Joost Lips – Erotiek Verkwanseld tot Geweld

Erotiek Verkwanseld tot Geweld

Als Kind was ik een Zeer Verlegen Jongetje, wat aan hield in de Puberteit toen de Meisjes Erg Interessant geworden waren. Het Contact Maken, het Af Tasten van wat er Mogelijk was Na de Eerste Gewisselde Blikken en Woorden, ik vond het Allemaal Niet Makkelijk.

Ik denk hier aan in Relatie tot de Uit Zinnige Seksuele Voor Lichting, die Nu op Scholen Door Gang vindt, Iedere Nieuwe Dag een Stukje Extremer. Kinderen van Vier Jaar Leren wat Masturberen is als het Kind Hier Geheel Niet Om Vraagt, geeft mij aan, dat het Belang van dit soort Onder Wijs Niet bij het Kind ligt. Seksuele Op Voeding voor Pre Tieners met in het Jargon. Pijpen, Neuken en Anale Seks. Hup Sakee, de Poeper, Op Voor Hand, als Seksueel Orgaan Voor Gesteld.

Dan denk ik aan mijn Onhandigheid met de Meisjes als Kind, en dat deze Materiële Technische Benadering van de Erotiek Stellig het Gevolg is van de Angst voor Werkelijke Intimiteit van de Bedenkers hier van. Liefde is uit het Les Pakket vertrokken, en Velen, die Onhandig in de Liefde Zijn Werken Graag Mee aan het Verderfelijk en Mechanisch Les Pakket om hun Zelf Waarde aan de ConditioneringWoke Bewust  Zijn‘ te ontlenen. Ze horen Ergens Bij, zijn Alleen, Bang en Leeg.

De Nederlandse Rutger Stichting, door de Staat Aan Gesteld om de Vuiligheid binnen het Onder Wijs te brengen, heeft een Af Zichtelijk Filmpje Gepubliceerd deze Week waar in ‘Op Voeders‘ Kinderen bevragen over hun Fysieke Belevingen bij Verschillende Soorten Aan Rakingen. Zeer Alarmerende Beelden, waar bij Kinderen Ongemakkelijk werden en de Setting Dwingend was. De Rutger Stichting heeft, Na Zeer Veel Publieke Response Vol Af Grijzen, het Filmpje Verwijderd van hun Site, maar op Sociale Media gaat het Nu Viraal om de Ware Aard van deze Decadente Club te illustreren. Las Zo Juist, dat ze Ook Teksten op hun Site aan het Aan Passen zijn. Vier Stappen Voor Uit, Één Te Rug, Vier Stappen Voor Uit, Één Te Rug, et cetera. Zo werkt de Agenda.

In een Tijd, dat Vele Kop Stukken voor de Bijl gaan om dat ze SeksueelGrens Over Schrijdend Gedrag‘ met Andere Volwassenen zouden hebben vertoond, worden de Jongsten Totaal Geseksualiseerd. Een Tikje op een Bil is Tege Woordig Traumatisch voor Menig Vol Wassen Vrouw volgens de Gaande Trend, maar Jonge Kinderen brengen we in Woord en Beeld bij hoe je een Man zijn Geslachts Deel met de Mond kan Stimuleren, waar na Anale Seks wordt Gedoceerd. Maar Alleen als je Wilt, want de Voor Lichting is bedoeld om je te Leren op Tijd ‘Nee‘ te Zeggen. Mijn NEE ligt Al Ver voor dit Af Zichtelijk Onder Wijs.

Een Kind dient In Vrijheid Op te Groeien, de Ontdekkingen te Doen, waar Zijn of Haar Belang Stellingen toe voeren. Veiligheid in dit Proces is een Voor Waarde, Dwang en Voor Op Gezetheid van de Om Geving past Hier Niet bij.

De Focus op Seksuele Op Voeding is op zich Al Bedenkelijk. De Focus van Op Voeding dient op Liefde te liggen. Maar Helaas ontbeert Menig Vol Wassen Mens het Levend Hart, dat Hier Voor Nodig is. De Vunzige Overheid biedt hen via het Onder Wijs een Handige Paraplu om hun Eigen Onzekerheden onder te Verschuilen en hun Kinderen Mee te Bederven. Die Ouders werken mee aan Pedofilie.

Ouders, die zien, dat dit Vol Strekt van het Natuurlijke Pad af is, Schadelijk voor het Kind, dienen zich te laten Horen, dan zal hun Vereniging Snel Volgen. Het Belang van je Uit Spreken is Meer Actueel dan Ooit. Ik deel Hier Graag een Filmpje over.

Ik vind het Tergend Hoe Lang het duurt voor Mensen hun Ogen Openen voor de Werkelijkheid, die zich Hier ontvouwt. Kinder Op Vang staat in deze Om Gekeerde Wereld voor Verdwenen Kinderen, Adoptie Verenigingen zijn het Voor Portaal van Kinder Handel.

