Joost Lips – Frequenties

Joost Lips – Zelf Portret (foto Tumblr)

Frequenties

De Diepe Droomloze Slaap heelt de Wonden, die het Verdelende Denken de Dag Er Voor sloeg, op dat we Fris en Vitaal Weer Ontwaken mogen. Dit Ontwaken is een Bijzondere Gebeurtenis. De Ogen Openen en aller Eerst is er Ongedifferentieerd Licht. Dan zien we een Voor Werp, het Denken staat op, het Labelen begint en op Eens is de Wereld, met mijn Persoonlijkheid er in, Geboren.

De Diepe Droomloze Slaap is een Staat van Vrede, waar in Geen Tegen Stellingen Op Treden, Niemand Aan Wezig is. Dan, na het Ontwaken, verdeelt dit Originele Licht zich tot de Zeer Beperkte Op Vattingen binnen een Conditionering, dat zich als ‘Ik” is gaan Beleven. Dit Ik is, als je het mij vraagt, de aller Eerste Mind Fuck, waar mee een Mens te Maken krijgt, Voor Waarde voor alle Mind Control daar na.

Wat is het ‘Ik’ Eigenlijk? Een Mens, die in Staat is tot Zelf Reflectie. Maar dat is Geen Bevredigend Antwoord, want de Vraag blijft, Wat is het ‘Zelf,’ waar op wordt Gereflecteerd? Zo een Zelf is Niet te Vinden. Er zijn Louter Gedachten en Bespiegelingen, dat die Iemand zouden Toe Behoren is een Aan Name, Geen Feit. Mocht je menen, dat het Jouw Gedachten zijn, Hou er dan maar Eens Eentje een Minuut Lang Vast. Of voor spel de Gedachte, die je over een Minuut zal hebben. Gaat Niet Lukken. Je hebt Hier Niks in te brengen.

Leven zonder Zelf Reflectie Ervaren we als Vloeiend en Vrij, met een Frequentie, die Goed en Natuurlijk aan voelt. Anders wordt het als het Denken op staat en Middels Etiketten de Eenheid verdeelt in Namen en Vormen, die Onderlinge Betrekkingen zouden onder houden. Dit Berust Volkomen op Fantasie en verlaagt de Frequentie van de Mens, is Oorzaak van Alle Geestelijke en Fysieke Ziekten, die we kennen. Het Denken verdeelt de Eenheid, die Al Tijd Al het Geval is. Wie verdwaalt is in zijn In Gebeelde Arrogantie, kan Al Tijd On-Middel-Lijk Weer Terug naar de Oorsprong. Door Directe Herkenning van dit Mechanisme.

Mocht dit Niet Lukken, dan zijn er ook Middelen om de Originele Frequentie te her vinden. Muziek kan daar voor Uiter Mate Geschikt zijn, maar Heel Veel Muziek ook Niet. Graag laat ik Hier een Verzameling Prachtige Op Namen van Walter Ramsby achter, Zweedse Volks Muziek vertolkt in de Open Lucht, Compleet met Vogel Gezang, die Gepubliceerd zijn onder de Passende Titel Morning Song.

Walter Ramsby ‎- Morning Song

Published 29 sep 2016

Zvonko Slisuric

I do Not Own the Copyright!!!
I Just Want to Save some Records from Oblivion!!!
Young Generations must have Insight into the Musical Legacy of Mankind!!!

TRADITIONAL SWEDISH FOLK TUNES PLAYED IN THE OPEN AIR

Alphorn, Lur, Pipe, Spelpipa, Horn, Cowhorn, Clarinet Walter Ramsby
Design Sleeve Laurence Aston Liner
Notes Text Björn Ståbi
Mastered By △T
Photography Laurence Bernes
Producer Björn Ståbi
Recorded by Gert Palmcrant

