Joost Lips – Romeo’s en Juut Gajes

Kenmerken Romeo (foto Telegram)

Vluchtende Romeo S op Binnenhof (foto Telegram)
Romeo Discovery (video Chat Groep Noord Holland | Telegram)
Rutte’s Romeo’s (foto Trudi Verstegen | Mama versus Maffia)

Romeo’s in Actie (foto + video Trudi Verstegen | Mama versus de Maffia, Telegram)

Romeo‘s en Juut Gajes

Romeo S en Juut Gajes (foto Efemere Fenomenen)
Het wordt er Niet Gezelliger op in Nederland. Tijdens Vreedzame Demonstraties tegen de Corona Politiek werden al Romeo S in gezet, die, in Burger Kleding, Verborgen achter Maskers, Opstandjes initieerden. Nu de Boeren van zich laten horen vertonen ze zich weer. In een Democratie zouden hun Praktijken Onderzocht en Veroordeeld worden, maar de Romeo S verdwijnen in de Politie Staat in Aanbouw weer Ongeschonden in de Anonimiteit.

Wat opvalt is de Bijzondere Onrustige Lichaam Taal van die Gasten, die Inname van Grote Hoeveelheden Stimulerende Drugs suggereren. Dat maakt hun Taak, Oproer Kraaien, Veel Gemakkelijker. Politiek Den Haag hoor je hier Niet over, ook de MainStream Media is Louter Lovend over de Flikken. Wat zien we vervolgens, juist voor de Boeren Protesten? Een Opzienbarende Wet Wijziging, op 1 juli 2022 van Kracht gegaan, die de Politie Ambtenaar een Nieuwe Strafrechtelijke Positie verschaft, waar binnen de Agent Straffeloos Meer Geweld kan gebruiken, ‘Als de Situatie, dat Vereist. Dan Vandaag zie ik Beelden van Agenten, die in Verschillende Situaties Volstrekt Onnodig hun Wapens trekken, waarvan er Één het Pistool op het Hoofd van een Boer in zijn Tractor richt, een Ander zelfs Twee Kogels af vuurt naar een Boer, die Weg Rijdt! Ik heb Wat Filmpjes aan Elkaar Ggeplakt, ze tonen de Waanzin.

Reacties
https://www.bitchute.com/video/HsAWR8WIjcQH/

In de Tweede Kamer wordt Enorm Deftig gedaan over Details. De Grote Lijn blijft bij Alle Partijen, op Één na, Vrijwel of Geheel Onbesproken. De Valse Notie van ‘Politieke Correctheid draagt er Zorg voor, dat Wezenlijke Zaken Minder en Minder kunnen worden uit gesproken en dat de mogelijkheid ‘Gekwetst‘ te worden wordt bestreden door de Taal van zijn Zeggings Kracht te ontdoen. Het is dan ook een Verademing te noemen als Thierry Baudet verschijnt om Zaken Wel bij de Naam te noemen.

Reacties
https://www.bitchute.com/video/OBL9lb5Upv6y/

De Politie Macht loopt Al Jaren uit de Klauwen en Vergelijkingen met de Aanloop naar de Tweede Wereld Oorlog zijn Volledig op zijn Plaats. We leven in een Land, waarin Slavernij uit het Verleden wordt Herdacht, terwijl Actueel de Mondiale Invoer er van Vol op Bezig is. Om de Democratie te beschermen slaan we er op los, censureren we ‘OndemocratischeGeluiden, die ‘Desinformatie bestrijden. We sturen Geld uit de Staat ruif naar Nazi staat Oekraïne en laten de Armoede Lijders in Nederland verrekken. Asiel Zoekers krijgen Huizen, waar Nederlanders Al Vele Jaren op wachten. Russische Zenders, die aan de Globalistische Macht Greep refereren zijn Onbereikbaar gemaakt. De Inflatie, ontstaan door het Bij Drukken van Flappen Geld zonder dat er Werkelijke Waarde achter staat, wordt in de Schoenen van de Russen geschoven, die een Oorlog begonnen, waar tegen we ons verdedigen moeten, dat ons Zuur Verdiende Geld vraagt. Wat een Bedrog krijgen we Dagelijks te verwerken!

Dan is het Goed om af en toe eens Flink om de Gekte te lachen. Ik sluit daar om af met Jim Breuer.

Jim Breuer – Somebody had to Say It

Full Comedy Special

Reacties
https://www.bitchute.com/video/nCq4EuPJuoVA/

Efemere Fenomenen, 7 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/07/romeos-en-juutgajes

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jim+Breuer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Staat+in+Aanbouw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Juut
https://robscholtemuseum.nl/?s=Romeo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Armoede+Lijder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stimulerende+Drugs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gajes
https://robscholtemuseum.nl/?s=RT+News
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inflatie