kan Nooit een probleem zijn. Het is een Leugen. Een Leugen dan een Probleem Noemen is het Volgende Probleem, dat leidt tot Psychose. Er Was, Is en Zal Nooit een Probleem zijn. Verheug je er in, dat Alle Problemen Onzin zijn Gestoeld, en vergeet het Voor Goed. Dat Iedereen in de War is, houdt geen Enkele Verplichting elf in de War te zijn. Iedere Oorlog is van Eigen Makelij, je Failliet is je Vrede.

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 28 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/28/solitair-logboek-ii/

Solitair Log Boek (3) – Vliegen Af Vangen of de Ware Vrucht Eten, dat is de Vraag?

https://josef-maria-lips-photography.tumblr.com/

Het is wel Opmerkelijk, Hoe Snel het Huishouden dreigt te Verslonzen als de Vrouw en de Jongens uit Huis zijn. Je hoeft Slechts Enkele Malen de Inval `Dit ligt Niemand in de Weg Hier` te Volgen om er een Rommeltje van te maken. Deze Tendens heb ik Vandaag Weer Om Gedraaid. Ik behandel het Huis Houden, alsof Iedereen Thuis is. Dus Wasje Gedraaid, Emmer met Groente en Fruit Resten Geleegd, waarbij Ontelbare Fruit Vliegjes Vrij kwamen, Vaat Op Geruimd, Dweiltje Gehanteerd, Kort Om, de Dagelijkse Routine af gedraaid.

Ik vier Vandaag Hersteld Contact met mijn Oudste Broer, waar na ik de Twee Andere Broers aan schreef, waar op Één er Reeds Fijn reageerde. In deze Tijd ontdekken we Hoe, als de Visies op Corona, het Stik Stof Vraag Stuk en de Oekraïne Lijn Recht Tegen Over Elkaar staan, toch Samen in Liefde kunnen blijven. Door de Olifant in de Kamer Niet te Benoemen? Nee, want die heb ik Wel Degelijk Benoemd, maar ik vind het Geen Goed Idee vanwege Stand Punten het Hart te Sluiten. Stand Punten, Point of Views, maken Deel van de Werkelijkheid uit, maar zijn er Niet in Bepalend. Dat zijn ze Alleen als ze als Absoluut Waar worden In Genomen, en Geen Stand Punt is Absoluut Waar.

Onder tussen wordt er een Agenda Uit Gerold, die Iedereen wil Mis Leiden en tot Slaaf maken, als je de Agenda Al Over Leeft. Ik vind het een Ieders Vrije Keuze, dat Kwaad Aardige Prikkie tegen de Snot Neus te Halen, en als er Iemand sterft door Gebrek aan Onderscheiding Vermogen, dan wil ik Liefde voelen, zo moest het Blijkbaar zijn.

Op Gestarte Serie ‘Solitair Log Boek‘ laat ik bij Deze varen. Ik vind de Titel Wat Al te Pretentieus als ik de Volle Dag beschik over Toegang tot het Internet. De Suggestie als een Kluizenaar te Leven is Mis Leidend, ik ben Geen Heremiet als ik Lang op Twitter verkeer. Wat ik Overigens, Naar Mate ik er Minder Verkeer, een Steeds Lelijker Platform vind, met Her Halende Bezwaren tegen Dictatuur van Mensen, die Niet met Originele Alternatieven komen, Zo hun Slaafsheid Profileren in Plaats van Werkelijk Vrij te Staan.

