Joost Lips – Alles is Illusie

Carpe Diem (gif echtjohanmanschot.myportfolio.com)

Alles is Illusie

Joost Lips – Collage (1) (https://josef-maria-lips-photography.tumblr.com/)

Wij wonen Momenteel in een Vrij Staand Huis, met Groene Velden om ons heen en Zicht op de Oceaan. Zo Juist, een Half Uur voor Mid der Nacht, rookte ik Buiten een Sigaretje en keek ik met Verwondering naar de Sterren Hemel. Nimmer had ik Zo Goed Zicht, Niet Gehinderd door Kunst Matig Tegen Licht, zo dat ook Sterren Nevels aan mij Verschenen. Maar Feitelijk geloof ik Niets Meer van Wat de Wetenschap mij Voor Spiegelt. Ik weet Niet, Waar Ik Naar Kijk, dit is Mysterieus en Rust Gevend. Everything is IIlusion! Deze Woorden van Nisargadatta Maharaj gingen Weer door mij heen. Vroeger dacht ik bij deze WoordenAlles is Illusie,’ dat Niets Blijvend is. Nu denk ik ‘Alles is Illusie,’ om dat ik, waar ik ook kijk, Belazerd word. Ik kan Alleen Belazerd worden via Mijn Eigen Aan Name. Daar om is de Arme van Geest Gezegend.

De Collage boven aan dit Bericht heb ik Samen Gesteld uit Elementen van Verschillende Foto S, die ik maakte in een Tijd, dat de Wereld Nog een Samen Hang vertoonde, die Zin Geving toe liet. In deze Dagen is Al Zo Veel Schoonheid en Sociale Cohesie Kapot Geslagen, Wat Er Van Rest ligt Continue onder Vuur. Zin Geving Zoeken in het Evalueren van de Politiek is als het Vragen aan het Vuur, dat je Huis Uit Brandt, Wat Minder Heet te zijn. Politiek is gemaakt van Failliete Beloften, dat Nog Zo Velen in die Richting naar Antwoorden Zoeken geeft aan Hoe Zeer de Mens er aan Gewend is geraakt, dat Overheden zijn, of haar Boontjes Doppen. Dat was Al Vragen om Moeilijkheden, en Nu de Moeilijkheden voor Onze Ogen, op alle Levens Gebieden, tot de Grootste Rampen ontwikkelen, weet het Individu Niet Meer Hoe van deze Waan Zin Los te komen. Er zijn Uit Zonderingen. Die interesseren me het Meest.

Joost Lips – Collage (2)  (https://josef-maria-lips-photography.tumblr.com/)

Deze Tweede Collage kwam tot Stand, toen er Al Meer Duisternis en Wan Hoop bezit van de Zielen der Mensen genomen had, de Lock Down was Af Gekondigd en Meest Absurde Maat Regelen Grond Rechten schonden. De Onzekerheid, ‘Waar gaat dit heen?’ Ik meende, dat er Enkele Maanden nodig zouden zijn om het Volk in Opstand te laten komen, maar dat was Wishfull Thinking, Niet Reëel. Wanneer zouden Mensen Wel op staan? Menig Een zei ‘Als ze aan Onze Kinderen komen!‘ Ze kwamen aan de Kinderen, maskerden ze, lieten ze Niet Meer Spelen, Sloten ze Op, spoten Vergif in hen. Onlangs hoorde ik, dat de Grens zal zijn ‘Als ze aan de Huis Dieren komen!Nee, ik geloof, dat Niet Meer. Zo Lang Mensen naar de Politiek Kijken voor Op Lossingen van hun Problemen, gedragen ze zich als Slaven, zullen ze Behandeld worden als Slaven en als Zo danig verder worden Af Gericht, met Artificial Intelligence Implantaten en een Geperfectioneerd Surveillance Systeem, dat hen Openbaar Aan Gezegd wordt. Mensen houden Meer van hun Telefoon, dan van hun Kinderen.

