Joost Lips – De Vrouw Past in Geen Definitie

De Vrouw Past in Geen Definitie

Eind maart van dit Jaar schreef ik een Stuk onder de Titel Wat is een vrouw?‘, deze Avond wil ik daar Graag Nog Wat Op Voort Borduren, Hier Toe Mede Aan Gespoord door een Fraaie Video, waar mee dit Bericht Eindigen zal.

De Vraag Wat een Vrouw is lijkt Tegen Woordig door Velen Erg Moeilijk te Beantwoorden te Zijn, terwijl Toch Iedereen een Vrouw weet te Her Kennen. Het is Blijkbaar Niet Politiek Correct om te Wijzen op het Geslacht van de Vrouw, want Daar kunnen we Sinds de Trans Gender Gekte is Uit Gebroken, het Vrouw Zijn Niet Meer Aan Herkennen. Geslacht en Gender zijn Twee Verschillende Zaken Geworden in de Breinen van Zo Genaamde Wetenschappers. Niet het Biologische Lijf zegt, of je Man of Vrouw bent. Nee, Je bent, Waar Mee Je Je Identificeert. Je Gender Gevoel weegt Zwaarder dan Hoe je Geschapen bent. Dus lopen er Nu Trans Genders met een Erectie in Vrouwen Kleed Kamers.

De Meeste Moderne Mensen kennen een Identiteits Crisis van je Welste. Oude Waarden, zo als het Geloof in God en de Eenheid van Gezin en Grotere Gemeenschappen, bevinden zich in een Staat van Toe Nemend Verval. Het Vacuüm, dat Hier Uit Al Ontsproten is, Laat in Veel Mensen de Behoefte aan een Nieuwe Identiteit Ontstaan, en Groep Vorming helpt Daar bij. De Covid Hoax laat dit Goed zien. Wie Geen Gif Prik willen Accepteren worden door de Voor Standers van Vaccins, die Gezamenlijk het Gevoel van Deugdzaamheid en Altruïsme, Let Wel, Op Valse Gronden, Delen, Gedemoniseerd en Af Gedaan als Onverantwoordelijk. Ter wijl Gezond Verstand Toch Eenvoudig SteltAls dat Vaccin Zo een Goede Werking heeft, dan hoeft de Gevaccineerde Geen Ongevaccineerden te Vrezen“. Maar die Rationaliteit ontbreekt Ten Ene Male, de Behoefte aan Identiteit en Groep Vorming over stemt deze. Het heeft Sectarische Vormen Aan Genomen, vervult een Functie, die Religie In Vroeger Dagen had. Wetenschap is de Nieuwe Af God, die men gelooft, Irrationeel, want Werkelijk Goede Redenen bestaan Hier Niet voor. Het is in dit Irrationele Domein, waar in Nieuwe Identiteit Nieuw Hou Vast moet leveren, dat Menig Verdwaalde Ziel de Trans Gender Waan Zin aan grijpt Om er een Imago Uit Op te Pikken. Dit wordt dan ‘Het Recht om Je Zelf te Zijn‘ genoemd, waar we het hebben Over Wie Verdwaald en Van Zich Zelf Vervreemd zijn.

Een Vrouw behoeft Geen Definitie, zij is Mysterieus, Elegant en Ondoor Grondelijk. Al dus wordt zij Feilloos Herkend.

Wat Geen Vrouw is, dat is Ook Evident. Mannen, die Vrouwen Imiteren, dat lijkt Steeds Weer Nergens Op. De Over Dosis Schmink, die ze Op Doen, de Extra Vagante Vrouwen Kleding, die Ze Zich Aan Meten. Het toont Steeds Weer, dat ze Hopeloos Falen in hun Poging de Aan Gemeten Gender Identiteit Recht te Doen. Het zal Nooit Slagen, Hoe Veel Fysieke Operaties er Ook aan Besteed Worden. Ook de Motoriek van de Jongens in Jurken zal Pijnlijk Te Kort Blijven Schieten, Vergeleken bij de Vloeiende Bewegingen van de Wonderlijke Feminiene Wezens op Planeet Aarde, om dat het Pijn Aan de Ogen doet. Geen Voor Beeld van een Trans Gender Dans, dan Toch Liever Ann Margret in de ¨Bill Bailey¨ Screen Test uit 1961, mijn Geboorte Jaar, Toen Verwarring over het Vrouw Zijn Nog Geen Item was.

Published 27 sep 2011

ally4775

Ann Margret Here in January 1961 PerformingBill Bailey” for the Second Part of her Screen Test. This Footage Here showcases More of her Singing and Dancing Abilities, This was A Part of her Personality Test.

