Joost Lips – Denkend aan mijn Familie

Denkend aan mijn Familie

Vraag me Wel Eens Af Wat mijn Familie, Waar mee ik Geen Contact Meer heb, beseft van de Ware Intenties achter het Wereld Toneel. Kijken ze Alleen TV of Bezoeken ze Ook Wel Eens Sites op het Internet, die van de Duistere Krachten achter de Nu Wereld Wijd Ontvouwende Agenda Melding maken?

Onlangs werd er in een Wille Keurige Straat aan Veel Mensen Gevraagd of ze Wel Eens van Central Bank Digital Currency (CBDC) hadden Gehoord en Meest Al was het Antwoord Ontkennend. Journalisten, die Kranten Vullen en op TV hun Werk vertonen en worden Niet voor Niets Vaak ten Genoemd. Ze dienen de Macht en Niet de Waarheid.

Weet mijn Familie van het World Economic Forum, dat volgens Klaus Schwab ´Has Penetrated Governments Worldwide´, weten ze van WEFs Door Wrochte Snode Plannetjes? Hebben ze Mark Rutte, de Vrouwloze Lang Neuzige Leider van Nederland Nog Nooit met het WEF Tasje zien Lopen?

Hebben mijn Bloed Verwanten de Onzin over Covid 19 Geloofd, zijn ze de Prikjes gaan nemen, Waar Door we Feitelijk Geen Bloed Verwanten Meer kunnen heten?

Zijn ze op de Hoogte van de Chemtrails, of denken ze, dat Condens Zo Lang blijft hangen? Vinden ze het Niet Vreemd, dat die Strepen Complete Netw Werken in de Hemel kunnen Achter Laten? Ontstaat er Wel Eens een Vraag Teken in hun Hoofd bij dit Soort Waar Nemingen, gaat er bij hen Wel  Eens een Lichtje op?

Zijn ze, als Zo Velen, Bang voor de Stijging van de Zee Spiegel? Ik raad ze aan eens een Groot Glas Vol te Gooien met IJs Blokjes, waar van de Laatst Toe Gevoegde IJs Blokjes Ruim Schoots boven de Rand Dienen uit te Steken. Vervolgens dienen ze Water Toe te Voegen tot aan de Rand van het Glas, zo dat het Net Niet overstroomt. Als ze dan het Glas Drie Uurtjes met Rust Laten moeten ze, volgens hun Geloof, het Glas Zien Over Stromen. Dat zal Echter Niet Gebeuren; er zal Geen Druppel over de Rand Gaan. Smeltende IJs Kappen maken Geen  Zee Spiegel Verhoging.

Vindt mijn Familie, dat Vladimir Poetin ons Bestaan bedreigt en Zonder Reden de Oekraïne is Binnen Gevallen? Zijn ze Niet op de Hoogte van de Beloften van de NAVO Geen Expansie Richting Rusland te Betrachten, waar op de NAVO dit Uit Gebreid Wel deed? Lang Neus Rutte beweert Nu, dat Rusland Geen Grenzen in de Expansie Drang kent. Weet mijn Familie, dat Rutte´s Neus ook met deze Op Merking groeit? Poetin heeft zich Nog Lang Koest Gehouden, en heeft Vredes Besprekingen Aan Geboden, die werden Af Gewezen.

Meent mijn Familie, dat we een Stik Stof Crisis hebben? Dat de Boeren daar de Schuld van Zijn? En de Huis Dieren? En dat we uit Foetussen bereid Lab Vlees en Insecten moeten Eten om de Planeet te Redden?

Vindt mijn Familie het Juist, dat de Rol van Vaccines in de Over Sterfte, die in Feite Geen Vaccines, maar Gen Therapeutische Prikjes zijn, Niet door de Regering Onder Zoek Waardig wordt geacht? Dat Verzoeken om Openbaarheid van Documenten in Deze worden Genegeerd?

Acht mijn Familie het Oké, dat als de Tweede Kamer in Meerderheid tegen een Wet Voor Stel in Brussel wil stemmen, de Vertegenwoordiger van de Regering Daar dan Voor Stemt? Meent mijn Familie, dat we in een Democratie Leven?

Vraagt mijn Familie zich Nooit Af, Waar Al de Vermiste Kinderen, door de Overheid bij Ouders Weg Gehaald, zijn Gebleven? Krabt mijn Familie zich Wel Eens achter de Oren? Denkt mijn Familie Wel Eens, dat er Iets Niet in de Haak is? Is mijn Familie Te Bang om te Zien?

Efemere Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/01/denkend-aan-mijn-familie/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hoernalist
https://robscholtemuseum.nl/?s=CBDC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Bank+Digital+Currency
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=NAVO
https://robscholtemuseum.nl/?s=North+Atlantic+Treaty+Organisation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+19
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zee+Spiegel+Stijging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stik+Stof+Crisis