Joost Lips – Kleuter Klas, het Diepere Kwaad en Oorspronkelijkheid

Kleuter Klas (1) (gif biztory.com.me)

Kleuter Klas (2) (gif Steam Community)

Kleuter Klas (3) (gif tenor.com)

Kleuter Klas, het Diepere Kwaad en Oorspronkelijkheid

Af Gelopen Dag bij The Warren, Rosscarber (foto Joost Lips)

Ja hoor, de Kleuter Klas van Politiek Den Haag heeft zich als Één Blok tegen Gideon van Meijeren Gekeerd. Een Oproep tot Liquidatie van Thierry Baudet sorteerde deze Eendracht Niet. Het bleef Muis Stil. Riool Rat Stil mag ik Wel zeggen. Na dat een Journaliste had gesteld, dat Liquidatie ook het Onschuldige ‘Weg Sturen‘ betekent volgens Van Dale, wat een Leugen bleek te zijn, ging Gideon Verhaal bij haar Halen. Dit deed hij Rustig, Netjes en Beschaafd, maar O, O, O, wat waren de Huichelaars er Snel bij om deze Verschrikkelijke Aanval op de Democratie te verwerpen! Kwam op Twitter een Prachtige Afbeelding tegen (Maker mij Onbekend). die de Waan Zin Fraai illustreert.

Hey Merel, heb je een Momentje (foto Joost Lips)

We leven in een Omgekeerde Wereld, Wie een Open Debat met Goede Argumenten op Basis van Feiten wil voeren worden voor Fascist, Racist en Wat Al Niet Meer Uit Gemaakt. zij die Debat Vermijden en Louter Framen and Shamen hebben zich Verzameld en doen zich voor, alsof ze de Hoogste Moraal Vertegenwoordigen. T is zo Opzichtig. dat het me blijft verbazen, dat Nog Altijd Zeer Veel Mensen het Niet Door Hebben. Maar zo als gezegd Feiten en Argumenten zijn Niet Erg Populair deze Tijd. Mee Lopen, het Volgen van de Visie van de Meerderheid, het Niet uit de Toon Vallen bij Wie je Lief Zijn, dit Alles wint het Veel Al van Zelf Waar Nemen, Origineel Zijn en Je eigen Onderzoek Doen. Oké dan, een Ieder staat de Gevolgen van de Eigen Opstelling te Eachten. De Spiegel zal Onverbiddelijk zijn als de Onderdrukte Waarheid bij hen door breekt. Een Tweet van Af Gelopen Dag vat het Goed samen.

Tweet van Keus (foto Joost Lips)

Kleuter Klas, dat is Hoe het er van de Buitenkant uit ziet met Al de Onnozele Order Volgers, maar In Feite hebben we met Kwaadaardigheid van het Zwaarste Soort te maken, gedreven door de Mensen, die Heel Goed Weten Wat ze Doen. Vroeger liepen Nazi’s in Militair Uniform, Nu dragen ze Maat Pakken. De Mentaliteit is Precies Dezelfde. Vroeger gebruikten ze Luid Ruchtige, Tegen Woordig Veel Al Stille Wapenen. De Functie van de Hand Boei is door de Telefoon over genomen, de Gevangenis is met de Lock Down je Eigen Huis geworden, en Ga Zo Maar Door.

Wat te doen tegen de Waan Zin? Ik zie Niet in Wat er Tegen te Doen is, ik behoud me tot de Hygiëne me buiten de Waan Zin op te houden en me er in Geen Enkele Instantie aan te Conformeren. Just Say No. Demonstreren kan helpen om Mensen Bewust te Maken van Wat er aan de Hand is, Recht’s Zaken tonen aan, dat de Corruptie ook binnen Justitie Compleet is, maar Uiteindelijk én in Beginsel komt het Eenvoudig Neer op je Vrijheid Reeds te Leven en je Mentaal Niet te Verliezen in de Matrix van de Waan Zin. De Gehele Dag de Wereld willen redden is het Zelfde als de Gehele Dag op de Waan Zin Mediteren, Geen Goed Idee. Houd je Oorspronkelijkheid, vóór Alles, in Stand. Twee Fraaie Manuscripten, een Engelse en een Nederlandse, helpen Hier Prachtig bij, bij deze voor Download aan geboden.

