Joost Lips – Lijden’s Feest Ten Einde

Lijden’s Feest Ten Einde

Sprak Onlangs met een Man op de Markt te Skibbereen, in een Vroeger Leven Monnik geweest en een Boek geschreven over zijn Leven, dat ik van hem kocht en las, en Nu hadden we het over de Wereld. We waren het er over eens, dat Ierland een Veiliger Plek is dan Elders in Europa, als we het over de Politie Macht hebben. Ierse Agenten dragen Geen Wapen, maar er wordt al gesproken over een Wet hen Wapens te geven, zei hij me. Ik sprak mijn Verbazing uit, dat Zo Veel Mensen Nog Niet zien Wat Hier gaande is. Wij zagen het Snel toen de Lock Down was uit geroepen, zij zien na Ruim  Twee Jaar Nog Niet Welk Web Hier Geweven wordt. Toen deed de Altijd Voor Komende Engelsman, tot mijn Verrassing, op Eens Gevaccineerde Ieren na. Dat was een Goed Gelukte Verbeelding van een Niet Fraai en Veel Voor Komend  Fenomeen. Ieren waren Al Niet Open Hartig, Wat ik deze Dagen zie is Ernstiger op die Ene na, die Nog Wel Natuurlijk op een Begroeting reageert. Dat blijkt dan Vaak een Ier te zijn. Mijn vriend van de Markt zei Light has Disappeared Out of their Eyes.

Ik had dit Al Vaker vernomen. Het Vaccin legt Vurige Persoonlijkheden Lam, haalt de Creatieve Drive Weg uit de Mens, maakt hem tot Zombie. De avond voor dit Gesprek met de Monnik op de Markt hoorde ik dat Shedding Nu Toch Echt Wel een Item was geworden. De mRNA, die ‘Gevaccineerden‘ hebben ontvangen, kan over springen naar Ongevaccineerden.

Of dat Virus Nu Wel of Niet bestaat doet er Niet toe, zegt Catherine Austin Fitts over de Kwestie. Deze Dame heeft Verstand van Zaken, zo als ook blijkt uit het Filmpje, dat ik eerder op mijn BitChute Kanaal van haar plaatste.

Zand in de Ogen Strooien, daar zijn de Meesters, die Slaven willen, Geweldig in. Er is Zo Veel Waan Zin Gaande, dat je Niet Meer weet, waar je kijken moet. Deze Toe Stand van Ontreddering hebben de Meesters het Liefst. Dus Alles is Zo Georganiseerd, dat het Geen Hout snijdt, Niet Logisch is, het Verstand Verbijsterd en Machteloosheid laat voelen. Hmmm, trappen wij daar in?

Punt is, dat dit Vraag Stuk Families uit Één Drijft, Huwelijken Kapot Maakt, Kinderen Molesteert. Het is Niet Zo Maar Weer een Vraag Stuk. Het is hèt Vraag Stuk van deze Tijd. Wil ik de Waarheid of blijf ik Ego Spelletjes in mijn Directe Omgeving spelen? Ego kan ook zijn, dat je de Waarheid Niet vertelt uit Angst voor Verlies. Dit Alles is de Corruptie, die op Meest Intieme Schaal in Mij Zelf Bevochten wordt.

Zo ken ik Me Zelf Weer. Ik kan Niet Half Bestaan. Ik verlies Mij als ik over Mij Zelf Na Denken moet van een Ander. Ik blijk de Verantwoordelijkheid over die Ander te hebben. Die Twee gaan Slecht Samen, omdat de Eerste Aan Name het Succes van de Tweede Intentie voor komt. Dus laat Maar Gaan, de Opinies over mijn Bestaan. Ze hebben Louter Effect, waar ik me AanGesproken voel, en Daar kijk ik Dan Ook Naar.

Ik heb Niets over een Ander te zeggen. Niemand is voor Mij Verantwoordelijk. Dat ik besta in mijn Onder Vinding en wat ik Er Onder Tussen Van heb begrepen, is dat het Waan Zin is, Ongeacht van Wie het komt. Mijn Moeder heeft Eens Uit Gesproken, hoorde ik via een Zus, dat ze Bang was, dat ‘Joost‘ Gek zou worden. Ik zei, dat Dat Niet Kon, omdat ik Het Al Was. Ik bestudeerde Wijsheid Scholen en Prachtige Leraren maar de Wortel uit mijn Bestaans Probleem heb ik Niet weten te trekken. Het heeft mij Sikke Neurig gemaakt en het voelt als Spel Bederf. De Mooiste Theorie zegt Kijk naar Je Zelf. Ja, als ik Anderen zeg, dat ze Niet Open zijn, dan heb ik ze Geframed en Iedere Kans om Open te zijn Reeds Ontnomen. Wel Licht ben ik voor de Open Baring van deze Dwaasheid opAaarde gekomen.

Ik ben er Klaar Mee ‘mijn Best´ te doen, voor Wie Dan Ook. Tegelijker Tijd is de Drang om Vrij van mijn Eigen Mind te komen Heviger dan ooit. Terwijl ik Ook kan zien, dat Al dit Pogen om te Lachen is en Niet Serieus kan worden genomen, gaat het Maar Door. Alles, Wat ik denk is Onwaar. ik verlang naar de Helderheid, die dit in Alle Opzichten en met Iedereen, die Reeds in de Matrix Gevangen is, kan Zien. Dit is mijn Enig Pad. Ik ben Over Duidelijk Gevangene. De Wijsheid Boeken die je er op Wijzen, dat het Zaak is, uit het Rad der Weder Geboorte te stappen door Onderscheidings Vermogen en Toe Wijding, is Actueler dan Ooit. De Crisis in mijn mijn Bestaan kan Compleet genoemd worden.

