Joost Lips – Het WEF en de Slaaf der Nederlanden

Your Very Seeing will Make them Go! (foto Joost Lips)

Het WEF en de Slaaf der Nederlanden

Aanvankelijk wilden de Aan Jagers van de New World Order in het Geheim Opereren, maar Sinds Te Veel Mensen van de Wereld Populatie Hier Lucht van hadden gekregen, ging het Roer om. Bilderberg Bijeen Komsten worden Sinds Dien Erkend op een Web Site en het World Economic Forum (WEF) laat van zich horen. Kort na de Uitbraak van het Covid Leugen Virus werd ik Krachtig Getroffen door het Filmpje dat Ene Rooster op YouTube publiceerde. YouTube haar Censuur Politiek was in Over Drive. ik kon Vermoeden, dat Rooster S Filmpje Weldra van dat Platform zou Verdwijnen, Dus ik heb Deze Gedownload en Geüpload op mijn Kanaal AweandGrace op BitChute. Niet Lang Daar Na was het Gehele Kanaal van Rooster in der Daad Gecanceld door de Silicon Valley Boeven Bende. Ik vind het Nog Altijd Één van de Belangrijkste Publicaties over de Diep Gang en de Kwade Zin van het WEF, Zeer het Bekijken en Beluisteren Waard.

https://www.bitchute.com/video/LUl8AABrtx0t/

Toen Verborgen Blijven Geen Optie Meer was voor de Psychopaten, kregen we het Offensief te zien. Al Snel bleek, dat Nederlandse Politici in dat ´Praat Clubje WEF zaten, en dat OnzeVertegenwoordigersdeze Instantie Hoger Aan Slaan ,dan de Democratie, die wij in Nederland meenden te hebben. Wel Nee, er was Al Geen Democratie, en nu zijn ze Rond Uit Duidelijk Hier In. Openbaarheid is Niet Gewenst door het WEF, dus we doen Het Niet, is Nu het Dagelijks Commentaar op Vragen naar Openbaarheid. Valt het Mensen Niet op dat er SteedsuMeer Voedsel Velden In de Fik Gestoken, dat de Chemtrails Nog Nooit Zo Zichtbaar waren? Toen ik met mijn Geliefde in Zee zwom Vanavond zei ze me, Omhoog Kijkend,Ze zijn Helemaal Gek geworden.¨ “Ze zijn Al Decennia Lang Gek”, antwoordde ik voor ik Weer Even Kopje Onder ging. Toen ik Weer Boven kwam hoorde ik haar zeggen “Het is Ergens een Goed Teken. Ze zijn in Paniek.”

Onredelijkheid, Waan Zin, we krijgen het Allemaal Top Down om de Oren. Ze doen het Niet uit Onkunde, zo als Velen Nog Denken. Het is Opzet. Verdeel en Heers, en geef het Volk Heel Veel Materiaal om Ver Ont Waardigd om te zijn. Zo Lang een Mens blijft reageren in Verontwaardiging gaat de Top Down Missie Goed. Zo hebben ze de Mensen Beet. Hoe Belachelijker ze zijn, Hoe Meer Beet ze hebben. You Become What You Meditate On, dat begrijpen die Gasten Daar Boven Heel Goed. Het is aan het Volk Hier Niet in te Trappen. Maar ‘Het Volk‘ bestaat Natuurlijk Niet. Het is aan mij om Er Niet in te Trappen. Het is Zaak met Mensen te zijn, die Er Niet in Trappen. Reactieve Emoties tonen, dat je Beet Genomen bent. Als mijn Geliefde en ik deze Zaken bespreken en de Buik Lach in Elk Ander weten te Wekken, dan beseffen we, dat de Hypnose van de Kwaad Aardigen dezer Aarde Geen Vat op ons heeft. Waarom de Hele Dag Twitter, waarom de Gehele Dag de Smoel Werken van Klaus Schwab, Mark Rutte en Attje Kuiken? Als je Aandacht op de Waan Zin leggen blijft, zal je Waan Zinnig worden.