Reacties
https://youtu.be/J2iBX_wGbkU

Op Scholen worden Kinderen van Daag de Dag Geseksualiseerd, waar bij Termen en Af Beeldingen worden Gebruikt, die van Pornografische Aard zijn. Ook de Trans Gender Ideologie wordt Pro Actief, Zonder dat Kinderen Hier Behoefte aan Hebben, Gepusht. Veel Ouders hebben Geen Weet Hier Van, Laat Staan, dat ze Weten Hoe Ver de Waan Zin Gaat. Het Filmpje ,dat ik Hier laat Volgen handelt over Wat Al Zeer Ernstig Verkeerd Is, maar Bijna Onschuldig te Noemen Als je Denkt aan de School Boekjes, die Onze Jongsten Klaar Moeten Stomen voor de Dromen van de Pedofielen, die Hier hun Agenda Af Draaien.

Moms React to Woke Children’s Books

Published 13 jan 2022

The Heritage Foundation

As the Left Stretches its Reach to Influence the Next Generation, Publishers and Authors continue Infuse Books, Ones Written for Young Children with Radical Ideology on Gender and Sexuality.

We Sat Down with Three Moms to Capture Not Only their Reactions to these Works, but to Expose Just How Extreme the Messages in Them Really Are.

Here’s What they Think, and Parents across the Country Need to Know, about Woke Children’s Books.

Featuring Patrice Onwuka of @IndependentWomensForum

Still haven’t Subscribed to The Heritage Foundation on YouTube? Click Here https://bit.ly/2otKliy

Follow The Heritage Foundation on Facebook https://www.facebook.com/heritagefoundation/

Follow The Heritage Foundation on Twitter https://twitter.com/Heritage

Follow The Heritage Foundation on Instagram https://www.instagram.com/heritagefoundation/?hl=en

#TransGender #Woke #Books

Reacties
https://youtu.be/HK0AZQMCb7k

Goed te Zien, dat Hier Vrouwen, Echte Vrouwen, Aan het Woord Komen, die de Waan Zin Door Zien. Ik heb me de Laatste Tijd Veel Vuldig Verbaasd, dat Veel Moeders, die Eerst hun Kinderen Al Maskers lieten Dragen, Af Stand van Elkaar en Anderen liet Houden en Gif Lieten In Spuiten, Nu Ook Staan te Klappen als hun Kroost voor Drag Queens Seksueel Beladen Dansjes Ten Toon Spreiden. De Conditionering, die Hier Plaats Vindt, zal Traumatische Gevolgen hebben, Zo dat ‘Iedereen Zich Zelf kan Zijn?‘ Zo ver kan het WillenDeugen‘ en ‘Bij de Kudde Horen‘ dus gaan. Ieder Gevoel van Authenticiteit en Integriteit is Bij deze Moeders Vergaan. Zelfs Echte Vrouwen kunnen hun Vrouw Zijn Zo Blijkbaar Compleet Verliezen.

De Video Genaamd ´What is A Woman is een Documentaire uit de Stal van The Daily Wire, waar in Matt Walsh de Kijker Mee Neemt op zijn Tocht langs vVrschillende Mensen, die hij de Vraag voor Legt. Het Geheel begint Vrij Luchtig en Ludiek, Gaande Weg wordt het Spannender. Zeer Interessant zijn de Wetenschappers ,die Mee wilden Werken aan een Interview, maar Gedurende de Onder Vraging Zich Steeds Ongemakkelijker Begonnen te Voelen, en Dreigden het Interview te Beëindigen. Dan is Goed te Zien, dat deze Mensen Werken van uit Voor Onder Stellingen, die In het Geheel Geen Wetenschappelijke Basis Kennen. Prachtig hoe Matt Walsh Zo Aan Toont, dat de door Velen Zo Geëerde Wetenschappers in Werkelijkheid Bezig zijn onze Kinderen naar de Knoppen te Helpen. Het Einde van de Docu is Prachtig en Eenvoudig, Liet mij Achter met een Brede Glim Lach.

Matt Walsh – What is A Woman?

First published on June 7th, 2023 at 21:51 UT

AweandGrace

Awe & Grace

The Daily Wire Original Documentary

Reacties
https://www.bitchute.com/video/1D4GB4Hr2Poz/

Joost Lips

Efemere Fenomen, 8 juni 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/08/de-vrouw-past-in-geen-definitie/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heritage+Foundation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matt+Walsh
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Daily+Wire
https://robscholtemuseum.nl/?s=What+is+A+Woman?
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trans+Gender
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Children+Book