Off Grid, voor Zo Ver en Zo Lang als dat Mogelijk is, krijgt van af Nu mijn Grootste Aan Dacht. Karin zei het Vandaag Goed. Het Geld, dat we Nog kunnen Vergaren in die Richting Besteden en als de Zaak Geheel klapt, wat Onvermijdelijk is geworden, Klaar zijn om op Ons Zelf te bestaan. Self Sufficient Leren Leven op onze Oude Dag, een Hele Uit Daging. Maar er is Geen Sprake van een Keuze als Alle Alternatieven Onvrijheid en Wezen Loosheid betreffen. Dus Je hoeft Geen Bedenk Tijd Meer Heen te Gaan.

Omdat onze Verblijf Plaats, Al Lange Tijd, Steeds Weer Onzeker is, is het Aan Schaffen van een Camper een Goed Idee. Karin stemt Hier Mee In. Als je Verblijf Plaats Onzeker is, is het Handig als je Eetbare Planten en Kruiden in de Natuur kunt herkennen. Over Leven, waar je ook bent, heeft mijn Eerste Interesse.

De Jongens willen naar Nederland. Ik zie Dagelijks hoe Nederland Verziekt wordt, en het gaat Reuze Snel. Ik hoef, dat Niet Geheel uit te leggen, de Politiek wordt gevoerd van uit het World Economic Forum en dat betekent Een Voudig, Iedereen wordt Slaaf, zo als de Meeste Nederlandse Politici, dat Al Zijn. Veel Nederlanders weten Niet, waar je het over hebt als je het WEF of Klaus Schwab benoemt, onder tussen zijn de Bewijs Stukken voor Handen, dat de Democratische Openheid van Geschriften Niet bestaat als het WEF dit Onwenselijk acht. Een Reden om Toch naar Nederland te gaan is, dat je dan met je Camper Niet op een Eiland zit, Potentieel Veel Groter Bereik hebt. Hongarije spreekt me aan. Hoor ik Goeie Berichten over. Portugal is ook een Optie, maar we hebben Niet het Profetisch In Zicht hoe het Morgen Her en Der zal zijn.

Denk aan Asterix & Obelix, dat Kleine Dorpje, dat Stand hield tegen de Romeinen. Ik denk Niet, dat het WEF zulke Soevereine Staatjes zal Tolereren. Gingen Niet Meerdere Afrikaanse Leiders Op Eens Dood, omdat ze de Covid Mandaten Niet op volgden en Zelfs Belachelijk wisten te maken? Het WEF is Dodelijker dan Welk Virus Dan Ook. Maar ook is het zo, dat het WEF de W Niet Waar kan maken, Geen Steun van De Wereld heeft. Vladimir Putin heeft die Club bezocht, maar ik zie hem Niet met hen mee werken deze Dagen. Of is zelfs Putin S Macht Blok Deel van de Mind Fuck, die over de Wereld Bevolking is Uit Gestrooid? Ik weet Het Niet, maar ik denk, dat Rusland Onder Tussen Leuker is dan Nederland.

Zo Nog een Sigaretje onder het Nachtelijk Firmament, dat me toont, dat ik Niks weet. De Sterren Hemel, die me doet denken aan Nisargadatta Maharaj, die op het Eind van zijn Leven zei, dat Zelfs Spiritualiteit Één en Al Entertainment is. Nisargadatta, die me toonde Wat Er Werkelijk Toe Doet. Onder de Foto van deze Bijzondere Man in mijn Leven, is het Boek I am That, dat Wereld Wijd als een Klassieker van Wijsheid is Herkend, Gratis te Downloaden.

Nisargadatta (foto Efemere Fenomenen)

Nisargadatta Maharaj I am That

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 26 augustus 2022

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2022/08/26/alles-is-illusie/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alles+is+Illusie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Everyting+is+Illusion
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sociale+Cohesie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arm+van+Geest+Gezegend
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schending+Grond+Recht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Surveillance+Systeem
https://robscholtemuseum.nl/?s=AI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Artificial+Intelligence
https://robscholtemuseum.nl/?s=AI+Implant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Self+Sufficient+Leven
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Slaaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Camper
https://robscholtemuseum.nl/?s=Asterix+&+Obelix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rome
https://robscholtemuseum.nl/?s=Romeinse+Rijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Romeinen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Soevereine+Staat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Mandaat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vladimir+Putin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mind+Fuck
https://robscholtemuseum.nl/?s=Firmament
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta
https://robscholtemuseum.nl/?s=I+am+That
https://robscholtemuseum.nl/?s=Entertainment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carpe+Diem