Joost Lips – Anastasia en de Rinkelende Dennen van Rusland

Anastasia en de Rinkelende Dennen van Rusland

De Heerlijke Dagen van Zon en Zee dragen er Zorg voor, dat ik Veel Minder dan anders het Wereld Wijde Web betreed. Toen ik van Avond Pas Laat Online ging was de Gewaar Wording, dat ik mij Vrij Willig op het Infuus van Donkere Machten aan sloot.~Zo is het Natuurlijk Ook, Niets Verplicht mij Hier Toe.

Er is een Periode Aan Gebroken, dat ik Weer Graag lees. Anastasia, The Ringing Cedars Of Russia Series, Geschreven door Vladimir Megre. Het betreft een Serie Boeken, die Karin Graag wilde Hebben, Na Dat Meerdere Mensen hun Lof over de Reeks hadden Uit Gesproken. Dat is Feitelijk Zacht Uit Gedrukt. Ze waren Zeer Geïnspireerd, Diep Geraakt en Innerlijk Veranderd. Karin las de Gehele Reeks met Veel Plezier, ik kwam er Niet Toe Zelfs Maar Serieus aan Deel (1) te Beginnen. Een Vriend van ons heeft de Laatste Maanden Meer Malen aan het Boek Gerefereerd, en Keek me met een Bij Zondere Blik aan, na dat ik hem Verteld had de Boeken Niet Gelezen te hebben, als of hij wilde Zeggen, dat ik mij Daar Mee Ernstig Te Kort deed. Nu heb ik Deel (1) Bijna Uit, Deel (2) ligt Al Klaar.

De Zelfde Vriend zou Graag de Gehele Serie Bezitten, maar Nieuw zijn de Boeken Prijzig, en zijn Budget staat die Aan Schaf Niet Toe. Ik had hem Gezegd, dat ik de Complete Reeks Tweede Hands uit Amerika had Laten Over Komen, en dat we Per Exemplaar Gemiddeld Zo een Acht Euro hadden Betaald. Daar had hij Wel Oren naar. Ik zou dit voor hem Regelen, maar moest Toen Constateren, dat de Tweede Hands Exemplaren Onder Tussen Schrik Barend in Prijs waren Gestegen. De bBeken zijn Spiritueel, en Kennen een Maatschappij Kritiek, die de Globale Agenda Stellig Niet past. Er moet Zo Veel in de Ban, Vast en Zeker Ook deze Literatuur, die de Frequenties van de Lezers Er Van Verhoogt en hun Harten Verblijdt.

Afgelopen Avond heb ik Daar Om Gezocht naar Gratis te Verkrijgen E Book Ook Versies van Ieder Deel. Ik ben Geen Fan van Digitale Werken, heb Liever een Fysiek Boek in de hand, maar Nood breekt Voor Keur. Zo vond ik Vrij Snel Wat ik zZcht. Ik werd Met Een Verwend met een Enkel Bestand, in Diverse Formaten te Downloaden, dat Alle Delen van de Reeks bevat. Achter de Hier Volgende Link zijn de Keuzen voor Download te vinden

https://archive.org/details/AnastasiaTheRingingCedarsOfRussia110/mode/2up

Voor Wie Problemen, om Welke Reden dan Ook, met Lezen heeft wil ik tevens Graag Melding doen van het Feit, dat op YouTube Meerdere Kanalen bestaan van Lieden, die de Serie als Audio Boeken hebben In Gesproken. Deze zijn Een Voudig te Vinden. Ik plaats Hier Geen Link, op dat een Ieder Zelf kan Bepalen Welke Stem het Prettigst in het Oor ligt, om Zo tot een Eigen Keuze te Komen. Een Goede Manier om de Bestanden als MP3 te Downloaden geef ik Wel via een Link.

https://www.mediahuman.com/youtube-to-mp3/31/

Wie Geen Linux Besturing Systeem Gebruikt kan Al Daar Vervolgens Klikken op Download for Other Platforms.

Ik zal Zelfs Geen Begin maken met Iets te Verklappen over het Verhaal. Ik ben Niet Iemand, die Makkelijk Leest, ten zij Iets me Weet te Pakken, wat Bepaald Niet Snel Gebeurt. De Aan Loop van het Boek voelde Even Stroef voor me, maar Daar was Al snel Geen Sprake mMer van. Een Fijne Lees Ervaring volgde, en het Plezier, na het Boek ter Zijde te hebben Gelegd, Zin te Hebben in Wat Nog Volgen zal. Dat wacht op me.

Bestaat Anastasia Echt of betreft dit Alles Fictie? Deze Vraag durf ik in de Moderne Tijd Niet met Zekerheid te Beantwoorden. Maar als ik bemerk, dat Mensen, die de Reeks, of Zelfs Alleen maar Deel (1), hebben Gelezen, zich een Stuk Beter en In Harmonie met het Bestaan zijn Gaan Voelen, dan durf ik Realiteit aan het Geschreven Werk toe te Schrijven. Er is Vaker door Onder Zoekers beweer, dat Jezus van Nazareth Nooit Bestaan heeft, en Zou dat Al Waar zijn, dan Nog Al Tijd is er het Bewust Zijn geweest dat de Inspirerende Woorden van Jezus voor Ontelbare Mensen heeft Voort Gebracht, en hun Harten heeft Geopend. What´s in A Name and History als de Inspiratie Evident is?

Ik hou van Jezus en ik hou van Anastasia. Beiden vertonen Wijsheid, Liefde en Vergeving. We hebben te Dealen met de Donkerste Krachten in het Bestaan Denkbaar, blijken Des Ondanks Uiterst Origineel en Creatief te Zijn. De Rol van de Schrijver in het Boek is die van de Westerling, met zijn Grofheden en Tunnel Visies, waar mee ik me Goed kan dentificeren. Anastasia neemt alle dwaasheden van schrijver Vladimir voor Lief, wordt Nergens Reactief, Wat haar Meesterschap over de Lichaam- Gest Voelbaar maakt. Er ontwaakt Bewondering in mij. Dit wil ik Ook. Er vindt een Transformatie Plaats in de Lezer, Alleen Maar om dat Ie Leest. Onder Vind zelf.

Groet de lezer!

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/07/anastasia-de-rinkelende-dennen-van-rusland/