Joost Lips – Ook een Klote Dag mag Geleefd Worden

Ook een Klote Dag mag Geleefd Worden

Oef, Zware Dag. Zo een Dag, dat de Geest Even Niet weet Los te Weken van het Kwaad, dat in de Wereld, Zichtbaarder dan Ooit, Bestaat en Zich Rap Vermenig Vuldigt. Karin had er Last van, ik had er Last van. Daar Om besloten we naar Inish Beg te gaan, een Land Goed voor bij Skibbereen, voor een Wandeling in Prachtige Natuur en Vredige Rust. Zit daar een Oudere Dame op een Bankje met Twee Boxers, die ons Blaffend Benaderden, maar Ook Weer Snel Kalmeerden. Vraagt dat Mens, of We Voor de Bruiloft Komen. Nee, We Wandelen Wat. Of We Wel Betaald hebben? Nee, We hebben Niet Betaald. Ze Stelde Voor, dat We Haar Betaalden, dan zou Zij het Wel naar de Eigenaar van het Land Goed Brengen. Vreemd Voor Stel. Ze had Geen Bonnetjes Machine bij Zich. We zijn er Niet Op In Gegaan, zeiden Zelf Wel in het Land Huis met Kaart te Betalen. Maar deden We Niet. De Lust tot Verblijf Daar was Goed Verpest. Wat kunnen Mensen Toch Lelijke Krengen zijn, Met hun Regels en Deugd Zaamheid. Gad Verdamme.

Gelukkig waren er Dieren Om Aan Onze Ware Natuur te Refereren, dan Vergaten we Alle Gekte Even. Vogels in de Lucht, Schapen in een Weide, Koeien bij een Boeren Bedrijf. Het Hielp. Dan Toch Ook Weer Verleerd Waar te Nemen? Vrouwen met een Kinder Wens Zien Voor Al Zwangere Vrouwen in het Straat Beeld. Ben je Paranoia, dan lijkt Iedereen een Schurk. ‘Niets is Zo‘ zei Zen Leraar  Eens. You see Nothing! zei UG Krishnamurti, Waar hij Aan Toe Voegde, Dat Wat We Menen te Zien wordt Waar Genomen Middels de “Kennis‘, die in Ons is Gepropt. Mind Fuck.

This Too shall Pass. Gelukkig Maar. Zien, Hoe ik Vast Houd aan Wat ik Juist Niet Wens is Van Belang. We voelen Vaak Enorme Shit. Juist als Ons Hart Open Gaat. Dan kun je Denken, dat je in een Regressie bent Beland, maar in Feite moet de Shit Eerst Gevoeld worden, wil het Onder Kend en Achter Gelaten kunnen Worden.

Haat is Geen Pretje. Je kunt je Af Vragen Waar Om het Dan Toch Zo Populair is. Wat mij Betreft is het Een Voudig. De Vergissing Om te Mediteren op Wat je Niet wenst. De Globalisten maken Handig Gebruik van deze Vergissing in Mensen, Spelen er Kundig Op In om hun Mala Fide Praktijken Gestalte te Geven. Hoe kun je die Lui Niet Haten? Andere Vraag, Waar Om zou je op die Lui Mediteren?

Ik heb Zin in Revolutie. Of er Iemand Mee Doet, Doet Er Niet Toe. Ik heb Er Zin In en Dat is Genoeg. Wachten op Anderen is een Slecht Idee als je het Beste Leven wilt.

De Gehele Menselijke Cultuur is aan Rotting Onder Hevig, Enkele Primitieve Volkeren Uit Gezonderd Mis Schien. De Kunst, die de Mensheid ten Goede zou Moeten Komen, wordt Op Geslokt door de Bobo Dance, de Corruptie van Handelaren. Als er een Muziek Talent Op Staat dan komt Simon Cowell Langs om Originaliteit te Doden. Ik wil Weer Schelden. ()

Wat zijn er Toch Veel Zo Genaamde VIP’s Volledig door het IJs gezakt. Alle Maal Verpest door de Publiciteit Industrie. Wie Niet Mee Wenste te Doen werd Vermalen. We zien het Nu op Grote Schaal. VIP‘s, die Vaccins en Acties tegen Klimaat Verandering Promoten, om dat Anders hun  Openbaar worden Gemaakt. Als ik naar de Nederlandse Politiek kijk vind ik de Meeste Betrokkenen Oer Stom en Acht ik Zichtbaar Wie Bewust Liegen, om dat Van Hen Zulke Filmpjes Bestaan. Of ze zijn Gevallen voor Geld, Macht en Aanzien op Korte Termijn, Waar ze Vermalen zullen worden op de Lange Termijn. Smerig Volk, Hoe Dan Ook.

Ik Sluit Af met een Filmpje van de Anti Guru UG Krishnamurti. Jiddu Krishnamurti werd Al een Iconoclast Genoemd, UG veegt Echter Ook Jiddu onder het Tapijt. De Ruimte voor Geduld is Op!

UG Krishnamurti – You See NOTHING!

First published on July 29th, 2022 at 22:39 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

Give Yourself Some Time to this Notion on Knowing Itself. Recommended!

Reacties
https://www.bitchute.com/video/Bm8oXWG64nlT/

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 12 mei 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/12/ook-een-klote-dag-mag-geleefd-worden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klote+Dag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shunryu+Suzuki
https://robscholtemuseum.nl/?s=Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jiddu+Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=UG+Krishnamurti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anti+Guru
https://robscholtemuseum.nl/?s=Simon+Cowell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bobo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bobo+Dance
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corruptie+Handel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kennis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Revolutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zin+in+Revolutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Fuck
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rotting+Menselijke+Cultuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=VIP
https://robscholtemuseum.nl/?s=Very+Important+Person
https://robscholtemuseum.nl/?s=Publiciteit+Industrie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccin+Promotie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Promotie+Actie+Klimaat+Verandering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chantage
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chantage+met+Seks+Film
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seks+met+Minder+Jarigen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iconoclast
https://robscholtemuseum.nl/?s=Iconoclasme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inish+Beg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Skibbereen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ierland