Ben ik mijn Bestaan? Ben ik Geboren? Wat hebben ‘Ze‘ Wie Dan Ook, mij, Wijs gemaakt? Ik ben Werkelijk Bang geworden voor de Constructie van Alle Zelf Beelden in Iedereen, die Al voor het Internet bestonden. Af Gericht door een Klein Clubje Organiserende Psychopaten?

Weet ik Dat Wel Zeker? Ze spelen Mee in het Spel, maar Wat is de Oorzaak van het Spel Zelf?

Als ik Hier Naar kijk, omdat ik dit Belangrijk acht, dan heeft de Matrix mij Feitelijk Al Gevangen. Wat is Géén Val binnen ‘Modern‘ Bewustzijn? De Val zit er per Definitie Al in als je Algemene Op Vattingen Klakkeloos aan neemt Zonder Zelf te kijken, of er Iets Van Klopt. Omdat Niets er van Waar is en Alles is Gelogen, geef ik Niet Mijn Belangen Weg, zie ik. dat die Ook Gelogen zijn. Ieder Belang is Altijd Deel van de Matrix. Daarom zei de Boeddha, geef je Belang op, want het maakt Leven tot Lijden. Het is Software om Aan te Ontsnappen.

Niets aan het Bestaande Systeem Doen maakt je Geen Initiatiefloze Slaaf, die het Systeem Stom Weg Om Armt. Juist Wie tegen het Systeem zijn, houden zich er mee Bezig en zijn Deel van de Matrix als ze een Klein Stukje Onderscheidings Vermogen missen. Totaal Inzicht is Niets Weten, Alles Zien. Omniscient.

Elon Musk voert een Fantastische Afleidings Manoeuvre, met Democratisch Tonende Krachten, van Wat er Werkelijk Gaande is. Mensen willen de Wereld Niet Meer Redden. Mensen willen Twitter Redden, hun Eigen Identiteit Al Daar. Reeds Slaven, Alle Maal.

Het gaat Hier Niet om Elon Musk, en het is van Geen Enkel Belang Wie van Welke Bloed Lijn, Planeet of Dieren Riem is, als Ieder van Ons op Recht is. Als Niemand, dat wil, dan kom je bij Mahatma Gandhi,  die zegt Ongeacht de aan Tallen, die Tegen Stemmen is Werkelijkheid. Precies de Werkelijkheid, die het is, en die spreek ik Uit.

Als het mij Nog van mijn Stuk Brengt Niet Gehoord te worden. dan heb ik Gandhi Niet Voldoende Verstaan.

Liefde is een Mooie Droom, maar hoe houd je die Vol als Iedereen, die je Lief hebt Bedreigd is? Niet wordt Is?

Hmmm, Pittige Kost. Hard Nekkige Korst die Pittige Kost sorteert en in Brand zet.

Als het er Niet is, dan is het er Ook Echt Niet. Dit lijkt Absoluut Waar en geeft mij Diepe Vreze. Maar het klopt Niet, alleen van uit een Identiteit kan Zulk een Angst ontstaan. Het is Niet Belangrijk Wie je Pijn doet als je Zelf die Gene bent. Stop er Mee, Nu.

Efemere Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/12/05/lijdens-feest-ten-einde/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Awe+&+Grace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Catherine+Austin+Fitts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mahatma+Gandhi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeddha
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buddha
https://robscholtemuseum.nl/?s=Monnik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Monnik+Leven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Macht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Zonder+Wapen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veiligste+Plek+van+Europa
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lock+Down
https://robscholtemuseum.nl/?s=mRNA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shedding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vurig+Persoon+Lam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Creatieve+Drive+Weg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zombie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zonder+Ziel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vraag+Stuk+van+Deze+Tijd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hèt+Vraag+Stuk+van+Deze+Tijd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Angst+voor+Verlies
https://robscholtemuseum.nl/?s=School+van+Wijsheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zelf+Beeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Club+Psychopaten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+Onwaar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+Gelogen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niets+Weten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+Zien
https://robscholtemuseum.nl/?s=Omniscient
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrees
https://robscholtemuseum.nl/?s=In+Diepe+Vreze
https://robscholtemuseum.nl/?s=Een+Ander+Pijn+Doen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Je+Zelf+Pijn+Doen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Skibbereen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Noord+Ierland

1 Comment

  1. Tot mijn schande moet ik toegeven, dat ik 20 jaar geleden nog in door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde geloofde. Wat was ik een dwaas. Ook geloofde ik, dat aardolie een fossiele brandstof is. Natuurlijk is dat niet zo, Alexander Doegin had zelfs data, dat er jaarlijks meer aardolie geproduceerd wordt, dan dat er verbruikt wordt, wat ik zeker waarschijnlijk acht. 40 Jaar geleden zeiden de media, dat binnen 25 jaar alle aardolie op zou zijn, dat er voor die tijd oorlogen zouden uitbreken over aardolie, waarop de oorlogen in Irak uitbraken. Nu zijn er geen aardolie oorlogen meer, en de aardolie is nog steeds even duur als 40 jaar geleden, want die gaat niet op. Aardolie wordt geproduceerd door een chemisch proces onder hoge druk, diep in de aardmantel.

    Fraude door het systeem.

    Wat mijn fout was, was niet dat ik die leugens geloofde, maar dat ik er een morele waarde aan toeschreef. Het was mijn poging een goed mens te zijn, wat mij een slecht mens maakte. Zoals de nazi’s meenden dat ze Europa goed deden, met joden vernietigen, terwijl ze juist daardoor veel schade toebrachten aan de Europese cultuur.

    Toen zeide de HEERE God: Ziet, de mens is geworden als Onzer een, kennende het goed en het kwaad! [Genesis 3:22]

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.