Joost Lips – Hygiëne in het Gekken Huis

The Netherlands in Distress (foto Efemere Fenomenen)
The Netherlands in Distress (video Telegram)

Hygiëne in het Gekken Huis

Het was al een Tijd Duidelijk, maar voor Menig Een Blijkbaar Nog Niet Duidelijk Genoeg. Nederland is een Dictatuur. Omdat zo Velen Nog Net Doen, of ze Het Niet Zien, of zijn Bevangen door Merk Waardige Psychologische Ontkenning Mechanismen, stoomt de Boot van Corruptie en Bedrog Nog Even Voort. Het is dan Wel Bijzonder te zien dat Vuige Types als Mark Rutte, Sigrid Kaag, Jan Paternotte, Jesse Klaver en Vele Andere Onderdanen van Klaus Schwab, menen, dat ze de Tegen Standers van The Great Reset een Moraal moeten Voor Spiegelen. Het is Werkelijk Geen Gezicht als ze dat doen, omdat ze Zich Zelf Vanzelfsprekend Niet geloven. Om het Minste of Geringste worden hun Tegen Standers Zwart Gemaakt of Op Gepakt, en met Medewerking van het Corrupt Justitieel Apparaat de Bak In Gebonjourd, en als het om het Uit Wisselen van Werkelijke Wijsheid met Argumenten gaat, dan zijn ze Stuk voor Stuk Niet Thuis. Geboren Loosers, die menen te kunnen Schuilen onder de Paraplu van hun Opdracht Gevers. Dat mag even zo lijken, het toont hun Kort Zichtigheid betreffende de Werkelijke Krachten, die Hier spelen. Ze zijn aan het Verliezen en hun Tronies tonen, dat ze dit beseffen.

Geweld is het Monopolie van de Staat? Niet Langer. Ik was Nooit voor Geweld. Ik riep er Nooit toe op, en ik bemerk, dat ik Blij word van Escalaties,die Wereld Wijd plaats vinden. Het is Niet te Voorkomen als de Zo Genaamde ‘Beschaafde‘ Wijzen om Geschillen te Beslechten tot in de Kern Corrupt blijken te zijn. In Vroeger Dagen kon een Politicus in Nederland, als een Leugen Bewezen werd geacht, Opstappen. Daar is Al Lang Geen Sprake meer van. Waarheid Spreken is de Zonde geworden. Het is een Wereld Wijd Fenomeen, als Alle Nette Middelen om tot een Oprecht Samenleving Verband te komen Categorisch worden Neer Gesabeld, Tja, dan maakt mijn Hart een Vreugde Sprongetje als Burgerlijke Ongehoorzaamheid het Roer over neemt op Meer en Meer Plekken in de Wereld.

De Boeren zijn Geweldig! (foto Telegram)

De Boeren zijn Geweldig zonder Geweld Dadig te zijn. Als een Boeren Zoon een Kogel om de Kop krijgt, wordt Ie Op Gepakt, Verdacht van Dood Slag. De Boeren hielden het Netjes. De Beelden, die Gelukkig gemaakt waren, droegen Er Toe Bij, dat de Boeren Zoon Snel Vrij kwam. Anders was dit Uit Gedraaid op het Woord van de Macht tegen het Woord van Boeren Kinkels. Boeren Kinkels bestaan Echter Niet. Echte Mensen zijn Op Gestaan en de Afgestudeerde Halve Zolen zien in, dat Wat ze Ooit leerden van hen Knechten van de Waan Zin heeft gemaakt. Omdat ze met Meerderen zijn, kunnen ze Dit Niet Toe Geven, maar De Dag Komt. ()

Alles Wat Ooit tot ‘Wet‘ werd om de Mens tegen de Laagste Impulsen van Die Zelfde Mens te Beschermen, Doen Er Niet Meer Toe. Er worden ‘Hogere Belangen‘ Uit Gevonden, zoals de Corona en Stikstof Hoax, die de Wetten Niet Langer van Toepassing achten. Grond Rechten gaan er aan, de Neurenberg Code doet er Niet Meer Toe, en Woorden als ‘Tribunaal‘ en ‘Eng‘ worden Verboden.

Oké, zien de Mensen het Nu Nog Niet? Ik geloof ze Niet. Ze zien Het Wel. Ze zetten echter Volledig in op hun Eigen Hachie, wat een Groep Hachie is, en Fascistisch Denken in Al die Koppen Installeert. Alle Mensen, die de Oprechte Zieners Aanvallen, blinken uit in Framing, Labeling en het Ontwijken van Werkelijk Debat op Argumenten. Ze menen, dat ze worden Gesteund door Groep Dynamiek, maar ze beseffen Diep van Binnen reeds, dat ze Verraders zijn. Verraders van de Natuur der Dingen, wat reeds aan hun Koppen is Af te Lezen. De De Humanisering is Al Vol Op in hen gaande. De Prikjes helpen daar Geweld Dadig Goed bij.

Systeem Denken, daar zitten al de ‘Deugers‘, die zich laten Prikken voor een Ander, in. Ze zijn Mind Controlled. Het woord ‘Trol‘ zit hier in verwerkt. Ze kunnen Niet Zien, laat staan Helder Denken. Ze zijn in Feite Slacht Offer, behoeven Compassie. Maar Compassie is er Niet Van Uit Mij als ze Door Draven als door het Kwaad Gedreven Machines, dan is er Alle Reden ze te Stoppen. Voor de Eigen Fysieke en Mentale Hygiëne is het dan Wel van Belang je Niet tot hun Niveau te Verlagen, want Daar in is Geen Werkelijkheid te vinden. De Boeren weten Dit. Ik waardeer Volstrekt Hoe ze hun Punt ten Uitvoer brengen. Ben Erg Blij, dat ze Er Nog een Schepje Boven Op willen doen, met Instemming van het Over Grote Deel van de Bevolking, ook al willen Gekochte Nieuws Media het Volk Anders doen geloven. Om Keren die Nederlandse Vlag! Leve Vrij Staat Texel!

Efemere Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/11/hygiene-in-het-gekkenhuis/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederland+Dictatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlandse+Vlag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fascisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stikstof+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrij+Texel