Joost Lips – Licht in Donkere Dagen

Dark (foto tenor.com)

Are You Afraid of the Dark! (gif tenor.com)

Dark Days (foto tenor.com)

Licht in Donkere Dagen

In deze Donkere Dagen van Destructie en Verval krijgen we te zien Hoe Wijd Verbreid Corruptie is. Het voldoet Niet Langer de Vinger te Wijzen naar Overheden of Wie Ook Anders, het is de Corruptie in Mijzelf, die ik te zien krijg, waar ik Niet Volledig Verantwoordelijkheid voor Vrijheid Nu op me neem. Daarbij zijn de Consequenties Hiervan Geen Overweging, Vrijheid is Vrijheid en Niets Minder, omdat de Gevolgen me Niet zouden aanstaan. Vrijheid is Onvoorwaardelijk Vrij en laat zich Niet Gevangen nemen door Oordelen van Anderen of Mijzelf. Vrijheid is Zonder Ophouden Getuige van dit Soort Psychologische Programma S en Er Nooit Mee verweven.

Frank Zappa (foto Bodemloze Beeldentuin)

Mensen staan onder Grote Druk, ik voel het ook. De Corona Crisis, of je nu in Corona geloofde of Niet, hakt er bij Iedereen in. omdat de Politieke Maatregelen van Enorme Proporties Waren en Nog Altijd Zijn. Daar bovenop de Angst Propaganda betreffende het Klimaat en de Oekraïne, met Mondiaal de Medewerking van de Media, ook Goed voor Vele Absurde Maatregelen, die het Leven Verder Ontwrichten. Er verdwijnen Kinderen, door de Overheid Weg Gehaald uit Gezinnen. Er verdwijnen Miljarden op Mysterieuze Wijze uit de Staatskas en Openbaarheid van Bestuur gaat Meer en Meer Ondergronds. Politie provoceert Vreedzame Demonstraties, Vrije Meningen verdwijnen Steeds Vaker Zonder Proces achter Tralies en worden door een Gehersenspoeld Volk als Verraders Besmeurd. Begin Lockdown verwachtte ik, dat het Volk Ergens Wel Eens zou gaan Opstaan, maar op Grote Schaal scharen Mensen zich achter de Grootste Waanzin van Boven Af Opgelegd, Iedere Kritische Zin Ingeruild voor Gehoorzaamheid aan wie de Misdaden plegen. Dit Gekkenhuis is de Matrix, waarin Niemand Verplicht hoeft te zitten. De Matrix is Mentaal, de Keuze is een Spirituele.

Ik geniet deze Dagen Intens van David R Hawkins, die met Grote Helderheid schrijft over de Psychische Programma S, die In een Mens Spelen en Hoe Hier Vrij van te Komen en Blijven. Een Goede Vriend wees me op Hawkins´Boek Power Versus Force, The Hidden Determinants of Human Behavior, dat ik met Groot Plezier las. Deze Dagen lees ik Letting Go – The Pathway of Surrender, dat eveneens op Sierlijke Wijze de Lezer mee voert van Negatieve Gevoelens naar de Oplossing er van. De Enige Voorwaarde is de Wil de Negatieve Gevoelens Aan te Zien en Niet in Ontkenning op een Wereld of Persoon buiten je te Projecteren. Beide Boeken bied ik Hier Graag voor Download aan.

David R Hawkins (foto Bodemloze Beeldentuin)

Lester Levenson (foto Bodemloze Beeldentuin)

POWER VERSUS FORCE, AN ANATOMY OF CONSCIOUSNESS, The Hidden Determinants of Human Behavior

Download

Letting Go, The Pathway of Surrender

Download


Quote van Buddha (foto Bodemloze Beeldentuin)

David Hawkins zegt, net als de Zeer Gewaardeerde Lester Levenson, dat als we onze Gevoelens Geheel durven Ervaren en Doorleven, we deze kunnen Los Laten in Overgave. Droppen noemt Lester Levenson dat. Met Ieder Gevoel Drop je Duizenden Gedachten, die een Programma Runnen. Het is Eenvoudig en Uitermate Effectief. Kom, ik doe er Meteen ook Twee Boeken van Lester bij, Keys To The Ultimate Freedom, het Boek, dat ik Vanavond Online mocht Ontdekken, en No Attachments, No Aversions.

KEYS TO THE ULTIMATE FREEDOM, Thoughts and Talks on Personal Transformation

Download

No Attachments, No Aversions, The Autobiography of A Master

Download

In het Voorwoord van Letting Go zegt Hawkins, dat je Al Lezende zal bemerken, dat hetgeen je leest, in Herkenning, je Inzicht zich al vernieuwd heeft. Ik lees Niet Louter Beweringen, ik ervaar tijdens het Lezen wat er gezegd wordt in mijn Systeem. Er is louter de Wil voor Nodig Verantwoordelijk te zijn voor het Feit, dat het Lijden Iets is, dat ik Mezelf Aan Doe. Natuurlijk kan ik er wat van zeggen als Iemand op mijn Tenen staat, maar ik beroof mij van mijn Vrijheid als ik een Ander Verantwoordelijk acht voor mijn Vrijheid en Harmonie Nu. Daarbij is Alles in de Wereld wat mij Hier uit wil stoten. Geen Probleem, maar een Mogelijkheid weer een Stukje Programmering op te Merken en op te Lossen. Door Eenvoudig Negatieve Emoties te Doorvoelen en er van Vrij te Vallen in plaats van Geketend te raken middels Reactieve Emoties. Besprak Vanavond met mijn Vrouw de Zegen dit te mogen zien. Daarom ben ik Nu Verheugd Vier Mooie Manuscripten van de Twee Genoemde Heren mee te leveren. Groet de Lezer!

Flótàs (foto Bodemloze Beeldentuin)

Bodemloze Beeldentuin, 30 maart 2022

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/2022/03/30/licht-in-donkere-dagen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frank+Zappa
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+R+Hawkins
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lester+Levenson