Joost Lips – Ralf Dekker en Laffe Rutte

Mark Rutte schudt Handen (gif tenor.com)

We Stoppen in Nederland met Handen Schudden (gif tenor.com)

Verder wist Rutte Dekker Niet te Naderen (foto Efemene Fenomenen)

Ralf Dekker en Laffe Rutte

Het is Allemaal Zo Triest om aan te zien. Kamer Lid Ralf Dekker van Forum voorDemocratie gaf Af Gelopen Dag zijn Krachtige Maiden Speech. Het is Goed Gebruik een Nieuw Komer in de Kamer daar na de Hand te Schudden, maar wat zagen we? Attje Kuiken, Sophie Hermans, Jan Paternotte, Karien van Gennip en ook Mark Rutte kozen er voor op zo een Twee Meter Af Stand een Ongemeend Woordje tot het Nieuw Kamer Lid te richten, een Werkelijk Walgelijke Vertoning. Zie ook de Lichaam Taal van Rutte, de Laf Hartigheid!

A Sociaal! PvdA, VVD en D66 WEIGEREN Ralf Dekker (FVD) een Hand te geven na zijn Maiden Speech!

Gepubliceerd 23 aug. 2022

KafkaNL

A Sociaal! VVD & D66 WEIGEREN Ralf Dekker een Hand te geven na zijn Maiden Speech!

Reacties
https://youtu.be/XTsmIhJgIPs

Die Ruggen Graatloze Puppet van het World Economic Forum gaat Meer en Meer gebogen onder zijn Eigen Bedrog. Toen ie zijn Vals Ondemocratisch Verbond met Klaus Schwab, Leerling van Henry Kissinger, aan ging, wist ie Nog Niet in Wat voor Fuik ie Gelokt werd. Om zijn Huid te Redden moet de Psychopaat Nu het Gehele Volk, dat ie zegt te Dienen, Schaden en Vernietigen.

Forum voor Democratie groeit onder tussen door, Meer en Meer Mensen zien, dat Werkelijk Debat door deze Partij Niet wordt Geschuwd. Tegen Standers van deze Partij kennen Echter Wel de Angst voor Open Debat met Wezenlijke Argumenten en komen Niet Verder dan Framen en Demoniseren. Het Nieuwste Kamer Lid Ralf Dekker toont, dat Inhoudelijk Spreken Nog Niet van de Baan is. De Partij, waar voor hij staat, trekt Nog Altijd Zeer Wel Denkende Mensen uit Meest Verschillende Levens Gebieden aan, die Nog Niet door Verblinding middels Tunnel Visie Studie hun Eigen Waar Neming Verloren hebben. Forum voor Democratie krijgt mijn Steun Vol Ledig. Deel Hier Graag de Maiden Speech van Ralf Dekker.

Ralf Dekker confronteert Hele Kartel met RAMPEN PLAN Rutte! Debat over de Kabinet Crisis

Gepubliceerd 23 aug.2022

Forum voor Democratie

UNIEK op de Dag van zijn Beëdiging als Kamer Lid houdt FVD er Ralf Dekker zijn Maiden Speech tijdens het Debat over de Kabinet Crisis.

Word Lid https://fvd.nl/wordlid

NIEUWSBRIEF https://www.fvd.nl/nu

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image