Joost Lips – Nog de ogen aan het uitwrijven of volslagen wakker?

Nog de ogen aan het uitwrijven of volslagen wakker? (foto Bodemloze Beeldentuin)

Nog de ogen aan het uitwrijven of volslagen wakker?

Feiten doen er echter niet toe. Gewoon de maatregelen verzwaren. De economie en de mensen moeten dood. Maskers werken weliswaar niet tegen Corona, maar wel tegen gezondheid, dus we gaan ermee door. In Engeland gaan in klassen alle ramen open tegen Corona, maar de kinderen mogen geen jassen aan. Er zijn werkelijk ouders, die hun kroost nog naar deze strafkampen brengen, jazeker, de meerderheid. En er zijn al kinderen, zonder dat de ouders het wisten, gevaccineerd.

Er is verrekt weinig weerstand tegen het beleid. Zelfs mensen, die het bedrog zien, doen vaak het masker op want… vul maar in. Er is natuurlijk geen enkele goede reden met deze tirannie mee te gaan. Het zogenaamde ‘eigen hachie,’ dat men zo hoopt te beschermen, gaat ook vallen, alleen wat later, als je je huidige rol hebt vervuld. Mensen schrijven in om voor relatief veel geld verklikker te worden. Gebrek aan politie snel opgelost. Influencers vallen ook voor de centen en de journalistiek is dood.

Alternatieve media als Robert Jensen en Café Weltschmerz lopen achter de feiten aan, zetten niet aan tot vereniging van krachten en blijven maar argumenteren over wat na twee weken lockdown al duidelijk was: dit is een mondiale greep naar de macht onder valse voorwendselen. Viruswaarheid heeft vele rechtszaken lopen en verliest alles. T is goed dat zo de corruptie van de rechtspraak nog eens duidelijk wordt, maar echt zoden aan de dijk zet het vanzelfsprekend niet tegen de aanvallen uit alle richtingen. Sven Hulleman maakt mooie video´s, maar wat koop ik voor de beste argumenten als de dictatuur nergens meer naar luistert? Ik wil niemand in diskrediet brengen, maar wel stellig zijn over wat ik zie: dit alles zal niet genoeg zijn om de moordmachine te stoppen.

Micha Kat ligt veel onder vuur, omdat zijn bewijsvoering nogal eens te wensen overlaat, maar hij heeft wel de passie, die hier nodig is. Wouter Raatgever kent dezelfde passie en doet in zijn presentaties de bewijsvoering meer recht. Het punt blijft hier natuurlijk, dat merk ik ook als ik schrijf, dat je in een kort tijdsbestek, niet iedere keer het duivelse plan in al de elementen en diepten kunt benoemen. Mensen dienen zelf onderzoek te doen, en dan niet via Google en YouTube, maar ongecensureerde wegen te vinden. Als mensen echter door hun smartphone zo dom zijn geworden, dat ze een aandachtsspanne van hoogstens vijf minuten hebben, dan is dit al teveel gevraagd. Dan de kinderen maar naar de Filistijnen. Of naar de Bliksem, de keuze, die deze zogenaamde democratie je overlaat.

Er is niet veel tijd meer. Ik zal me blijven inzetten mensen tot de realiteit van wat hier gaande is te wekken, maar nu staat al vast, dat het dodental van de waanzin ontzaglijk hoog zal zijn, en de economie gesloopt. De controle over de bevolking is al enorm toegenomen en dit wordt steeds verder doorgevoerd tot we China hierin naar de Corona steken. De chemtrails, de weer manipulatie, de fluor toediening, die de pijnappelklier en het kritisch vermogen inactief maakt, 5G, die je humeur kan beïnvloeden en je de adem kan benemen, ach, zoveel meer nog; de uitrol van alle manipulatiesystemen van de elite gaat iedere uur voort.

In Nederland wil Puntschoen de Jonge hetzelfde als wat in Australië al gebeurt: dat je opgepakt kan worden als je praat zoals ik. Desinformatie, noemt ie dat. De man staat iedere dag keihard te liegen. Dat zulke mensen nog kunnen slapen bewijst, dat ze geen geweten functie meer hebben, als die al ooit aanwezig was.

