Joost Lips – Awe & Grace op BitChute

Mieren Hoop (gif Gfycat)

Awe & Grace op BitChute

Zo als aan de Af Beelding Hier Boven is Af te Lezen, startte ik het Kanaal Awe & Grace op BitChute Zo een Maand, na dat de Lock Down in maart 2020 een Feit was geworden. De Absurditeit van Wat we mee maakten was Over Weldigend. en ik voelde een Urgentie, naast het Schrijven, dat ik Al deed, Meer te Doen. Zo kwam ik tot het Redden van Video Documenten, die naar Alle Waar Schijnlijkheid binnen de Kortste Keren van YouTube Verwijderd zouden worden. Toen verbijsterde de Censuur me. Nu het Nog Erger is Geworden, ben ik het Bijna Gewoon gaan vinden. Zo voeg je je, Ongemerkt Bijna naar een Nieuwe Werkelijkheid, waarin Vrijheid Niet Langer Van Zelf Sprekend lijkt. Daarom is het van Groot Belang Steeds Weer, te blijven Reflecteren op de Onzin, die men je Nu Weer aan wilde Smeren. Die komt van Werkelijk Alle Kanten! Het Nieuws vernemen kan zo Boeiend zijn, dat het Gevaar bestaat, dat het je Eigen Expressie Weg drukt, om dat je maar aan dat Scherm van de Matrix blijft Hangen.

Maar Goed, als je dan toch op hetWorld Wide Web verkeert, dan maar Beter Iets Goeds gedaan. Overigens, als je Te Veel op het www bent, dan groei je in het www, en heeft www je te Pakken. Zo werken de Grijp Armen. Als je het Helder ziet, is het Niet Meer Moeilijk om je Originele Eigenheid Terug te Nemen.

Gisteren, toen Karin en ik in laat Zon Licht door Bos Gebied aan Zee in Courtmacsherry wandelden, vertelde ik haar, dat de Laatste Uit Zending van James Corbett me had Geraakt. Hij bespreekt Hier in de Werking van Social Media op je Eigen Persoon. Het is een Belangrijk Onderwerp als je Vaak meent Vast te Zitten aan je www Devices. Wie herkent Dit Niet?

Dan is Dit een Video, die ik Zeer Aan Beveel. Niet van mijn Kanaal, maar van The Corbett Report.

Ik heb Vele Vele Video S in die Twee Jaar en Vier Maanden Geplaatst, Meer dan Elf Honderd Volgers, en Het is Natuurlijk Gebakken Lucht. Ik plaats Nog Regel Matig Video S, om Informatie, die ik Van Daag van Belang vind en Gevoelig voor Censuur, op Tijd te Redden en te Delen. Vitaal is het Delen van de Info die Dag. Het Account stelt Verder Niks voor, laat Staan de Belachelijke Medailles, die ze er Virtueel voor Uit Delen. Ik ben een Kleine Nieuws Zender. Subjectief als Al die Andere.

Er is Één Video, die is voor mij Altijd Favoriet Gebleven. Van Ene Rooster. Hij had een Kanaal op YouTube, ging Eens Even Rond Dwalen op de Web Site van het World Economic Forum, en maakte mij via Screen Shots Deel Achtig van de Diep Gang van het Web, dat Hier Geweven was! Dat Web zit Vol Waan Zin, het Plan Er Achter Rules The World. Kijken en Luisteren, Mensen, Rooster!

Wat ik met een Toetsen Bord kan Verrichten, zal ik Niet Na Laten, maar Ver vóór dat Punt ligt het Wezenlijke Punt. Val ik voor de Matrix ,of kan ik deze Los Laten? The Great Reset heet ook al The Great Narrative. Het zijn Louter Verhalen, die ze vertellen, er zit Geen Werkelijkheid in. De Mensen, die de Verhalen Geloven, weten Meestal Niet Wie Klaus Schwab is. Society Total Out of Control, Done by A Minority? Non Sense. Het is Al Gestopt. Het Grootste Deel van de Mensheid gaat door als een Mieren Hoop in alle Hoeken, Gaten en Voegen en zal Er Door Verloren Gaan, Zien Zelf is Nog Nooit aan Wat Het Zag Verloren Gegaan.

Survival of the Fittest is Ook Weer een Stapje in de Richting van The New World Order, die Iedereen als Zak Telefoon bij Zich draagt,() of Niet. Je kunt Heel Lang Klagen over het Kwaad in de Wereld, die deze Intelligentie Test Bewust heeft Op Gezet. Of je door staat de Intelligentie Test, of Niet. Er zijn Heel Wat Dommen, die Binnen de Matrix willen Slagen voor de Test, dat zijn Al de Leer Lingen, die Af Vallen. Alle Bruikbare Idioten worden voor de Bus Gegooid. Het is Al Lang Gaande, Steeds Meer Mensen voelen Het. Echter, als je Er Op vertrouwt, dat Dit Goed Af Loopt en Niet Zegt Wat je te Zeggen hebt, dan ben je Mede Plichtig aan Alles, dat Fout Af Loopt. Ik heb Het Niet Verzonnen. Zo ziet Het Er Uit voor mij en ik kan op Goede Gronden Aan Nemen, dat Ieder Mens kan Verstaan, Wat ik Hier Zeg. Ontkennen blijft Altijd een Optie.

Ik ga in de Ochtend met Vrouw Lief Weer een Tochtje Maken naar Skibbereen, waar de 5G Torens ons Laatste Bezoekje Kwalijk Zuur maakten. We hadden Al Gehoord van een Vriend van Karin S Zonen, dat Het in Skibbereen bij Tijd en Wijle Niet Fijn Verkeren was. Toen Karin en ik Er waren, was Dit ons Al Verteld, maar we dachten Er Niet aan, Tot we ons Beiden Onwel begonnen te Voelen. Pas op de Terug Weg, in de Auto, kwamen die Elementen in onze Breinen Samen. Precies het Vermogen, dat de Macht Uit Voerders met 5G willen Vernietigen.

Ik hou van Liefde. Ik hou van Wat Mij Gegeven en Gegund is, ik wens Er Alleen Iets Anders van te Maken als ik Niet Eerst Volledig Apprecieerde, Wat ik Zag. Als ik Vrij en Open zie, dan hoef ik Niet In te Grijpen, dan Vernietigt Wat Niet Deugt Zich Zelf. Awe & Grace, Gratis en Voor Niks.

Eindig met Mijn Laatste Up Load, Totally Amazing Stuff!

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 20 augustus 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/08/20/aweandgrace-op-bitchute/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Awe+&+Grace
https://robscholtemuseum.nl/?s=James+Corbett
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Corbett+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Corbett+Report+|+James+Corbett
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+J+Matt
https://robscholtemuseum.nl/?s=RTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remnant+TV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Remnant+TV+|+Michael+J+Matt
https://robscholtemuseum.nl/?s=BitChute
https://robscholtemuseum.nl/?s=YouTube
https://robscholtemuseum.nl/?s=Medaille
https://robscholtemuseum.nl/?s=Censuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=www
https://robscholtemuseum.nl/?s=www+Device
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Wide+Web
https://robscholtemuseum.nl/?s=Social+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waan+Zin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rules+The+World
https://robscholtemuseum.nl/?s=Society+Out+of+Control
https://robscholtemuseum.nl/?s=Non+Sense
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Great+Reset
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+New+World+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mieren+Hoop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Intelligentie+Test
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ontkennen+Altijd+Optie
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G+Toren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Courtmacsherry
https://robscholtemuseum.nl/?s=Skibberee