Ik moet een Mis Daad bekennen. Heb net een Vlieg Gedood. Die Vlieg wou van het Hele Universum mijn Kale Kop om Op te Spelen. Ik heb de Vlieg Uren Lang Gewaarschuwd, de Schuif Pui Open Gezet, met een Thee Doek Lucht Circulaties Producerend om de Weg naar Buiten te Wijzen, maar mijn Schedel bleek Veel Interessanter dan al het Schoons rond dit Huis. Ik zat in een Hempje, moest een Overhemd aan doen om zijn Gekriebel op mijn Armen Niet te Voelen. Toen verkoos het Insect mijn Nek en Stekelige Schedel om mij van mijn Huidige Bezigheid te houden. Ik had Net met Potlood het Gezicht van Jezus Christus op een Canvas Wat Genuanceerd, toen de Vlieg me Ander Maal wist te Irriteren en ik. Let We, Met het Doek van Jezus mijn Eerste Moord Poging op de Vlieg deed! Hoe Gek wil je het hebben? Toen heb ik maar een Thee Doek over mijn Schouder gehangen, om Daar Mee te Meppen als het Kreng Weer kwam. Ik mislukte Hier In Keer op Keer. Toen het me Werkelijk te Gortig was heb ik de Bus Hair Spray, waar mee ik Krijt Tekeningen van een Beschermend Laagje voor zie, Gepakt en het Beestje met Chemisch Wapen Bestreden. Lukte, maar toen het Krioelde voor mijn Ogen voelde ik Zo Wel Spijt als Compassie, waar mijn Thee Doek voor Goed met de Kwestie Af Gerekend had.

Van alle Problemen, die ik ken, staat er Één Altijd Centraal, en dat ben ik Zelf. U hoort al: dit is Geen Lof Rede, wel een Biecht zo U wil. Mijn Enige Wens is uit Beeld te verdwijnen, en deze Wens laat mijn Bestaan, of de Suggestie er van, Juist Voort Duren. Dus ik ben Bepaald Uit Stelsel kwam en mocht worden Door Gespoeld. Geen Fris Verhaal, moest er Even Uit.

Ik moet Hier bij denken aan de Moderne Wereld, waar in Abortus een Mensen Recht wordt genoemd, Bestaan Blijkbaar het Probleem is. Alle Breinen, die Zo Schakelen, dat ze dit Mormaal en Acceptabel, Ja, Zelf Wenselijk Achten, wens ik het Beste, maar Niet om mij Heen. Alles, dat tegen God is, is uit God Zelf GHekomen om dit Enig Strijd Punt te maken. Waar sta ik? Ik verlies mij aan Alle Mogelijke Stand Punten, tot ik Geen  Standpunt Meer in neem, Eindelijk vrij mag zien.

Zicht, of View, is Vrij, het is het Denken, dat er Beperking Op Aan Brengt. Een Kunst Matige Beperking zonder Enige Werkelijkheid. Dat Artificieel Filter voor komt Vervolgens dat Vrijheid, waar van je Altijd de Potentie voelt, zich realiseert in het Vlees. Christus Weder Geboorte is in Mij, Niet als Verbeelding, maar als Alle Verbeelding heeft Plaats gemaakt voor Wat Altijd Al Werkelijk is.

Redding bestaat Niet, er blijft Niets over van het ´’Ik’, dat Ideeën tot een Wereld Beeld verzamelt. Iedere Conclusie is een Af God Beeld, die Geen vrede zal brengen. Waarom wil de Narcist Leven in de Kooi, die Hij of Zij van Zich Zelf heeft Op Getuigd? Waarom is Vrijheid Zo Gehaat?

Geluk is het vermogen tot waarderen, tot het beleven van Schoonheid waar Schoonheid opspeelt, zonder Schoonheid te willen Vangen of Doden met Begrip Vermogen. Loslaten is niet nodig als je al niets vasthoudt. Satanisme is Iedere Denk Vorm, die meent Buiten Werkelijkheid om een Spelletje met Werkelijkheid te kunnen spelen.

Werkelijkheid is Wel Licht het Goede Woord Niet. Alles, dat werkt, is Werkelijkheid, ik bedoel met Werkelijkheid echter, dat Wat Alle Werkingen Mogelijk maakt, en Er Niet Door Bepaald wordt, Te Gelijker Tijd. Het is Schepping Kracht zonder Vast Houden.

