Joost Lips – De Schijn is Wat men gelooft, de Rest is Echt

Wat men gelooft (1) (foto Joost Lips)

Wat men gelooft (2) (foto Joost Lips)

De Schijn is Wat men gelooft, de Rest is Echt

Verwonder mij er Regel Matig over dat Critici van de Leugen Achtige, WEF Getrouwe en Laf Hartige Politici, Wel Geloof hechten aan Berichten, die beweren, dat Joseph Biden, Justin Trudeau of Hugo de Jonge het Beruchte Corona Virus hebben gekregen. Deze Critici zien er dan Vaak een Argument in. 3 Keer Geprikt en toch Covid! Dat vind ik wat Al te Onnozel. Die Gasten zijn Niet Geprikt en die Gasten hebben Geen Covid gehad. Misschien wel een Snot Neus, Wie Weet Wat Koorts, want Natuurlijk is de Griep Niet, als door een Wonder, Op Eens in het Niets Verdwenen. Covid 19 is Nog Nooit Geïsoleerd, is niet meer dan een Baker Praatje. Maskers beschermenNniet, Ander Halve Meter Afstand Houden is Zinloos, over Alles is Gelogen, en Dan Wel Gelove, dat Biden, Trudeau en de Jonge zich hebben laten Prikken? Hoe Eigen Aardig is Dat!

Foto S en Film Beelden hebben een Grote Overtuiging Kracht, dus er wordt Nogal Wat In Scene Gezet en uitgezonden op gekochte mediakanalen. We zagen de Foto S van Italiaanse Hospitalen, waar binnen het Leven Hectisch was, omdat die Duivelse Covid er Binnen was getreden. Niet Veel Later zagen we de Zelfde Ziekenhuis Foto gebruikt worden voor een Situatie Elders op de Planeet. We zagen Jongetjes en Meisjes in Paniek en Rouwend om de Gevolgen van Bombardementen, en Later, Geo Grafisch Elders, doken dan Dezelfde Koppies Weer in Kranten en op  TV S op, vanwege Andere Rampen. Er zijn Genoeg Footages Rond Gegaan, die tonen, dat de Pandemie een Duidelijk Draai Boek had: voor de Camera Slacht Offers en Zo Genaamde Hulp Verleners in Witte Pakken, achter de Camera Lui zonder Maskers in T Shirts en Korte Broeken, Instructies Gevend voor de Angst Porno. We zagen een Reporter Live Verslag doen van een Enorme Storm, toen kwam die Vermaledijde Toerist in Zwem Broek er op de Achtergrond Achteloos door heen lopen om, Geheel zonder Opzet, te Bewijzen, dat die Hele Reportage Fake was. Toen Rutte in de Oekraïne was met Komiek en Penis Pianist Zelensky, werden er Opnamen gemaakt in een Verwoest Gebied. Toen Macron daar Maanden Eerder was, stonden ze voor het Zelfde Gebouw! Al Snel verschenen er Nog Meer Foto S, met Weer Andere  Leiders, op Precies Dezelfde Plek Geschoten. Ja, de Camera is Hier het Stille Wapen.

De Schijn is wat mijn Geloof me doet toe schijnen. Mijn Kennis bepaalt mijn Perceptie, als ik die Kennis zou kunnen Los Laten, dan zou ik Echt Zien. Het Problematische met mijn Laatste Bewering is, dat die Gene, die de Kennis Los wil Laten dit Al van uit Kennis doet. Dit zal Niet Werken. Je kunt Je Zelf Niet aan de Haren uit een Moeras trekken. Dat is de Reden, dat Bevrijding van de Schijn Genade wordt genoemd, lijkt mij. Een Diep Gevoel van Dankbaarheid komt Vrij als je Besef zich even buiten de Matrix van het Denken mag op houden, de Omstandigheid, die je Onmiddellijk als Vrede herkent, en waar van je weet, dat die met Geen Enkel Mentale Benadering te Controleren is. Dit vraagt Overgave, Niet omdat een Boek, dat zegt, Wel omdat je Dit Zelf Ziet. Er is Geen Sprake van Controle als ik besluit van Iets, dat de Openheid van Beleven belemmert, Afstand te doen. Ik maak me Beschikbaar voor Genade, het is aan Genade Zelf zich te Geven. Ik zaai op het Land, onderhoud Het, en de Oogst is aan God. Ik geloof Dit Niet, ik vind dit een Goede Poëtische Wijze van Spreken. Ik voel me Goed als ik deze Dingen zeg, dat is de Enige Reden om ze Uit te Spreken. Als het mij Goed doet kan het een Ander Goed doen. God heb ik Nooit Gezien, en als ik Mentale Nood ervaar, dan kan ik ook Niet Iemand vinden, die Serieus die Nood kan hebben. Zien helpt Genade zich te Openbaren. Genade zou Niets betekenen als je Niet Eerst een Enorme Puin Hoop in Handen had. Het Bijzondere van deze Tijd is dat een Ieder, als Individu (Niet Verdeeld), Ieder Moment Op Nieuw òf de Puin Hoop, òf de Hemel in Wezen heeft. De Luxe van Morgen Bewust te Worden en Eerst Nog Wat te Feesten is Voorbij, Consequenties op Daden komen Sneller dan Ooit.

