Joost Lips – De Grote Op Ruiming

Heb de Af Gelopen Tijd met Regel Maat Mooie Vredige Geheugen Flarden Langs Zien Komen, die me kwamen Vertellen, dat die Tijd voor Goed Voor Bij is. Loutering middels Herinnering. Het Verleden was Altijd Al Voor Bij, maar Nu hebben Reminiscenties de Extra Boodschap. De Zorgeloosheid van Des Tijds was Onterecht. De Huidige Hel was, Ook Tien Jaar Al Lang in de Maak. Hoorde ik Peter Baars Af Gelopen Dag zeggen, dat George Bush Senior het over de Nieuwe Wereld Orde had, er zijn Ongelooflijk Veel Aan Wijzingen, dat het Idee van Veel Ouder Datum stamt. Ik ben Geen Historicus, maar het is Wel een Goed Idee Dit Binnen Kort, Om mijn Eigen Nieuws Gierigheid in deze Te Vreden te Stellen, in Grote Lijnen in Kaart te brengen. Maar Eerst heb ik een Andere Belofte In te Lossen.

Ik schreef Onlangs Toch wil ik Hier Benadrukken, dat het Systeem, dat de Boze Geesten Ons Op Dringen, Alleen zal Mis Lukken als We Iedere Mede Werking Er Aan Weigeren. Daar Voor Dienen we te Zien, Waar dat Zo is, en Hoe dit Anders kan. Een Goed Onder Werp voor een Later Blog Bericht. Waar Verleen ik Mede Werking aan de Kwade Agenda? Hoe maak ik Dit Ongedaan? Ik Start Geen Breed Sprakig Betoog maar Doe het Liever Bondig.

• Niets Meer Kopen bij Multi Nationals als Amazon. Ga naar Fysieke Winkels, Liefst van Klein Formaat. Als je dan een Keer Iets Niet kunt Krijgen, Dan Kun je een Keer Iets Niet Krijgen. Wen er Maar Aan.

• Geen Bank Kaart Gebruiken Om In Winkels Mee Af te Rekenen, en Zeker Ook Geen telefoon met QR Code. Altijd Cash Betalen en als dit Niet wordt Geaccepteerd Elders je In Kopen doen.

• Geen Betaal Machines in Super Markten Gebruiken, Af Rekenen bij Echte Mensen, en Vertel er Dan Met Een Maar Bij Waar Om je Graag Cash Betaalt.

• Geen Prik Nemen, Geen Mond Kap op, Geen Af Stand Houden.

• Geen Middelen van Bill Gates Gebruiken, Geen Windows, Geen Outlook Express, Geen B Zoek Machine. Kies voor Linux Besturing Systemen, Allemaal Geheel Gratis Inclusief Alle Software, die een Mens Nodig kan hebben. Linux heeft Geen Anti Virus Nodig, om dat het Niet uit een Misdadig Brein is Ontsproten. Linux kent Zeer Gebruiks Vriendelijke en Elegante Besturing Systemen, waar in Zelfs een Leek Snel zijn Weg weet te Vinden. Esthetisch Gezien Zeer te Prefereren boven de Rot Zooi van de Prik Pro Motor en Eugenetische Dwaal Geest. Linux Mint is Zeer Aan te Raden voor een Beginner.

* Geen GMail Meer Gebruiken voor je Mail Verkeer. Er zijn Prima Gratis Alternatieven als Protonmail en Tutanota, die je Privacy op zijn Minst Beter Garanderen. Wie wil Google Nog Steunen? Daar om, Gewoon Over Stappen.

* Geen Kant en Klare Maal Tijden Meer Kopen, en 90% van de Verkoop Waar in Super Markten Mijden. Koop Vers, Leer Koken als je Dit Nog Niet Kan, en Koop Liefst Direct van de Boer of Op Markten. Laat je Ogen en Intuïtie Bepalen of de Voeding Waren in je Handen te Vertrouwen zijn; bij Twijfel Niet Kopen.

* Geen Elektrische Auto Kopen, Geen Warmte Pomp Accepteren, Smart Meters Vermijden, en Wind Molens Vergeten.

Goed, Dit was mijn Eerste Brainstorm, en ik heb Vast Wel Wat Vergeten; als je Ziet Wat ik Dan Wel Vergat te Benoemen, Wees Dan Ook Alert op dat Punt.

Er is Heel Veel Troep, dat Mensen Al in Huis hebben dat Weg Kan. De filosoof Noam Chomsky kan de Deur Uit als je die Nog op de Boeken Plank hebt Staan, en Yuval Noah Harari Er Achter Aan. Chomsky wil Ongevaccineerden naar Eilanden Verbannen, Harari wil van de Mens en God Af.

Ongelooflijk Veel Mensen, Waar Van ik meende, dat Ze Oprecht Waren, hebben OnderTussen Getoond Totaal Onbetrouwbaar te Zijn. Waar onder Veel Zo Genaamde Kunstenaars, die Feitelijk de Originaliteit Ontberen om Werkelijk, Telkens Weer, met Nieuwe Ogen te Kijken. Ik zal Geen Op Somming van Namen Geven, Ga je Eigen Belang Stelling maar Eens Langs en Zie Wie er Weg kan.

Kijk dan Met Een je CD Rek Een Na. Adele, Nick Cave, Bob Dylan, Weg Er Mee! Nu heb ik Toch Wat Namen Genoemd. Het Bloed kruipt (…)  Adele stond Geen Ongevaccineerden bij haar Concerten toe. Nick Cave was bij de Kroning van Charles III, die de Blonde Diana met de Blauwe Ogen liet Verongelukken, na dat Ze hem Eerst Wat Kinderen voor de Bloed Lijn had Gebaard. Ken je het Interview Niet Waar in Bob Dylan Aan Geeft, dat hij de Duivel Dient?