´You will Own Nothing and You will be Happy´ was een Goeie van Klaus Schwab; het klinkt Spiritueel. De Suggestie is echter, als jij Nu je Controle Los Laat, dan nemen wij de Controle in Handen. De Ultieme Leugen, Schizofreen, Geest zonder Bron Besef, Op de Wereld Los Gelaten. Als je je Af Vraagt ,waar het World Economic Forum Spreek Recht Van Daan heeft Gehaald, dan verschijnen Er Allemaal Corrupte Poppetjes voor je Ogen, die Democratie predikten, terwijl ze je Bestolen. Dit is hun Dagelijkse Praktijk, omdat ze Seksueel zijn Gecompromitteerd, Stuk voor Stuk voor Stuk.

Van Alle Energieën is de Seksuele het Meest Prominente in Besluit Vorming Aanwezig. Een Ieder stemt voor Seksuele Belangen, en het kent Geen Compassie, Geen Gevoel voor Natuur, Geen Integriteit. Lust Boven  Liefde Gesteld. Ik weet Waar Over ik Spreek. Het is Pure Armoede en belooft Meer van Dezelfde Armoede Al staat Geheel Hollywood voor je te Applaudisseren. Ik zeg Het Maar, Iedereen is Vrij om Zich Zelf te Verneuken.

Goddelijke Oprechtheid staat Recht Op als Alles van je Bestolen wordt. Ook als ze je Geliefden Doden is Dit een Tijdelijke Droom.

Je lijdt Het Meest onder Wat je Ontkent. De Rest, daar lijd je Niet Onder, dat noem je Onnodige Pijn. Ook Niet Langer Ontkend.

Be Well
maar wat een Raar Advies
want Bron ben je Al

T is de Onjuiste Bron
die probeert Zelf Moord te Plegen
door Anderen te Belagen
en Zo Nooit Rust vindt

Niets Bestaat
Rust Uit

Efemere Fenomenen, 29 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/29/vliegen-afvangen-of-de-ware-vrucht-eten-dat-is-de-vraag/

Zonne Klaar

Ja
Het is Wel Waar
De Hele Wereld is in Gevaar
En Alle Machten werken er aan
Voedsel Te Korten te Creëren
Creatie door Vernietiging
Uiterste Lelijkheid

Zou
de Oorsprong Archontisch zijn?
Ik heb er Geen Verstand van
Zo Als Al die Anderen die Menen te Weten
die Elkaar en Zich Zelf Daar Bij Tegen Spreken

Maakt het Uit
Wie een Mis Daad Begonnen is
Als je Zonder Schuld en Boete
Nu de Gehele Kwestie Achter Laten kan?
Vergeven of Vergeven worden
Het is Dezelfde Heling (…)

Iedereen neemt Maar Aan
Te Weten Wat Zijn of Haar Lijden maakt
Werkelijk Kijken deden Weinigen

Lijden maak Je Zelf
Door de Leugens aan te Hangen
Die dat Lijden Verzorgen
Of zal ik Beter Zeggen
e Enige Leugen die Lijdt?
Dan Weet je Wel
Wie ik Bedoel

Alleen in dit Huis,
Nu de Geliefden op Stap zijn,
kwam de Vraag op Wie ik Zou Zijn
Als ik de Enige Persoon op Aarde was
Geen Persoon Meer Zonder Relatie
Solipsisme als Idee
Kan dan Ook Niet Meer gelden

Gek dat Hier Bij Angst op treedt
Ik vind Iets ‘Eng‘ Juist als de Engte Wijken moet
Ik vrees Zo mijn Eigen Onverschrokkenheid
Zonder Relatie
Besta ik Eenvoudig Niet

Vreesloos Leven
Kent Geen Zelf Reflectie
Weet dat Lief Hebben Geluk is
Liefde willen Hebben de Hel
Zo Eenvoudig is Het

Het Idee dat er Iets Gemist wordt
Suggereert een Gemiste Kans
Terwijl Al Dus Denken
De Enig Gemiste Kans is

Er komt Zo Juist een Spin van Je Welste
Mijn Werk Tafel over Gekropen Glas
Op de Kop liet het Wonder Schrikken
En Spartelen het Mirakel wist Nog Niet
dat het Buiten Beter was

Omdat Niets Waar is
Is Alles Subjectief
Laar die Maar Eens
Volledig In Zinken
T is je Vol Strekt
Einde.