Lao Tse – Tao Te Tsjing Download

Seng Ts An – Hsin Hsin Ming Download

De Globalistische Cult speelt het Spel van Verdeel en Heers, en wil dat dit Spel bij Iedere Wereld Burger dus danig tot Obsessie wordt, dat zijn of haar Vermogen om van het Leven te Genieten Geminimaliseerd en Liever Nog Onmogelijk Gemaakt wordt. Trap er Niet in. Heb Oog voor je eigen Reactieve Emoties, die je aan de Matrix van de Waan Zin binden. Drop it Immediately Where It comes Up, vertaald als Laat Het Onmiddellijk, dat wil zeggen Zonder Middel of Methode, Eenvoudig Los, waar je het traceert. Het is Volstrekt Eenvoudig als je het Onmiddellijk dropt, Onmogelijk als je blijft Analyseren en Uit Pluizen, want dan heeft de Matrix je te pakken. Wees Gerust, je Kritisch Vermogen gaat er Niet Mee Verloren, maar de Obsessie is Er Dan Wel Af, wat het Kritisch Vermogen Juist optimaliseert, en Louter activeert als het Nodig is. De Overige Tijd kun je Zo Ongestoord Leven in Liefde, Schoonheid en de Dingen doen. die je Leven het Leven Waard laten zijn.

Ik wil Graag Nog Twee Boeken als PDF Bestanden aan bieden. Een Boek van Alan Watts met de Intrigerende Titel Word Wat Je Bent, dat ik Nog Niet Gelezen heb, maar Alan Watts Kennende zal het Tref Zekere Teksten bevatten, die Onmiddellijk naar de Bron verwijzen. Het Tweede PDF Bestand komt uit de Dzogchen Traditie, een Stroming binnen het Tibetaans Boeddhisme. Ik heb dit Boek Eens Materieel in Bezit gehad en genoot Steeds Weer van de Onvatbare Poëtische Tekst. Delen, die je Voelbaar in Aanraking brengen met je Oorspronkelijk Gelaat, of wel het Gelaat van je Ouders voor dat ze Geboren waren. Namasté!

Joost Lips


Alan WattsWord Wat je Bent Download

Longchen RabjamA Treasure Trove of Scriptural Transmission, A Commentary on the Precious Treasure of the Basic Space of Phenomena Download

Efemere Fenomenen, 25 oktober 2022. 04:05

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/10/25/kleuterklas-het-diepere-kwaad-en-oorspronkelijkheid/

Gideon van Meijeren (foto YouTube)

Gepubliceerd 26 okt. 2022

Forum voor Democratie

Gideon van Meijeren reageert op de Ophef naar Aanleiding van de Video, waar in hij een Journaliste wijst op het Verspreiden van Desinformatie.

Een Kijkje Achter de Schermen bij de Pers()

NIEUWS BRIEF https://www.fvd.nl/nu
TELEGRAM  https://t.me/FVDNL
FACEBOOK
https://facebook.com/forumvoordemocratie
INSTAGRAM
https://www.instagram.com/fvdnl/
TWITTER
https://twitter.com/fvdemocratie
TIKTOK https://www.tiktok.com/@forumvdemocra…
BITCHUTE
https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
GAB
https://gab.com/fvdnl
WEB SITE
https://fvd.nl​​​​​​​​​​​
SUBSCRIBE NU
http://bit.ly/2tjUcZk​​​​

Reacties
https://youtu.be/juesMN7_c_s

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gideon+van+Meijeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alan+Watts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Word+Wat+Je+Bent
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kleuter+Klas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dieper+Kwaad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oorspronkelijkheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Spel+van+Verdeel+en+Heers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Merel+Ek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liquidatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aanval+op+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lao+Tse
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tao+Te+Tsjing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seng+Ts+An
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hsin+Hsin+Ming
https://robscholtemuseum.nl/?s=Longchen+Rabjam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Treasure+Trove
https://robscholtemuseum.nl/?s=Scriptural+Transmission
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dzogchen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeddhisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Buddhism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tibet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Namasté