Joost Lips – Mensen Rechten, Wat stellen ze Nog Voor?

Universal Declaration of Human Rights | Universele Verklaring van de Rechten van de Mens | Declaratiomdes Droits Universelles des Hommes (foto Tumblr)

Mensen Rechten, Wat stellen ze Nog Voor?

Mensen Rechten, daar kun je Tegenwoordig je Kont mee Af Vegen. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (1948), door de Leden van de Verenigde Naties (Zonder Tegen Stemmen, met 8 Onthoudingen) aan genomen, staat er Deftig bij Op Papier, maar in de Praktijk komt er Niks van Te Recht. Menen, dat je als Mens je Rechten van de Politiek moet krijgen, is  Nu Toch Evident een Achter Haalde Zaak, Hoe Wel Zelfs in deze Tijd van Openlijke Corruptie er Nog Mensen, zijn die hun Overheid Vol Hardend een Goede Intentie toe dichten. Je vraagt je af, hoe dit Mogelijk is, maar Het Kan. Het Stockholm Syndroom wordt in hen Zichtbaar. Ze houden van de Gijzel Nemers ,die hen Af en Toe een Kleine Aal Moes toe werpen vanuit Alle Bezit , dat ze Eerder van hen Gestolen hebben. T is Georganiseerde Misdaad in Officiële Kostuums. Wat een Wereld!

De Code van Neurenberg stelt ook Niks Meer voor. Er wordt door Intellectuelen Gescandeerd, dat we van de Geschiedenis Kennis moeten nemen, want Anders leren we Niet van Onze Fouten en Herhalen we Deze. Maar ik zeg Hen. Jullie Geschiedenis is Groten Deels Vervalst en gaat Hoofd Zakelijk over Macht S Spelletjes en Geweld. Waar is de Liefde, waar de Schoonheid, waar het Leven in die Duffe Boeken van jullie? Het Onderwijs is een Vorm van Geest Controle, de Werkelijke Impulsen van een Jong Mens worden er Gedood. De Mensen Rechten en Neurenberg Code zijn Niks Waard als de Mensen zich als Zombies op stellen en Domme Krachten worden voor de Staat, die ze de Slavernij in leidt. Geef de Chemtrails, het Omgekeerde Betekenissen, Alle Andere Vergiftigingen, die Gaande zijn Niet de Schuld, een Werkelijke Intentie breekt door die Bezwaren Heen en doet Onmiddellijk het Juiste. Dan heb je Geen Wet Boeken Nodig. Dan staan Overheden Buiten Spel. Dan is het Leven Al Goed, Vóór Dat Iemand Verplichtingen komt Suggereren, omdat Mensen Niet Langer Werken voor een Toekomst, Aanzien of Geld, Iedere Daad uit Vreugde wordt Verricht, omdat T Hart Spreekt en Handelt Zonder Compromis met Wat Minder dan Hart is.

Amnesty International heeft Onlangs Besloten, dat Er Wel Eens Gekeken mag worden naar het Politie Geweld in Nederland tegen Covid Hoax Demonstranten. Ja, ik gooi Er Maar Even een Neologisme tegen aan, Taal Vernieuwing kan Geen Kwaad om Vrijheid van Speech te Redden in het Tijd Perk van Omgekeerde Betekenissen, waar men Censuur toe past,. Dan, Ruim Twee Jaar na dat de Mis Drijven van Politie tegen Bevolking begonnen, vindt Amnesty International Er Ook Wat Van. Ze werken Bepaald Niet Alert aan het Werkelijke Front en worden Gefinancierd door Wie? Je gelooft Dat Toch Niet Meer?

Eerst ging de TV uit, Toen, na dat de Lock Down was In Getreden en Censuur Enorm Toe Nam op het Internet, ontdekte ik de Alternatieve Media. Maar de Vrije Zoek Machine DuckDuckGo ging Raar doen en gaf Geen Adequate Zoek Resultaten Meer. Telegram, de Application, die de Censuur zou Om Zeilen, heeft in Duitsland en Zwitserland de Gegevens van Gebruikers aan de Overheid Over Handigd. Bijna Iedereen en Alles is Te Koop. Mensen Rechten? Laat me Niet Lachen.

Waar heeft een Mens Recht Op? Wie bepaalt Dat? Hoe kom je op het Idee, dat Rechten bestaan? Zo Maar Wat Vragen.

Je krijgt de Overheid, die je verdient, is een Populaire Gedachte, maar ik vind Het Onzin. Ik ben Geen Volk, ik ben Wie ik ben en Als ik me Identificeer, doe ik Dat met Iedereen, Niet met een Deel. Ik neem Alle Verdelende Gedachten Niet Langer Serieus, Ga Verder met de Vrije Ruimte, die dit Bewustzijn laat.

Mensen Recht betekent Niks op een Planeet, waar Ongeveer Iedereen wordt Gemanipuleerd en Uit Gebuit. Buiten die Manipulatie en Uitbuiting staan, betekent het Los Laten van je Reactieve Emoties op die Schijnbare Gegevens. Dan kun je zien, dat Je Zelf die Wereld tussen je Oren in Stand houdt, of Niet. Uitstapjes binnen het Stockholm Syndroom lossen het Innerlijk Conflict van een Leugenaar Niet op. De Ware Uit Stap is een Vol Ledige Uitstap, waar bij je Getuige bent van Aller Eerst Alle Gedachten in Je Eigen Kop. Wie staat er aan het Draai Wiel van de Waan Zin? Wie houdt de Fictie van de Wereld in Dtand? Wie is er voor Nodig om die Wereld te Ervaren? Als de Projecties Stoppen is Leven Weer Eenvoudig.

Geboorte Recht is een Woord, dat wordt In Gebracht om de Politiek Te Snel Af te zijn. Maar Geboren worden is Al Groot Ongemak (Engels Dis Ease), om Daar Nu Rechten aan te Verbinden? Wie heeft dat Recht dan Wel? Hoe ziet die Identiteit Er Uit? Toon me Deze, als Je Kunt. Kan Niet. Bestaat Niet. Er is Geen Recht. Er is ook Geen Plicht. Er is Louter Oorspronkelijke Natuur, en Wie Dit in het Oog houdt valt Er Meer en Meer Mee Samen. Wat mij betreft de Enig Juiste Duiding van Wat we Wel Licht Nog Mensen Recht kunnen noemen.

Efemere Fenomen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/09/19/de-mensenrechten-wat-stellen-ze-nog-voor/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amnesty+International
https://robscholtemuseum.nl/?s=Duck+A+Go+Go
https://robscholtemuseum.nl/?s=Telegram
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mensen+Recht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human+Right
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verenigde+Naties
https://robscholtemuseum.nl/?s=United+Nations
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stockholm+Syndroom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stockholm+Syndrome
https://robscholtemuseum.nl/?s=Neurenberg+Code
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nüremberg+Code
https://robscholtemuseum.nl/?s=Van+Fouten+Leren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Omgekeerde+Betekenis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Werkelijk+Front
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Mis+Drijf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Taal+Vernieuwing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zombie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chemtrails
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrijheid+van+Speech
https://robscholtemuseum.nl/?s=Domme+Kracht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Innerlijk+Conflict+Leugen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+Te+Koop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Manipulatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Uitbuiting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Censuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lock+Down
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oorspronkelijke+Natuur