Joost Lips – Offensief van de Schoonheid (17) De Magische Paddenstoel

Magic Mushrooms (tenor.com)

Trippy Mushroom (gif tenor.com)

Magic Mushroom (gif tenor.com)

Offensief van de Schoonheid (17) De Magische Paddenstoel

Hallucinogenic Mushrooms (1) (foto Efemere Fenomenen)

Hallucinogenic Mushrooms (2) (foto Efemere Fenomenen)

In dezeTtijd van Oplichting en Verstand S Verbijstering is in mij Weer het Verlangen naar the Magic Mushroom Op Gestaan. In het Blog Bericht Johnny, Funkadelic en de Punt Kaal Kop heb ik beschreven hoe mijn KennisMaking met de Psilocybine bevattende Paddenstoel verliep.

Gezien de Gekte van de Wereld, waarin het Vergiftigen van de Mensheid aan de Orde van de Dag is, is de Punt Kaal Kop, zoals we dit Paddenstoeltje ook wel noemen, een Geweldig Instrument om Zinnigheid in Mensen terug te brengen. De Inname van een Goede Dosis zet de Gebruikelijke Gedachten Stroom stop en intensiveert het Huidig Waar Nemen dus danig. dat dit voor velen Overweldigend kan voelen, waarbij Angst tot a Bad Trip kan leiden. Het is dan ook Stellig aan te raden, dat je het Middel gebruikt in een Veilige Omgeving zonder Afleiding, in Gezelschap van Iemand (of Meerdere Personen) die je Volledig vertrouwt. In de Natuur verkeren is het Beste. Wie Binnen blijft zal merken, dat Energieën tegen Muren en Plafonds botsen, wat Oncomfortabel voelt.

We gaan Weer Richting Winter, en dan steken de Magische Paddenstoeltjes hun Kale Kopjes (het zijn Net Zen Meesters) Weer Her en Der op, voor al op Plekken, waar Paarden verkeren of hebben verkeerd. Je wilt Niet de Verkeerde Paddenstoel, die erg op het Punt Kaal Kopje lijkt, in je Mik douwen, dus het is Beter ze Niet Vers te eten, maar Eerst te drogen. Wat Geen Psilo is krijgt dan een Zwart Kopje, de Punt Kaal Kop laat na Droging een Goud Kleurig Hoedje zien. Zo is het Veilig. Vertrouw je er op de Psilo Goed te herkennen, dan kun je deze Vers eten. Vergeet dan Niet wat uisnippers erbij te eten om eventuele wormen te doden.

Na Droging zien we Gouden Kopjes te zien (gid Eenmerse Fenomenen)

Sinds ik in 2015 naar Ierland verhuisde heb ik Slechts Twee Maal, in Zeer Kleine Doses en met Zeer Licht Effect, Paddo S genomen. Deze Dagen voel ik, dat Minimaal Twee Maal per Jaar een Stevige Dosis Goed voor de Geestelijke Gezondheid is. Het laat je de Onzin in je eigen Kop zien op een Wijze, waar je niet om heen kan. The Great Reset, maar dan een Natuurlijke en Heilige. De Heilige Paddenstoel, dat is Zeker een Terechte Benaming voor de Punt Kaal Kop.

Er zijn, zo als blijkt uit de Twee Afbeeldingen boven aan dit Bericht, Veel Soorten van the Magic Mushroom, Niet Alleen de Punt Kaal Kop. Als ik ze kocht dan varieerde ik. Als ik pluk, vertrouw ik op de Punt Kaal Kop, die ik herken. Maar ik wil Graag mijn Kennis in deze uitbreiden. Meer Soorten herkennen en ook weten. hoe ze te kweken. Ik heb Drie PDF Bestanden, die ik Hier kan uploaden, maar ook een Beroerde Internet Verbinding momenteel, dus ik kies er één van, die leert hoe Psilo zelf te kweken. Wie Geïnteresseerd is kan Meer Boeken downloaden.

Hier

Psilocybin Magic Mushroom Growers Guide

Download

Als je de Ervaring met de Heilige Paddenstoel Niet kent en vreest, dan is het Wel Licht Niets voor jou. Toch denk ik ,dat Iemand met Oprechte Intentie de Paddenstoel Veilig kan gebruiken, mits de Omgeving S actoren Open en Vertrouwd zijn. Schoonheid van een Onbeschrijfelijke Orde zal je ten deel vallen. Niet, omdat je hallucineert (wat ook kan maar Niet hoeft; hangt van het soort Paddenstoel af), maar omdat je Zin Tuigen Niet Langer Gehinderd worden door je Gebruikelijke Mind Set.

Ik heb gedacht, Fluor in het Water, Chemtrails in de Lucht, Gif in ons Voedsel. Laten we daar tegen over stellen om Psilo in het Leiding Water te doen! Gaaf Odee, maar Niet Ethisch Verantwoord. Kies Zelf wat je wilt; ik raad het een Ieder aan, de Wereld zal Nooit Meer de Zelfde zijn.

Joost Lips

Efemire Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/10/15/offensief-van-de-schoonheid-xvii-de-magische-paddenstoel/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Magische+Paddestoel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Magic+Mushroom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psychedelica
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psychedelics