Joost Lips – Gen Therapie in het Eten, Wat Nu? + The Vigilant Fox | Naomi Wolf | Thomas Renz – Eat Your Vaccines: mRNA Gene Therapy is Coming to the Food Supply THIS MONTH

Gen Therapie in het Eten, Wat Nu?

Ja hoor, het is zo ver. Vandaag kwam er bij ons een tekst bericht van een vriendin binnen. Er is goed keuring gegeven het Covid vaccin, dat geen vaccin maar gen therapie is, in voedsel te verwerken zo dat ongevaccineerden als nog bereikt worden.

Natuurlijk, we hadden al te maken met Genetically Modified Organism (GMO) in etens waren, maar als je er een beetje op lette, dan kocht je louter voedsel, dat daar vrij van was. Eetbare ‘Vaccinaties’, dat is toch wel een flinke agressieve stap verder tegen het algemeen wel zijn van de mens. Dan kun je zeggen, lees de verpakking goed en dan weet je of het er in zit. Maar daar vertrouw ik niet meer op. Het kwaad, dat hier de scepter wil zwaaien, doet louter aan bedrog. Het ethisch beginsel van eerlijk vermelden, wat er in een product zit, dicht ik dat kwaad niet toe.

Ik heb het zelfde wan trouwen nu al met de aparte kraampjes in super markten waar de organische producten liggen. Het garandeert, dat je meer betaalt, maar garandeert het ook dat het organisch is? Heb je de levens omstandigheden van de kippen, die zo genaamde ‘Scharrel Eieren’ leggen wel eens gezien? Etiketten en labels zijn in veel gevallen bedrog. Stel me voor dat er straks kraampjes zijn met het bordje ‘Vaccin Vrije Groenten en Fruit‘. Waan zin kent geen eind punt dan na haar diepste val, zo veel is wel duidelijk.

Wij kopen veel groenten direct van de boer op markten, maar ook nog wel van de super markt. Kopen bij super markten is nu voor bij. Mijn genen zijn me lief en dat hou ik graag zo. Wat we op markten kopen ziet er vaak levens krachtig uit, dat vertrouwen we dan. Het is de intuïtie, die besluit, als ik het voedsel in de hand hou, al dan niet tot een koop over te gaan.

Onlangs kochten Karin en ik een pendel op de markt in Skibbereen. We waren dit niet speciaal van plan geweest, en bij het kraampje van een goede vriend kwam dit idee in me op, en Karin stemde met een hier mee in. Die zelfde avond thuis sprak ik mijn verbazing hier over uit naar Karin, want wij zijn niet van de I , Tarot of andere methoden om antwoorden te verkrijgen via media, die als orakels kunnen worden gezien. Ik heb in vroeger dagen vaker de muntjes van de I Tjing gegooid, vond de antwoorden steeds weer verbazing wekkend accuraat, maar dacht Als ik de antwoorden krijg, die ik juist vind, dan weet ik het antwoord al, is het orakel over bodig. Dan nu toch de pendel gekocht? Waren we even Mind Controlled wel licht?

Vandaag, toen ik las over Gen Therapie in etens waren, vond ik het bezit van de pendel op eens weer zin vol. Is dit voedsel goed voor mij? Als het antwoord ja is, beweegt de pendel beurtelings naar het voedsel en de pendelaar, in het andere geval zal het over de grens tussen het voedsel en de pendelaar bewegen. Maar het kan ook zonder pendel. Hou de zak wortelen, die je op het oog hebt om te kopen in je handen, vraag je af, of de wortelen goed voor je zijn, en bij Ja beweegt je lijf naar voren, bij Nee wijkt deze naar achteren. Deze wijze van testen vernam ik toen ik boeken van David Hawkins las.

Toch vertrouw ik er ten diepste op, dat er geen medium, geen kunst en vlieg werk voor nodig is te weten, of een product goed of slecht voor je is. Wat David Hawkins aan reikte is een moment van stilte, waar in je eigen al wetendheid. wat ook wel onder bewustzijn wordt genoemd. je lichaam het signaal geeft. We onder scheiden vaak aspecten om iets te willen begrijpen, dat zonder dat onderscheid juist in vol vermogen werkzaam is. Zalig de armen van geest.

Het dieet van Karin en mij is door de jaren heen steeds soberder geworden, maar zeker niet minder smakelijk of gevarieerd. Karin is zo wel voedings deskundige als een goede kok. Een prachtige combinatie. Af gelopen dag erkenden we, dat het ons geen pijn zal doen nog soberder eten in te kopen. We doen het met wat veilig mag heten. ¨Anders leven we van het licht¨ zei ik half gek scherend, en toch ook gelovend in deze wonderlijke mogelijkheid.

Reacties
https://youtu.be/JLNzk7SCwjk

Ik vermoed, dat dit de man is, die eens bij Sonja Barend te gast was; ik ga het filmpje later zelf bekijken, plaats het nu reeds hier.

Onder tussen ben ik, ik geloof niet, dat ik dit eerder vermeld heb, al heel veel keren blij geweest, dat mijn ouders deze waan zinnige tijd niet meer hoeven mee te maken. Ik heb het idee, dat hun generatie en de generatie, die met smart phones van jongs af aan is opgegroeid, het minst bestand zijn tegen het boze ,dat hier de agenda voert. Er zijn natuurlijk al tijd uit zonderingen.

Ik hoor veel gezegd worden, dat God zal winnen. Maar als God de bron van bestaan is, dan kent God winst noch verlies, en is al het boze ook behorend tot God’s productie. Daarom zeg ik Dit is de tijd om je met God te verenigen. Dit betekent eenvoudig, om dat God in zich onkenbaar is, dat je op recht bent met iedere levens situatie en ziel daar in. Dat is geen weg naar een doel, dat is een radicaal vrij gemoed, Altijd Al.

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/07/gentherapie-in-het-eten-wat-nu/

Eat Your Vaccines: mRNA Gene Therapy is Coming to the Food Supply THIS MONTH

The Vigilant Fox

Published April 3, 2023

The Vigilant Fox

Reacties
https://rumble.com/v2g0ros-eat-your-vaccines-mrna-gene-therapy-is-coming-to-the-food-supply-this-month.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+Hawkins
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bert+Pilo
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Vigilant+Fox
https://robscholtemuseum.nl/?s=Naomi+Wolf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thomas+Renz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gen+Therapie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gen+Therapie+in+Voedsel
https://robscholtemuseum.nl/?s=mRNA+Gene+Therapy
https://robscholtemuseum.nl/?s=mRNA+Gene+Therapy+in+Food
https://robscholtemuseum.nl/?s=GMO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Genetically+Modified+Organism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pendel
https://robscholtemuseum.nl/?s=I+Tjing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tarot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leven+van+Licht

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image