Joost Lips – Kan je Wat? Wat dan Wel?

Kan je Wat? Wat dan Wel?

Wow en Op Eens waren we Down Vandaag. Karin en ik, we ervaren Dit Vaak Te Zelfder Tijd, ook Af Gelopen Dag. Gisteren liep Alles op Rolletjes en vierden we de Vrolijkheid, en Vandaag wilde Levens Vreugde Niet Op Staan. Ook dit gaat Voor Bij.

Ik dacht Weer aan 5G. Al Eens Eerder, Maanden Geleden, waren Karin en ik naar Skibbereen gegaan, waar we Vervolgens Onwel van Vertrokken. Skibbereen heeft Onder Tussen een Naam Op Gebouwd als het om 5G Frequenties gaat. Vandaag waren we er Weer en op de Weg Terug waren we Beiden Stil.

Twee Verschillende Ierse Vrienden van ons Beweren, dat 5G Onder Tussen over Geheel Ierland is Verspreid. Ook in de Minder Bevolkte Gebieden.

Hoe Wapen je je Hier Tegen?

Herinner me Nog, tijdens het Begin van de Lockdown, dat op Vele Plekken 5G verrees Zonder dat Hier Democratisch Mee was In Gestemd. Velen spraken er Schande over. Nu is het Vrij Stil op dit Onder Werp, omdat de Aan val op een Ieders Leven uit Alle Wind Richtingen komt, en Ook van Onder en Boven. Een Door Timmerd Kwaad Plan, daar over Geen Twijfel.

Gezond Eten, Maskers en Gif Spuitjes Weigeren, Water Filter op de Kraan, dat is Allemaal Goed en Wel, maar Wat te Doen tegen Chemtrails, 5G, het Geklooi met Voedsel Etiketten, die Niet Meer te Vertrouwen zijn, het Verbod op Zelf Voedsel Verbouwen, dat er Stellig aan komt?

Tegen Chemtrails bestaat Iets, dat je kunt Vinden als Advertentie aan het Begin van Menig Filmpje op het Kanaal van David Icke op Bitchute. Tegen de Nano Deeltjes van de Chemtrails bestaat het Anti Nano Device van Tony Pantalleresco. Hoe je deze Zelf kunt Maken Leer je Hier.

Maar ik heb Feitelijk het Gevoel, dat het mij Materieel Weren tegen de Aan Vallen van Alle Kanten Niet Langer een Adequate Wijze is Om op de Problematiek te Reageren. Het voelt als Achter de Feiten Aan Lopen. Ik diskwalificeer Hier Mee Niet Wat je Allemaal kunt Doen om het Gif te Mijden maar Voeg er Graag een Diepere Dimensie aan toe.

De Diepere Dimensie wordt wel “Spiritueel‘ Genoemd, maar in de Wereld van de Etiketten vermijd ik deze Af Scheidende Benaming Graag, en met Reden. Materie en Spirit zijn Ongescheiden. Lichaam en Geest zijn Ongescheiden. Dus als we Dieper Kijken, hebben we Niet de Materiële Werkelijkheid Verlaten, maar de Verdeling tussen Lichaam en Geest opgeheven. Volgens Vele Spirituele Stromingen, die zich, God Betert, ‘Non Dualistisch‘ durven te Noemen, is de Materiële Wereld een Illusie. Dan Ook hun Leer, zeg ik.

Als 5G mijn Lichaam Geest Natuur Kundig belaagt, dan ben ik voor Alle Materiële Bescherming Middelen, en denk ik aan Kunstenaar Anton Heyboer, die zijn Woning had Af Geschermd met Straling Werend Materiaal. Goed Idee. Het was Ook Anton Heyboer, die de Kunst Markt een Loer draaide door Meest Goed Kope Werken aan te Bieden. Hij maakte er Bepaald een Potje van, door op Video Maar Wat te Kliederen, maar het Signaal, dat hij gaf, kwam Prima bij me door. Er werd Lelijk over hem Gesproken, om dat hij met Meerdere Vrouwen Samen Leefde. De Media dacht Daar Bij aan Seks, Anton Zelf gaf aan, dat hij dat Niks vond. ‘Een Beetje Wrijven en dan Orgasme’, zo Iets herinner ik me ,dat hij Gezegd had; hij toonde zich Niet Geïnteresseerd en voegde er aan toe, dat hij na een Orgasme Dagen Lang Niet Creatief kon zijn. Anton lette op zijn Lichaam en zijn Geest de Mensen noemden hem Onder Tussen Gek. Hij was Ook een Prima Muzikant.

Don’t Be Sad

Gepubliceerd 5 apr 200

Lotti HeyboerA Life after Death.. Do you Know that I am Still in Den Ilp Don’t be Sad, Go Home and Think “Anton will Ever Stay with You.” From an Interview by Jan Lenferink.<

Reacties
https://youtu.be/MwjSRQrgQzY

Iets Kunnen, Wat is Dat? Je kan Altijd Wat je Al kan, Doe Dat. Vergeet Al het Andere. Laat je Niet Verdelen door Vergelijkingen te Accepteren. Vergelijkingen zijn het Dualisme, dat de Oorspronkelijkheid, die Altijd Al het Geval is, Doodt. Hou je Frequentie in Evenwicht door voor Geen Vergelijking te Zwichten.

Ik mis de God Vergeten Gekken
Ik mis de Oorspronkelijke Zielen

Ik Luister naar Hen, als naar Verleden
Waar zijn ze Heden Gebleven?

Een Traan, Wat Tranen Meer
Ik kan Niet Meer!

Dan het Ontwaken!
Wie ik Altijd Zocht, ben ik Zelf

https://soundcloud.com/oostx/dark-night?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Foostx%252Fdark-night

Joost Lips

Efemere Fenomen, 23 april 2023