Het Idee dat Verschijnsel
Een Schepper Nodig heeft
Acht ik Onbewezen
Maar Hahahahaha Wie ben Ik?
Dat dit Ding Nog Spreken kan!

Als je Nog Problemen hebt Op te Lossen
Dan lijkt het Leven Zin te hebben
Probleem Loos Leven is Zin Loos Leven

Toen ik als Kind Clint Eastwood zag
Met zijn Flikkerende Ogen
En zijn Onmenselijke Zelf BeheersingDdacht ik
Dat Wil ik Ook!

Ik zie Nu Pas Hoe die Wens
Me Machte Loos heeft Gemaakt
Een Blij Onvermogen
Waar Klaus Schwab en zijn Kornuiten
Een Onbetrouwbare Twist van hebben gemaakt

Mensen moeten
Zo Lang ze Nog Mens Zijn
Zelf Maar Zien Ik zie Niet Hoe Iemand
Is te Redden van de Onwil
Om te Horen

Lester Levenson Ontdekte
Toen zijn Organen het Stuk voor Stuk Op Gaven
En Depressie zijn Leven Verder Vergalde
Ik was Feitelijk als ik Gelukkig was
Lief Hebbend
Al de Aandacht, die ik kreeg
Gaf me Dit Geluk Nooit
De Omkering van Perceptie nam Al
Zijn Fysieke en Geestelijke Problemen Weg

Ik ben mijn Eigen Ongeluk
En Ieder Ander die mij op de Kast krijgt
Bedank ik voor Mij Dit te Tonen

Vermijden van Relatie?
Is een Uitstekende Vraag
In een Wereld van Ontkenning
Dank Adi Da Eye Opener
Steeds Weer

De Boeken zijn Nu Weg
Ik lees ze Niet Meer
Opper de Pop
Done Gedaan Neemt Geen Keer
Richting Loos Waar Nemen

Problemen zijn Fantasie
Realiteit bewijst Dit
Met Realiteit Om Gaan
Suggereert een Scheiding
Die Niet Bestaat

Welkom in Waar je Altijd Al
Verkeerde

T is Praten tegen je Zelf
Sinds je de Leugen Door Ziet
Toch is Al dit Spreken
Wat Rest van Niemand

Het Aardse Leven Lief of Hard
Is Onwezenlijk
T is Gedroomd en Niemand hoeft de Droom te Kopen
De Kring Loop der Geboorten Chemisch Stoppen
Zoals de Macht Hebbende Uil Kuikens Nu Willen
Zal Niet Slagen en Pijn Sorteren
Wat kan Hier Nog aan Uit te Zoeken zijn?

Er is Geen Oplossing
Voor het Valse Nodig
Vals valt Van Zelf

Joost Lips

Efemere Fenomenen, >30 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/30/zonneklaar/

Ken McGSimply Just This

Reacties
https://youtu.be/lWPm6ZczKqA

Efemene Fenomenen, 30 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/30/simply-just-this-ken-mcg/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ken+McG
https://robscholtemuseum.nl/?s=Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jiddu+Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=UG+Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Uppaluri+Gopala+Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=James+Brown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marvin+Gaye
https://robscholtemuseum.nl/?s=Enlightenment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Non+Enlightenment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Duality
https://robscholtemuseum.nl/?s=Non++Duality
https://robscholtemuseum.nl/?s=Abraxas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanism
https://robscholtemuseum.nl/?s=St+Patrick
https://robscholtemuseum.nl/?s=Saint+Patrick
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus+Christus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jesus+Christ
https://robscholtemuseum.nl/?s=God
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren+Opstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Clonakilty
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Atlantic
https://robscholtemuseum.nl/?s=Noord+Ierland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Solitair
https://robscholtemuseum.nl/?s=Log+Boek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zonne+Klaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Simply+Just+This

,

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image