Joost Lips – Centrale Lijf Eigenheid, Doe Je Mee?

De Koninklijke familie op het Bordes met Bewaking (foto Twitter)

Centrale Lijf Eigenheid, Doe Je Mee?

Volks Stammen werden verzameld tot Landen, Landen tot Unies en de Unies worden door de Globalisten aan gevoerd. Centralisatie heet dat. Gaat ook met de Munt gebeuren. Maxima, die zei ,dat de Nederlander Niet bestaat, werkt er Nu Hard aan de Nederlander in der Daad onder de Zoden te werken. Met Zorreguieta Praatjes op Gezag van Wie? Niet op Gezag van de Nederlanders, zo veel is Wel Duidelijk. Mevrouw Maxima, die haar Man een Beetje Dom vindt, prijst Nu Overal de Central Bank Digital Currency aan. Op naar het Chinees Credit Systeem. waar je van je Laatste Vrijheid bent beroofd. Ze weet Beter dan haar Vader Hoe Totalitair te werk te gaan. Moet denken aan Bloed Lijnen. En aan Reptielen.

Maxima heeft de Goed Keuring van Rutte Van Zelf Sprekend, die Andere Tak van het Sloop Bedrijf Nederland.

Zielloze Robots draaien Alles om, voelen Niets, leren Kinderen te Twijfelen aan hun Natuurlijke Gevoelens. Werkelijk Alles, dat Natuur en Werkelijk is, moet op de Helling. Kijk even mee wat het Roncalli Scholen Gemeenschap in Bergen op Zoom tijdens ´Maatschappij Leer´ de Kinderen aan Vragen voor legt.

De Enorme In Wikkelingen zijn Niet te Stoppen, Wat te Doen? Niets. Niet mee doen. Leraren, die deze Shit Verkopen zijn Collaborateurs. Politici, die Hier aan mee doen verdienen een Tribunaal. Maxima en Domme Willem mogen achter de Tralies. Maar Belangrijker dan dit Alles is. Ik doe Niet mee.

Punt.

Joost Lips

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/11/15/centrale-lijfeigenheid-doe-je-mee/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips

1 Comment

  1. Ik zie geen koninklijke familie, alleen de nep nalatenschap van (psychopathische) usurpators.

    Heterofiel zijn is (behalve de voorkeur voor het eigen of voor het andere geslacht) hetzelfde als homofiel zijn: Een narcistische (zij het niet 100% narcistische, het fenomeen dat we bij psychopaten, de “koningen” onder de narcisten, zien) persoonlijkheidsstoornis. Waarschijnlijk meer ‘nature’ dan ‘nurture’.
    De begeerte wordt door deze gestoorden gezien als liefde, maar is het tegenovergestelde.
    E.e.a. resulteert in schaamteloze ‘fonication and adultery’ vanaf de geslachtsrijpheid.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.