Joost Lips – Bestaan Zekerheid? Wat is Veiligheid?

Bestaan Zekerheid? Wat is Veiligheid?

AnderMaal ontvingen we een Brief, dat we dit Huis binnen een Half Jaar dienen te Verlaten. Dit is de Derde Al. De Vorige Twee hebben we via Procedures weten Af te Wimpelen en het lijkt er op, dat ook deze Brief Niet Recht Geldig is. Op Nieuw een Procedure Starten? Of Liever een Andere Woning vinden? Als we over een Half Jaar op Straat staan gaan we de Donkere Dagen weer in. Niet Aan Trekkelijk. Vermoeiend Alle Maal. Onder Tussen wonen we Hier Al Langer dan een Jaar, waar ons Contract ons Slechts Enkele Maanden toe stond Hier te Wonen. Dus we doen het Zo Gek Nog Niet. Maar het is Steeds Wel een Aan Slag op ons Wel Zijn. Ten zij we het Verhaal van ons Af laten Glijden, maar dat lukt Helaas Niet Al Tijd.

Bestaan Zekerheid, deze Woorden betekenen deze Dagen Niet Veel Meer. Karin heeft een Baan in een Gezondheid Winkel, ik ontvang een Klein Pensioentje. We kunnen het Overal om ons heen Zien. Miljarden gaan naar Oorlog en Valse Crises, van onze Belasting Centen. Als je Visie op Zaken de Overheid Niet bevalt, dan bevriezen ze Zonder Scrupules je Bank Rekening. Of ze vertellen je op een Dag, het spijt ons, maar de Pensioen Pot is Leeg. Corruptie is Over Al, en Alle Bandieten Verenigingen werken Samen. Overheden, Banken en Recht Banken, ze spelen Onder Één Hoedje.

Geld wordt Steeds Minder Waard, Banken Vallen Om, Centralisatie neemt Hand over Hand toe. Persoonlijke Vrijheid van Burgers wordt sinds de Corona Hoax Openlijk Onder Geschikt Gemaakt aan de Op Vatting van Vee Artsen. We moeten Actief Doden om de Vee Stapel te Redden. Groep Belang is het Argument geworden. Je laat je Prikken voor een Ander.

De Machinerie van het Beest gaat maar Voort en is Voor Lopig Niet te Stoppen. Het Incassering Vermogen vanMmensen is Blijkbaar Zo Groot, dat Op Stand Nog Al Tijd Niet voor de Hand ligt. Of moet ik het Geen Incassering Vermogen noemen, maar een Toe Genomen Zombie Zijn?

Wat een Wereld!

Karin is Drie Dagen Vrij. Ik wil graag, dat Karin en ik ons Buigen over de Vraag Wat kunnen Gevaccineerden, die Ontwaakt zijn tot Welk Gif ze In Gespoten hebben Gekregen Doen om hun Gezondheid Zo veel Mogelijk te Her Stellen? Ik heb Meerdere Berichten Gehoord, die Veel Belovend klinken. Ik wil de Feiten in Deze op eenRrij zetten. Dan Ook Met Een, Wat kun je doen tegen Chemtrails, Vervuild Water en Al het Andere Gif, dat op Ons wordt Af Gestuurd?

Het Kwaad geschiedt, Zo Veel is Zeker, en ik wil Louter in Op Lossingen Denken. Ik wil Graag Komen tot een Manuscript, dat Antwoorden bevat op Alle Waan Zin, waar we Mee te Maken hebben.

Veilig was deze Wereld Nooit,.Iedereen moest Altijd Al Sterven. Het Enige wat er toe deed, leek mij Al mijn Levens Jaren al de Vraag, Waar om kent de Ene mens in het Uur van Sterven een Doods Strijd en gaat de Ander in Vrede heen? Hoe kan je als Mens Veiligheid Ervaren met de Dood Direct voor ogen?

Dat zal het Hoofd Motief van mijn te Schrijven Manuscript zijn, maar onder tussen wil ik Lijfs Behoud in Alle Opzichten Bespreken, op dat de Tijd, die ons rest op Lengte is om het Hoofd Motief de Ruimte te Bieden tot Realisatie te komen.

Een Zen Meester kreeg Eens de Vraag wat het Geheim van zijn Leer was. Hij antwoordde Als ik Moe ben, Ga ik Slapen.

.

Efemere Fenomen, /

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/02/bestaanszekerheid-wat-is-veiligheid/