Er valt Niets Op te Lossen. Omdat Onoprechtheid Onhoudbaar is zal het Zich Zelf Op Lossen. Dat is als je Niet Mee Doet. No Consent met ook maar een Komma van dit Valse Spel. Over and Out. Off The Grid is Niet een Blok Hut Ver Weg in een Oerwoud, uit de Matrix is een Hoofd Zaak, een Psychische Hygiëne, waarin je Natuurlijke Prioriteiten Geen Moment Verraden worden. Zodra je Dit door hebt zul je zien, dat je Lichaam Geest op Heel Veel Punten nog aan de Matrix verbonden is. Geen Probleem. Zie je Lichaam Geest dan als een Head Set van Mark Zuckerberg S Meta Verse en zet die Onzin af. Hoe kun je je Lichaam Geest Af Zetten? Zuiver Waarnemen heeft Nog Nooit die Head Set Op Gezet! Je bent Nooit Geboren als de Baby met een Datum, die je Later verteld is. Je droomde Pas Geboren te zijn, toen men je een Af Gescheiden Verantwoordelijkheid had Wijs Gemaakt. Laat dit Bezinken als je wilt. Het bevrijdt je van een Oplossing te moeten vinden voor een Niet Bestaand Probleem.

Maxima Zorreguieta, met haar Mooie Bekkie en die Foute Vader, die kwam Hier Zo Maar Binnen omdat Willem Alexander zijn Pik haar Wel Leuk vond, en toen zei ze, dat de Nederlander Niet Bestaat. Ik ben het Er Nog Mee Eens Ook, maar de Intentie van Maxima en mij verschillen Hier In Nogal, want ik werk Niet voor het WEF, dat is Geïnfiltreerd in Nederland en Daar Buiten. Nederland bestaat in der Daad Niet, vind ik, omdat Alle Mensen Één Zijn. Maxima werkt voor een Nazi Planeet, die er komt als we het aan Politici over laten.

Ik voel Vaker Boosheid over de Situatie in de Wereld en de Oplossing is Steeds Dezelfde. Get Out of This Mind Trap! Matrix en Mind zijn Hetzelfde. Persoonlijkheid is Hetzelfde als Matrix en Mind Trap.

MK Ultra is Geïnfiltreerd in de Gehele Maatschappij, Zo Zeer, dat er maar Weinigen zijn, die dit durven te zien. Je moet er Immers je Eigen Valsheid voor Op Geven. Weet je nog, dat de Reclames in Nederland, als ze je Wat Dan Ook wilden Verkopen, zeiden, dat je er als Persoon Recht had op? Dit was Reeds Verdeel en Heers, Zie Dit!

Geloof Niks! Hang Geen Personen aan. Ik hoor Wat Er Gezegd Wordt en Stem In of Niet. Wie Het Zegt, maakt me Niet Uit. Het valt me wel op, dat er Mensen zijn, waar ik het Altijd Mee Eens ben, zoals Jezus Christus of Nisargadatta Maharaj, maar dat hangt dan Niet Niet aan hen als Personen, dat is dan de Her Kenning van Wat Al Gekend of Beseft wordt. Of Jezus Nu Wel of Niet Historisch Bestaan heeft, doet er Niet Toe. als zijn Uitspraken uit een Andere Hoed komen, zijn ze Nog Altijd van de Diep Gaande Waarde, die ze voor mij hebben. Het behoeft Geen Studie of Filosofie om Wijs te Zijn, daarom wordt het ook wel Geboorte Recht genoemd. Maar ben je Ooit Wel Anders Geboren dan als Concept? Kijk Nog Eens Goed en Wees Vrij van de Waan Zin.

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 19 juli 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/19/het-wef-en-de-slaaf-der-nederlanden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rooster
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus+Christus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta+Maharaj
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=Atje+Kuiken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maxima+Zorreguieta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Alexander
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bilderberg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Silicon+Valley
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chemtrails
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeven+Bende
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Volk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Top+Down
https://robscholtemuseum.nl/?s=Off+The+Grid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Trap
https://robscholtemuseum.nl/?s=MK+Ultra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alle+Mensen+Één
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eigen+Valsheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verdeel+en+Heers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geboorte+Recht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waan+Zin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlanden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Slaaf+der+Nederlanden

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/