A1 Vallåt From Mörsil
A2 Vallåt From Mora
A3 Clarinet Waltz
A4 Vallåt From Klövsjö
A5 Vallåt From Klövsjö
A6 Marching Song From Bergsjö
A7 Vallåt From Jämtland
A8 Vallåt From Hällbacken
A9 Polka From Ovanåker
A10 Vallåt
B1 Vallåt From Ranungen
B2 Kringellek From Malung
B3 Vallåt From Rättvik
B4 Polka From Orsa
B5 Vallåt From Orsa
B6 Hornlåt
B7 Vallåt From Orsa
B8 Vallåt From Älvdalen
B9 Vallåt From Sollerön
B10 Vallåt From Mockfjärd
B11 Hornlåt From Ljura
B12 Varglåt
B13 Lurlåt From Sunnebo Härad
B14 Lurlåt From Sunnebo Härad
B15 Lurlåt From Sunnebo Härad
B16 Lurlåt From Simlångsdalen
B17 Lurlåt From Sunnebo Härad
B18 Lurlåt From Älvdalen

Reacties
https://youtu.be/nESWMRWtJlM

Een Mens kan zijn Frequentie Altijd Hoog willen houden, maar dat is Problematisch: een Piek Ervaring bestaat bij Gratie van de Dal Ervaring. De Frequentie hoeft Niet Hoog Gehouden te worden. Het is Veel Eer van Belang Geen Weerstand te bieden aan, waar je Frequentie zich maar ook op wenst te houden. Erkennen, dat je de Frequentie Niet Bepaalt, houdt de Frequentie Vrij en Stromend. Juist Weerstand tegen een Bepaalde Frequentie fixeert die Frequentie. Blijf Louter de Getuige. Zit de fFequentie Laag, dan kun je van Zelf Sprekend Walter Ramsby Luisteren, Mediteren of wat gaan Sporten, maar van de Frequentie Zelf blijf je af.

Natuurlijkheid is het Sleutel Woord. Als je 12 Uur op Twitter je hebt zitten te Ergeren aan Gebeurtenissen en Gemene Agenda’s in de Wereld, dan helpt het om de Computer uit te zetten. Je zal Met Een herstel Richting Harmonie Ervaren. Niet door de wereld te Veranderen, maar de Projectie ‘De Wereld‘ te laten varen. Zo kun je Her Nieuwd de Wereld, waar Niemand Om Heen kan, Te Gemoet Treden en Dienen.

Adyashanti heeft het Mooi Gezegd, ik parafraseer, door Eenvoudig Niets naar je Toe te willen Trekken, Niets van je Af te willen Duwen, ga je de Spirituele Gulden Midden Weg. Het is Vol Strekt Niet Moeilijk, Ook Al lijkt Niet Moeilijk Doen voor Velen een Probleem.

Misschien is het de Lezer Wel Eens Op Gevallen, dat het Over Wegen van een Ander Persoon Altijd Gepaard gaat het het Idee ‘Beter‘. of  ‘Slechter´, ‘Superieur‘ of ‘Inferieur‘. Dit komt Voort uit een Vergelijking Dwang, die de Frequentie van Bestaan Geen Goed doet. Vergelijken voor komt Werkelijk Ont-Moeten, waar in Waarde Oordeel Geen Plaats heeft, Vrede Geen Schade Op Loopt.

Nu schiet me een Prachtige Op Merking van mijn Vader te Binnen, Uit Gesproken toen ik een Jaar of Zes Tien was “Een Kind zet zijn Vader op een Voet Stuk, tot dat ie er van af dondert. Dan wordt ie er door het Kind als nog op gezet. En dondert er weer af.”

Mijn Vader, Prachtig Geportretterd door mijn Broer Erik (foto Efemere Fenomenen)

Conflicten hebben hun Eigen Frequentie en door tegen Conflict te zijn, verdiep je Conflict Alleen Maar, vermeerder je deze ook. Ik kan dit, als Ervaring Deskundige, weten. Vermijden deed me NooitGgoed, maar ik ging het Ook Vaak Voor Barig aan. De Gulden Midden Weg is, dat ik er Niet ben om Er  Over te gaan. Schaamte betekent, dat ‘Ik‘ het deed, en dat voelt als Spijt.

Mijn Ouders kenden Geregeld Conflicten, maar dit wees Niet op een Mis Lukt Huwelijk. Mijn Ouders stelden Beiden, dat ze Samen, en Tegelijker Tijd Eigen Persoonlijkheden waren. De Grond Toon van mijn Op Voeding had een Aan Gename Frequentie. Ten Slotte een Foto van mijn Ouders, die mij Lief is en dit Prachtig toont
.
Mijn Ouders (foto Efemere fenomenen)

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 18 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/18/frequenties/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Walter+Ramsby