Je ziet de ENORME SPLINTER, die de Mensheid in Tweeën heeft Gehakt. Gevaccineerd of Wappie, Masker Op of Masker Af. De Burger Oorlog, die Hier in lijkt te Broeden hoeft Niet als het Mondiaal Ontwaken inclusief het Besef is dat Labelen en Framen Uiterst Onintelligente Activiteiten zijn, die je Nooit hoeft in te gaan. Niet omdat een of andere Profeet dit verbiedt, Eenvoudig en Wel, omdat je zelf ziet, dat Labels en Frames voor Verdeling zijn Bedoeld, en Zonder die Splinters Leven bevalt je Oneindig Veel Neter.

We hebben ook de Maskers gezien, Levens Echt, die Iemand af trok om een Geintje te maken. Die Maskers worden Nu, zonder Gein, gebruikt. We zagen de Paus zijn Volk toe zwaaien vanaf het Verheven Balkon, en Opeens, Foetsie, uit het Zicht, toen de Projectie Machine per Ongeluk of Juist Opzettelijk werd Uit Gezet!

We leven in een Hologram, is Nu een Populaire Zienswijze. Maar wat zegt dat, als je Gehele Verbeelding Reeds Verbeelding is? Wat maakt de Oorsprong van Verschijnselen Nou Uit als er een Omgang met de Verschijnselen Gerealiseerd kan worden, die hoe dan ook In Vrede Is, Onontvreemdbaar aan Ieder Verschijnsel Voor Af gaat? Het is op Zeker Moment Duidelijk. dat je voor Je Zelf, als Object, Onvindbaar bent, omdat je als Zo Danig Nooit hebt of kunt bestaan. Werken aan je Identiteit is dan ook op voor Hand een Belachelijke Onderneming, een Hologram Waan in Zich Zelf, Onecht en Onnodig.

Neem Weg mijn Zonde. Ik verstond in deze Wens Lang, dat ik dan wel een Slecht Mens moest zijn. Nu hoor ik Eenvoudig, dat Zonde een Verspilling van Tijd is, waar ik blijf hechten aan de Zelf Reflectie, die op de Matrix is Aan Gesloten. Ook zonder Mobieltje kun je in het Netwerk Verstrikt blijven. Dat is Zonde. Niet, omdat jij naar de Hel moet, het is volgens de Natuur Wet, dat Ontkenning van de Natuur Wet tot Lijden leidt. Niemand doet je dit aan. Je Valse Zelf Reflectie houdt dit Programma Gaande. Als die Zelf Reflectie vraagt, Neem Weg mijn Zonde, dan weet die Zelf Reflectie eigenlijk ook wel, dat ie daar voor in zijn Geheel moet verdwijnen. Dat gaat Wel Wat Ver!! Dus die Optie gaat in de Doof Pot. De Schijn van de Zoeker met zijn Spirituele Jargon spreekt voort en maakt er een Half Bakken Carrière van. Beseffende, ik zit Gevangen in het Web. Slaaf van de Goedkeuring van ‘Anderen’, die hij Zelf projecteert. Guru Tje Spelen.