Zegt de Overheid, dat Iets Goed is voor je Gezondheid, dan vernielt het je Gezondheid. Als de Overheid zegt, dat het Cyber Criminelen bestrijdt, dan wil het Speuren in je Computer Bestanden. Als de Overheid toe geeft, dat het Corona Virus uit een Lab komt, dan verlengt het Louter de Leugen, dat het Virus, Anders dan de Jaarlijkse Influenza, die op Eens verdween, er Überhaupt was.

Geen Enkele Injectie tegen Welk Virus was Ooit Goed voor Wie Dan Ook. Alle Ziekten zijn Gemaakt door Macht Wel Lustelingen. Wel Lust is het Enige, dat ze kennen, Liefde vrezen ze.

Ik ben Niet tegen Wel Lust, die bestaat Één Voudig. Het wordt Pas Problematisch als Wel Lust Apart is gezet en Geen Liefde meer kent. Zelf Bevrediging wordt Nu Aan Gemoedigd bij Vier Jarigen. Ziet de Lezer de Trend? Ik begon de Trend te zien toen ik in een Scheiding lag en zag dat de Recht Bank er Alles aan deed om mij mijn Kind Zo Weinig Mogelijk te laten Zien. Toen ontdekte ik de Stichting De Dwaze Vaders. Ik was Verre van de Enige Vader, die zijn Kind Amper te Zien kreeg, Hier toonde zich een Patroon. Gezinnen Stuk Maken was Voor het Jaar 2000 Al Vol aan de Gang, en ik besef Nu, Al Eeuwen Eerder. Ook Auto Erotiek Aan Moedigen bij Jonge Kinderen helpt de Innerlijke Samen Hang van de Mensheid te Breken. Daar om werd het Ook Geadviseerd tijdens de Destructieve Lockdown.

Ik vind Vandaag, 23 maart 2023, Niet, dat ik in een Maatschappij heb geleefd, die Mij aan moedigde Vol Wassen en Heel te worden. Ik zocht daar om mijn Soelaas in Spirituele Benaderingen, waar van ik Veel leerde, maar Waar Seksuele Aberraties ook in de Meeste Gevallen een Rol bleken te spelen. Mijn Verontwaardiging daar over kalmeerde en ik zag mijn Spirituele Afhankelijkheid als die van een Slaaf van Ander Mans Op Vattingen voor mijn Leven. Dat is Nu Klaar.

Seksuele Energie is Fenomenaal Krachtig. In Oorlogen wordt Gemoord, maar Ook worden de Vrouwen Verkracht om de Eigen Genen in het Vijandelijk Gebied uit te Strooien. Wel Lust zonder Liefde is Reeds Geweld. Dealen met de Seksuele Energie neemt Talloze Vormen aan, van Open en Bloot Naturisme tot Vrouwen Geheel Gehuld in Boerka´s, van Celibataire Orden met Uit Spattingen van Seksuele Energie Onder Gronds tot Rode Buurten en Dark Rooms, waar de Eerste Kennis Making Vaak Geen Hand Druk is, maar het Knijpen in de Koop Waar. Ik acht de Seksuele Energie als een Oer Kracht, waar Niet Ongestraft mee Gedold kan worden.

Ik wil Hier Niemand een Gevoel van Christelijke Zonde aan praten, refereer Liever aan het Woord ‘Zonde‘ als Nodeloos Verlies zonder Dat er een God is, die je komt Straffen voor je Daden. Ik respecteer de Seksuele Energie als God Zelf, Ongezien gaat deze Over Al en In Alle Wezens Rond. Mensen zijn Wezens met Zelf Reflectie, die Verantwoordelijkheid over deze Energie Ervaren. Dieren hebben Seks Als Het hen Uit Komt. Geen Dogma houdt hen Tegen. Mensen zijn Goed in de War als ze de Seksuele Energie Niet Langer als Liefde Herkennen.

Ik ben Blij, dat ik leef in dit Erotisch Universum. Ik vind mijn Verleden in Dromen. Als ik mij Nog Wel Eens Schuldig voel, dan Kijk ik Even Wat Beter en Zie, dat het Niet Klopt. Als ik mij Beter, of Minder, dan een Ander voel, dan kijk ik Nog Eens Even en Zie, dat het Niet Klopt. Wie mij Nog Wat verwijten zend ik mijn Liefde. Wie mijn Liefde Niet Vertrouwen zend ik Nog Wat Meer. Trauma is een Slecht Verhaal. Vrijheid is Altijd Al het Geval, Af Gewezen via Alle Mogelijke Denk Wijzen. Zonder Denk Wijze Onmiddellijk Radicaal Aanvaard.

Amen.

Joost Lips

Efemere Fenomen, 24 maart 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/03/24/erotiek-verkwanseld-tot-geweld/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rutger+Stichting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sex
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erotiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksuele+Voor+Lichting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksuele+Op+Voeding
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grens+Over+Schrijdend+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grens+Over+Schrijdend+Seks+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofilie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geweld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Levend+Hart
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liefde
https://robscholtemuseum.nl/?s=NEE