Joost Lips – Je heette al Nederland, zakt nu nog dieper

Fierljeppen (1) (foto Pinterest)

Fierljeppen (2) (foto Giphy)

Fierljeppen (3) (foto Giphy.com)

Fierljeppen (4) (foto Gfycat)

Fierljeppen (5) (foto Gifer)

Je heette al Nederland, zakt nu nog dieper

Zag vanmiddag een stuk Kamer debat live, maar hield het niet lang vol: niet om aan te zien en horen. Vervolgens een stukje Rechtbank vertoon met Viruswaarheid en Jaap van Dissel; andermaal een corrupte bende waar feiten eenvoudig weggeveegd en procedures niet gehandhaafd worden. Dan zien hoe de mantelzorgster van dakloze Casper Zwart, die hem dagelijks een warme kruik en wat bouillon komt brengen, op het Malieveld met fysiek geweld gearresteerd wordt. Dan voel ik me machteloos hier in Ierland, verlang ik naar Nederland om er een volksopstand te beginnen.

Is volksverraad ooit duidelijker en omvangrijker aan het volk verschenen? Wat doet het volk? Schreeuwen, dat het niet eerlijk is, of staat het volk ook nog eens op? Ik vraag me werkelijk af: wat is er in godsnaam voor nodig om mensen te activeren tegen dit onrecht op te staan? Ik kan het de lezer niet vertellen; ik meende, dat wat er voor nodig was al dubbel en dwars aan het volk geleverd is. Maar de Mind Control gaat blijkbaar veel dieper dan ik tot nu toe heb kunnen bevroeden. Het volk schreeuwt niet eens, het is maar een relatief klein deel, dat we horen.

Het complete maatschappelijke systeem ligt op de schop. Dit is niet te repareren, wordt complete slavernij als er nu niet wordt opgestaan. Het gaat vanzelfsprekend niet alleen om Nederland. Mark Rutte of Hugo de Jonge zijn hier de aanstichters niet, wel de handlangers van de boosaardige leugenachtige agenda. Maxima zei al, dat Nederland of de Nederlander niet bestaat; een uitspraak, die deze dagen prima illustreert. De gehele Tweede Kamer, op wat protestgeluiden na, is een onbetrouwbare bende. Ik zie online wel eens staatjes met stemgedrag van de verschillende partijen voorbij komen. De meeste partijen bewijzen op flagrante wijze inconsistentie ten opzicht van hun originele principes. Het is een goddeloze troep van pluche bevuilers.

Thierry Baudet betoogde mijn inziens geheel terecht, dat het referendum het volk een stem geeft in belangrijke zaken, waarvan deze Corona Virus tijd meer dan ooit sprake is. Maar D’66, opgericht om onder andere het referendum in te voeren, is tegen. Jesse Klaver is de Hollandse Justin Trudeau, levert het land zo uit aan China als dat zijn belang zou passen. Ook de christelijke partijen gaan niet voor het Goddelijk immuunsysteem, maar dienen de farmaceutische agenda. Bah, laat ik er maar over ophouden.

Stikken (foto Giphy)Der Lekker Yn (foto Giphy)
Ik kom deroan (foto Giphy)

Fierljeppen (foto Giphy)

Der Boppe Op (foto Giphy)

Mensen, die opstaan, gaan niet aan de regering vragen, of ze mogen demonstreren tegen het demonstratieverbod. Er is zoveel waanzin gaande, dat je van goede huize moet komen om er niet ergens, al is het maar in een mate, in mee te gaan en zo te verzanden in de oevers van wie je vangen willen. Wees vóór alles oorspronkelijk, en als je dit goed op orde hebt, verbind je dan met mensen, die daarbij passen. Dit is nieuw, heeft niets met de oude waanzin te maken. Tis principieel eenvoudig en vraagt een beetje moed om op te starten. Maar eenmaal opgestart, sorteer je momentum, die je dragen zal en dan kun je zo maar bemerken, dat je glimlach is teruggekeerd. Je bent vrij. Je was dat al die tijd al, maar zag het niet, omdat je voor één en ander eerst toestemming aan Papa Staat moest vragen. Die boze tijd is voorbij. Je bent voorgoed vrij.

Natuurlijk, dan kunnen ze het je, niet gehinderd door wijsheid of geweten, op ontelbare wijzen lastig maken, tot aan geweld aan toe, maar je bent niet langer te koop voor die oplichting. Dan ben je als Jezus, die het kruis boven corruptie verkiest, of als Socrates, die om dezelfde reden de gifbeker aanvaardt. Maar hoor me goed: dit betekent niet, dat ik het vaccin zal aanvaarden, omdat het vaccin met God´s schepping zelf zal sleutelen en dat kan ik niet toestaan. Dit zie ik niet als mijn beslissing, dit is als beginsel, mij vanaf de conceptie ingebouwd, een onmogelijkheid. Natuur wil dit niet.

Fierljeppen in de geschiedenis (foto René van Maarsseveen)

Voel je dit ook zo, dan is dit het moment om op te staan. Eerst dat gekke masker voorgoed afdoen en de consequenties daarvan aanzien als je in het openbare leven verkeert. Een dagboek starten om je constateringen op te schrijven helpt om nog bewuster te worden van wat je beleefd hebt. Zo hervind je de grond van je eigen waarneming, los van alle waardeloze verhalen, die je iets willen doen geloven. Als je de ogen open beseft, vrijuit met mensen spreekt, zal je ook vanzelf met hen verder resoneren die je huidige wandel stimuleren. Daaruit zal voortvloeien wat de volgende acties zullen zijn. Zo staat het volk op buiten de kaders van de staat, heeft de Staat op voorhand al verloren. Opstanding begint in mij. Eenmaal opgestaan opent de nieuwe wereld zich, waarin aanraking Echt is en geheugen Vals.

Bodemloze beeldentuin, 18 februari 2021

https://bodemlozebeeldentuin.wordpress.com/2021/02/18/je-heette-al-nederland-zakt-nu-nog-dieper/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Viruswaarheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Control
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jesse+Klaver
https://robscholtemuseum.nl/?s=Justin+Trudeau
https://robscholtemuseum.nl/?s=China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Socrates

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/