Joost Lips – Contemplatie van Hersen Spinsels

Contemplatie van Hersen Spinsels

Mensen zitten Vast in de Matrix, zo als ze Vast Zitten aan het Denken. Niemand zit Vast in Welke Matrix dan ook, als er Niet wordt Gedacht. Of Beter Gesteld, als de Gedachte, die Onwille Keurig Rond Gaan Niet worden Geloofd en Aan Geklampt.

De Matrix is Zelf Bedacht of Onbestaand.

Niets, dat in Concepten past, is Waar. Concepten te Geloven is Vangbaar zijn voor het Netwerk van wie de Media, zo je Hersenen, Beheersen.

Uit het Netwerk willen Ontsnappen, start van uit het Net Werk, begint een Missie. die Op Voor Hand Gedoemd is te Mis Lukken.

Kalmeer, Wees Eens Even Stil. Leg Alle Wensen en Klachten voor een Moment Op Zij. Breng je Zo Genaamde ‘Problemen‘ Eens Terug tot Wat er Nu Werkelijk het Geval is, Zonder Interpretaties. Als je dit Werkelijk toe staat zul je Waar Schijnlijk Verrast zijn. Als je het In Zicht, dat Hier Bij Vrij komt Meteen Wereld Kundig wilt maken is het Verrassende er Al Weer Af. Verblijf Liever in dit Wonder van Waar Nemen Zonder Voor Kennis.

Ik schrijf Niks voor. Ik zie Geen Pad Om te Gaan. Ik zie Zin, en ik zie Ook Onzin. Op Zin ga ik door, bij Onzin val ik Stil, ten zij een Weer Woord Zinnig is. Zo heb ik Altijd Zin in het Leven.

Woorden Zijn van de Matrix. Mijn Woorden Verwijzen naar Wat Niet van de Matrix is. Ramana Maharshi beschreef het Belang van Woorden Eens als volgt. Je benut het Woord als een Doorn, om een Tweede Doorn uit de Huid te Verwijderen, daar na Gooi je ze Beide Weg.

Binnen het Zen Boeddhisme wordt Taal Voor Gesteld als een Vinger, die naar de Maan wijst. Het gaat om de Maan, Niet om de Vinger. Schrift Geleerden en Querulanten blijven maar met de Vinger Bezig. Er is Alleen de Maan.

Woorden zijn Klanken met een Betekenis. Taal van Filosofen wordt Als Maar In Gewikkelder, met Steeds Grotere en Moeilijkere Woorden Schat, omdat Verdeling bij hen de Scepter Zwaait. Mystici houden het Graag Simpel en Onverdeeld. Filosofen spreken Elk Ander over de Gehele Planeet tegen. Mystici van Alle Tijden, Zonder Elk Ander te Kennen, Bevestigen elkaar. Filosofen putten uit het Denken. Mystici spreken uit het Hart.

Zo dra Iemand zegt ‘Ik zal die Persoon Eens een Lesje Leren‘, is de Leer Stof Al Verdelend. Daarom zeggen Mystici: je bent Al Verlicht, maar je kijkt er Actief van Weg.

Het Feest van Niet Weg Kijken, daar toe kan ik een Ieder Uit Nodigen, maar Naar dit Feest Gaan is een Ieders Eigen Beslissing. Of Niet. Want het Feest maakt een Einde aan Welk Imago Dan Ook, dus de Kans, dat je gaat, is Vrij Gering.

In Feite bestaan er Geen Problemen. Er is dit Huidige Moment en Bepaalde Noden voor Bestaan Dienen Vervuld te worden Om Voort te Leven. Als je Honger hebt, heb je Geen Probleem, maar zet je je in om Voedsel te Verkrijgen. Als dit Niet Meer lukt, dan ga je Dood. Ieder Probleem is Terug te Brengen tot een Af Wijzing van de Dood. Deze Af Wijzing berust op een Vergissing.

Je was Al Eens Dood, weet je nog? Dat was Complete Vrede. Toen werd je Geboren. Binnen de Matrix is Alles Echter Om Gekeerd, dus Nu vreest een Ieder de Dood. Zo houdt de Matrix Deel Nemers Gevangen. Door Angst.

Kijk Nu de Dood in de Ogen, Zie Waar de Angst uit bestaat. Je bent Bang niet te Bestaan, is het Niet? Maar je bestaat Al Niet als je je als Slaaf door de Geboden en Manipulaties van de Matrix laat Leiden. Je hebt Werkelijk Niets te Verliezen. Zij kunnen Wel een Slaaf Winnen als je Vrees Hoger acht dan Werkelijk Zien.

Er is Geen Slimheid, Geen Truc of Manipulatie, die een Mens tot Vrijheid brengt, Alleen de Waarheid zet Onmiddellijk Vrij, omdat de Waarheid Altijd Al Vrij is. Buigen voor Minder dan de Waarheid is een Contract met de Hel. Val er Niet voor. Zie dat het Goed is.

.https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/10/contemplatie-van-hersenspinsels/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Contemplatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hersen+Spinsel