Ik heb het gezegd tegen Karin: t is tijd om te werken aan een overlevingsplan. The Hunger Games staan voor de deur. In Afrika worden de symptomen van deze satanische agenda al volop beleefd. Vanuit Australië bericht Max Igan enkele keren per week; hij heeft een voorraad voeding, waarmee hij twee jaar kan overleven. Het sluiten van grenzen beperkt de voedselvoorziening, een strengere tweede lockdown nog meer. En dan gaan ze zeggen, dat bepaalde soorten voedsel gevaarlijk zijn. Of dat de kippen Corona hebben en dood moeten. Verzin het maar en het kan gebeuren. Na negen uur ’s avonds geen alcohol meer. Geen seks meer. Als dan op een dag blijkt, dat scheten Corona verspreiden moet iedereen een anaal plug in en lachen die gasten van de elite zich te barsten over de volgzaamheid van de schapen.

Ik heb vandaag in het washok een stellage met zware stenen en planken aangelegd; onze voorraad voedingsmiddelen groeit en wat hebben wordt er uitgestald. Onze geesten gaan echter verder: we denken aan een mobiele woning of een blokhut ergens in een natuurgebied. Mijn voorkeur gaat uit naar de mobiele woning, omdat de agenda van de elite vreemde sprongen maakt en je snel kunnen verplaatsen van belang is als je niet gearresteerd wilt worden, omdat je geen gif in je lijf gespoten wilt krijgen en nog altijd vrijheid overweegt.

Als het zover is, dat we ons huis zullen verlaten, hoef ik geen internet meer. De toestand in de wereld volgen heeft dan geen zin meer, die kan dan als verloren worden beschouwd. Dan is internet, en de smartphone, overduidelijk de enkelband, die het vanaf het begin al was. Ik heb een zeer eenvoudig pre paid telefoontje, dat niet op mijn naam staat; die zal voldoen om te checken, of we nog in veilig gebied verkeren of verkassen moeten. Dan moet ik vanzelfsprekend niet bellen met een smartphone, want dan weten ze ons snel genoeg te traceren.

Kennis van eetbare planten en kruiden, daar ga ik me in verdiepen. Karin weet er al veel van, dat zal de studie vergemakkelijken. En hierbij hoort tegenwoordig ook kennis van hoe je water kunt zuiveren. Er zijn meerdere methodes om je lijf te schonen van alle troep in het milieu; de info is op mijn harde schijf aanwezig, zal in de studie betrokken worden en ik zal de Anti Nano Emmer maken, die met lichte elektriciteit alle chemtrail troep uit je lijf verwijdert via je handen. Een filmpje hierover is te vinden op mijn Engelse site (https://theheartofthematterreport.wordpress.com/), op de pagina Detox, waar ik later nog meer zal plaatsen.

Is er nog wat leuks te vermelden? Ja, ik heb het leven lief en ben dankbaar voor wie met mij willen leven. Berichten dat Trump, Qanon of anderen de elite zullen verslaan vind ik interessant, maar ik bouw er niet op. Ook verneem ik, dat de planetaire situatie drastisch zal veranderen, dat het trillingsgetal van de schepping zal verhogen en meer en meer wezens Liefde zullen herkennen; een mooie gedachte, maar ik verlaat me er niet op. Ik verlaat me op wat al het geval is, met Hart en intelligentie, zoals het mij gegeven is, en vertrouwen in mensen en gebeurtenissen komen hieruit voort of verdwijnen. Aldus word ik geleid door Liefde en onderscheidingsvermogen binnen origineel ondeelbaar Bewustzijn. Het is mij overduidelijk, dat het verblijf in dit wereldlijk domein voor iedere deelnemer sowieso altijd tijdelijk is geweest; als de wereld vergaat zal ik nadien geen T shirt dragen met de tekst: ‘I was there‘, maar het einde van de Bron of God zie ik er niet in. Be Well Every One!

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/2020/09/26/nog-de-ogen-aan-het-uitwrijven-of-volslagen-wakker/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Joost+Lips

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image