Joost Lips – Offensief van de Schoonheid (19) – Extreme sporten

AGRExtreme Sports (gif Giphy)

Offensief van de Schoonheid (19) –  Extreme Sporten

Dit is mijn Nieuw Bureau Blad. Een Fragment uit een Film, die ik Gisteren Gedownload hebm omdat het een Waar Avontuur betreft, dat Heerlijk Opwindend kan zijn, Tegelijk ook Rust Gevend. Er zijn vele Geweldige Beeld Verslagen van dit Soort Spectaculaire Afdalingen, Stuk voor Stuk het Bekijken Waard, Avontuurlijk, Snel, Afwisselend, Zonder Taal, Revitaliserend en Ontspannend als ik er naar kijk. Het Lekkere is, dat je Makkelijk in de ilm verdwijnt, omdat het vanuit het Perspectief van de Fietser is op genomen. De Manoeuvresm die genomen wordenm zijn Fantastisch, Wild en Grillig, en Af en Toe duiken er dan Twee Vlaggetjes op Paaltjes op, die op Cruciale Punten de Fietser de Weg Wijzen in het Enorme Woeste Landschap. Das Lekker, Out of my Mind.

MOUNTAIN OF HELL 2021 🥇 WINNING RUN Full Race X Kilian BRON

Reacties
https://youtu.be/mR1HPBxcaVI

Dat is  Toch Gaaf, Mensen! Dan denk ik Opeens aan Veel Meer ,dat ik zou willen Delen, omdat de Schoonheid van de Toewijding er in Zo kKachtig Manifest wordt. De Schoonheid, die ik in Top Sporters zie, is Precies Dit. De tToewijding nodig om tot een Resultaat te komen. Denk aan een Berg Beklimmer Nu, ik meen Ergens uit Zuid Amerika, kan me vergissen. Die Gast klimt met Blote Handen en Voeten, Louter Gewapend met wat Talk Poeder of Iets Dergelijks, dat je Turners Ook Veel ziet gebruiken om hun Grip op Gehanteerde Gereedschappen en Toestellen te vergroten. Ga bij Beter Internet zien, of ik die Video nog kan vinden, dat is voor een Andere Keer.

Ja, wat dan Niet mag Ontbreken zijn de Fietsers, die Nog Wat Stapjes Extremer gaan. Die Gasten zien er nNiet tegen op op hun Mountain Bikes de Smalste Riggels te befietsen in Volle Vaart, met Rechts een Steile Berg Wand, Links de Afgrond. Dat is hun Hobby. De Meesten leven Nog Altijd. Optimaal Bewustijn, op een Fietsie op een Riggel tussen Massief en Niets. T is met de Tocht, die de Werkelijkheid beschrijft, T is de Staat van zijn, die dit Alles Vrijelijk beleeft.

Reacties
https://youtu.be/8oZ-t1DlKyI

Van de Riggel Rij Brigade

Er is zo veel moois, de Cliff Divers draag ik ook een Zeer Warm Hart toe. T is Steeds Weer, ook als ik de Beelden voor de Tiende Keer zie, Betoverend Mooi. Extreem of Juist Behendig en Veilig? Ik zie, dat de Duikers van een 10 Meter Plank de Hele Duik kunnen oefenen en instuderen, de Cliff Duikers kennen de Verschillende Hoogten, waar van ze springen. Niet, en doen het Telkens Weer Goed. Tijdens de Duik zijn ze Één met Alles en zal het Lijf de Salto;s en Schroeven maken, Precies Gedirigeerd door de Overgave, er is Niemand, die springt. Dat maakt die Duikers Niet Roekeloos, het toont hun Meesterschap over hun Geest op dat Punt.

Reacties
https://youtu.be/sBw5StAswZ4

Oké, daar mag het Wereld Record van een Zekere Dag dan ook bij. Dit ziet Niet Iedereen Zich Zelf Snel doen.

Reacties
https://youtu.be/ZDqN8sEl6oE

De Surfers, en dan bedoel ik niet de Digitale, die hebben Qua Lef mijn Diepste  Respect. Ze spelen met Meest Woeste Zeeën, deinzen voor de Hoogste Golven Niet Terug. Er vallen Doden, die worden betreurd, maar de Levens Vreugde van Gevaar te trotseren blaast de Hoogste Toon, boven Alle Bezwaren uit.

Reacties
https://youtu.be/GJc4Ir78KdE

Als er Geen Theater de Ogen Meer blokkeert, is er Eerst Iets, dat op Versmelten lijkt, dan zie je, dat er Niemand is Laat staan dat ie wat dan ook ziet. Dit is Vrede zonder Verdeling. Eenheid, daar kun je Niet naar Streven, Ieder streven verdeelt Het.

Mijn Heest is, als ik Logisch denk, het Gevolg van mijn Geboorte als Mens, waar ik Niets over te Vertellen heb gehad, toen ie ontstond. Maar die Logica van de Tijd Lijn richt mijn Leven Niet in, volgens die Tijd Lijn besta ik uit Toevalligheden. De Tijdlijn denkt, dat ik me elf vinden moet binnen Tijd Lijn´s Kader, ik weet. dat Zo Iets Nooit kan, ken het Begin Niet van Zo Iets te willen proberen. Je kunt Heel Rustig op een Bankje zitten met in je Hoofd een Carrousel van Denk Beelde, die Elkaar om een Plek binnen de Kaders van je Spelende Overtuigingen bevechten. Ik laat ze Maar, ze weten Niet Wat ze doen. Zodra je je eigen Pons Kaart leest, weet je dat je die Pons Kaart Feitelijk Nooit Meer nodig hebt. De Tijds Lijn kickt af, het Tijdloze wint in Alles, Ieder Nieuw Moment. Vrij!

De Meest Extreme Sport is Niets Doen, zo dat Alles voor je gedaan wordt. Gehoorzaamheid suggereert een Ander, een Verdeeldheid, maar in Feite luister je naar wat je Onverdeeld al weet. Alles is Bereikbaar, maar als je Uitgangspunt Verdeeld is, hoe denk je Alles dan Ooit te bereiken? Wie zou dat moeten doen? Niemand, dat weten ook de Bikers.

Reacties
https://youtu.be/n_7gkhSjSjY

De Wereld is Werkelijk wat je er van denkt, Niks Anders. De Wereld, als Idee, is al een Mind Fuck. Een iIlusie, waar de Meeste Mensen ieder Moment weer in stinken, De Wereld is Louter een Idee, Echt is Wat je Mee Maakt en Mee Maakt en Mee Maakt, en Waar je Altijd Al bent. Dit is Onnoembaar, Ontraceerbaar en Volstrekt Evident. Omdat er Niets Gezocht wordt, maakt Geen Verdeling Dingen Moeilijk. Oude Moeilijkheden blijken in deze Ontspanning Vrij te komen. Om met het Zelfde Stille en Altijd Al Vrije oog Gezegend en Verlost te worden. Genade is Nooit Ergens Anders.

Reacties
https://youtu.be/Mun_kUi9dx4

Efemene Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/11/01/offensief-van-de-schoonheid-xix-extreme-sporten/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Extreme+Sport