Geheel en Al Al Één Zijn. Van Zelf Sprekend begint dat met Geheel en Al Alleen zijn, en Alles, dat Hier Moeite Mee heeft in Mij Zelf aan te zien. Ik heb dit in mijn Leven Vaker als Bedreigend gezien. Dat is het ook. Alles, dat ik maar als ‘Hou Vast‘ meen te kennen valt in het Vrije Zicht Los en kan Niet Langer als Richt Snoer dienen. Daar dobber je dan. Wat mag de Betekenis Hier van zijn? Heeft het wel Betekenis of is het Alles Toevalligheid? Het doet Er Werkelijk Niet Toe. Wat er Toe Doet is Wat er Toe Doet, en als dit Lijden is, dan wil je Daar, een Heel Natuurlijk Verlangen, Van Af. Punt is echter, dat die Gene, die meent te Lijden Precies de Oorzaak van dat Lijden is. Die gaat Niet Verlicht worden, die gaat Verdwijnen, en hij weet Dat. Als de Strijd Hier Tegen is Op Gegeven rest het Echte Zien Zelf. Het Zicht, dat van Nergens komt en Nergens Heen hoeft, dat in Meest Dwaze en Meest Hemelse Omstandigheden het Enige Tijdloze is.

Karin, mijn Lieve, ze vindt dit Soort Taal Vaak Abstract en Niet voor Haar. Ik heb Lang gemeend, dat ze zich er dan Wel Licht Wat Meer voor In kon Spannen Het te Lezen, omdat ik er Echt mijn Best Op had Gedaan en het de Kern van Zaken Goed Benaderde. Bla Bla Bla. T is Eenvoudig het Ontspannen van dit Soort Verlangens, dat de Éénheid vóór Welke Verdeeldheid dan Ook op de Troon heeft zitten. Ik wist Lang Niet op Welk Altaar ik mijn Aandacht Nu op moest Richten om Verlicht te worden. Nu besef ik, dat Aandacht Zelf een Object is, Niet door mij Gestuurd, en Dit is, na Alle Op Lichting, een Hele Op Luchting. Ik benut Graag de Taal om Cruciale Zaken Al Thans Één Maal Exact onder Woorden te hebben gebracht, maar het is Waar. Op het Laatst heb je Niks aan al die Woorden.

Laat God mijn Teksten schrijven. Dat was Wat ik dacht toen ik Bodemloze Beeldentuin voor Efemere Fenomenen verruilde. Hier zat Nog de Wrijving in van Iemand,, die de Zaak wou Controleren door de Controle uit Handen te geven. Nu ik Dit schrijf is het Heel Eenvoudig. Ik weet Niet Wie ik ben en het bevalt Uit Stekend.

Ik leef Nu bijna 7 Jaar met Karin en de Kinderen, waar van een Dochter Blij in Nederland verkeert. Hoe is dit Mogelijk, waar ik Voor Heen Altijd binnen Korte Tijd na Amoureuze Avonturen weer tot Scheiding kwam? Het Antwoord kwam toen ik Af Gelopen Avond Iemand hoorde zeggen, dat in Iedere Relatie op Zeker Moment Verveling Op Treedt. Ik zag de Onzin Hier van. De Geest, het Denken mag Dit Mee Maken. Zieners zijn Vrij van dit Euvel. Karin en ik houden Het Niet met Elkaar uit. We komen Elkaar Steeds Op Nieuw Tegen. Maar het is Onder Tussen Waar. We zijn in Veel Ook Verweven Geraakt, dus dat trekt een Diepe Wond als er Één van Ons Heen gaat. Maar is dit Reden tot Angst? Ik ken deze Angst Louter en Alleen als ik Mij Zelf en mijn Lot Over Weeg. De Droom, die Zich Zelf de Stress in droomt en dit dan Rationeel Denken noemt? Het lijkt Er Vaak Verdomd Veel op, ben Steeds Weer Blij als de Identificatie met dit Soort Denk Patronen als een Zeep Bel knapt. Dat is Altijd het Gevolg van Bewuste Waar Neming. Geen Bewuste Waar Neming, die je je Vóór hoeft te nemen. Dit is het Bewust Waar Nemen, dat rest als er Geen Voornemen, Spijt of Angst meer Spelen. aAs het Denken er Niet Langer Over Heen blaast als een Fanfare voor Louter Tijd Verdrijf.

De Waarheid Is, ik denk, dat een Ieder Hier Mee kan In Stemmen, dat Wat Altijd en Overal Waar is. Dit Eenvoudig Besef laat het Verschil tussen Vergankelijkheid en Ontijdelijkheid zien, dat is Alles en Tegelijkertijd ook Niets. Niet Lijden is mijn Enige Doel als ik lijd, als ik Niet lijd, ben ik er Niet. Kie Ke Boe!

Efemere Femonen, 25 juli 20

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/07/25/de-schijn-is-wat-men-gelooft-de-rest-is-echt/

Meer Informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips