John van den Heuvel – Suriname vreest Ernstig Geweld, Wat gebeurt er als Bouterse woensdag Jaren Cel in moet? + Niburu – Joris Demmink en Desi Bouterse Delen een Geheim
Suriname vreest Ernstig Geweld, Wat gebeurt er als Bouterse woensdag Jaren Cel in Moet?
Politie Diensten en Leger Één Heden in Opperste Staat van Paraatheid
“Een Ernstige Zaak, dat een Officieel Document Uit Lekt.” Tanden Knarsend Erkende de Huidige President van Suriname, Chan Santokhi, woensdag, dat een Geheime Nota van zijn Veiligheid Dienst over Mogelijk Geweld bij het Berechten van Oud Dictator Desi Bouterse, Op Straat is Beland. „Ik heb Al Op Dracht Gegeven om dit Grondig te Onder Zoeken”, al dus Santokhi, die Beweert, dat Slechts Drie Personen in het Bezit Waren van het Document, dat op de Voor Pagina de Kwalificatie TOP GEHEIM Draagt.
In Middels weet Half Suriname. waar Politie en Leger Rekening Mee Houden als de Oud President woensdag wordt Veroordeeld Voor zijn Rol bij de December Moorden in 1982. De Surinaamse Regering Vreest voor Ernstige Wan Ordelijkheden en Geweld, blijkt uit het Uit Gelekte Stuk.
Gedetailleerd
Het Document, Ook in Bezit van De Telegraaf, Beschrijft Gedetailleerd Wat het Land Komende Week Mogelijk te Wachten Staat. Alle Politie Diensten en Leger Één Heden zijn in Opperste Staat van Paraatheid. Heel Suriname Houdt zijn Adem In.
Als Eersten werden de Journalisten André Kamperveen en Jozef Slagveer uit hun Cel Gehaald. Ze moesten Voor de Camera’s van de Surinaamse Televisie een Bekentenis Doen, die Met Af Schuwelijke Mis Handelingen was Af Gedwongen. Daar Na werden Vijf Tien van de Zes Tien Gevangenen in Fort Zeelandia Geëxecuteerd. Één van h+Hen had de Nederlandse Nationaliteit. De Surinaamse Staat Televisie maakte Op Bevel van de Leger Leiding Bekend, dat de Slacht Offers Op de Vlucht waren Dood Geschoten.
Verantwoording
Hoe Wel Direct Vast Stond, dat de Executies Plaats Vonden in Op Dracht van Bouterse, hij gaf Veel Later Ook Toe, dat hij Verantwoordelijk was, duurde het Jaren voor dat de Surinaamse Justitie Vol Doende Moed Verzamelde om de Leger Leiding van Toen ter Verantwoording te Roepen. Bouterse werd In Eerste Instantie tot Twintig Jaar Veroordeeld, maar ging In Hoger Beroep en Mocht dat In Vrijheid Af Wachten. Wat gebeurt Er als hij woensdag Op Nieuw te Horen Krijgt Jaren de Cel In te Moeten?
Maar de Politie Vreest Ook voor Dreiging van Binnen Uit. „Binnen het Nationaal Leger zijn Actief Dienende Militairen, die een Loyale Houding Hebben naar Bouterse toe. Dit Brengt met Zich mee, Dat Ook van uit deze Groep een Zekere Dreiging Uit Gaat”, aldus het Rapport. En dan is er Ook Nog een Groep, die Zich ’Boutisten’ Noemt. Uit de Dreiging Analyse „Het is Bekend bij de Politie In Lichtingen Dienst, dat de Heer Hans Jannasch een Belangrijke Rol Vervult Als Het gaat om de Beveiliging van Bouterse. Informaties Luiden ten Aan Zien van Jannasch, dat hij In Zijn Hoe Danigheid als Waar Nemend Directeur van de Toen Malige CIVDVeel Wapens en een Legitimatie Dienst heeft Doen Verstrekken aan de Boutisten, In Elk Geval die Genen, die zich Loyaal Bewijzen aan Bouterse.”
Grote Risico’s
Het Rapport somt Verder Nog een Aan Tal Grote Risico’s Op, waar onder het Gegeven, dat Sympathisanten van Bouterse over een Groot Aan Tal Wapens met Munitie Beschikken en In Staat Zijn Ze te Gebruiken. „Recent is Er Via Verschillende Sociale Media een Aan Tal Spraak Berichten en Video’s Viraal Gegaan, waar bij Zeer Ernstige Dreigende Uit Latingen zijn Gedaan, die Alles van Doen Hebben om de Openbare Orde en Veiligheid in Suriname te Ontregelen, zou Men Komen tot een Veroordeling van Verdachte Bouterse. Daar Bij is Gedreigd met Brand Stichtingen, het Leven van de President van Suriname als Ook is Er Gedreigd de Zoon van de President te Zullen Ontvoeren, In Niet Mis te Verstane Woorden.”
Het wordt dus een Spannende Week, Met Name Ook voor President Chan Santokhi. Hij Geldt als de Belangrijkste Aan Jager van het Proces tegen Desi Bouterse. Oud Politie Chef Santokhi is een Gezworen Vijand van de Oud Legerl Leider en Werkte Jaren Nauw Samen met Nederlandse Politie Diensten om Cocaïne Transporten van het Zo Genoemde Suri Kartel, Volgens Justitie Ook Geleid door Bouterse, Aan Banden te Leggen. Bouterse werd in Nederland Bij Verstek tot11 Jaar Veroordeeld, maar Zat de Straf Nooit Uit.
Sheriff
Het Jagen op Bouterses Drugs Bende Leverde Santokhi Bij zijn Criminele Tegen Standers de Bij Naam Sheriff op. Verkiezing Bij Één Komsten van Bouterses Politieke Partij NDP worden Nog Al Tijd Op Geluisterd met het Bekende Reggae Nummer van Bob Marley ,’I shot the Sheriff’. Zaterdag staat in Paramaribo Op Nieuw een ’ Massa Meeting’ van Bouterses Partij Gepland. „Nu is het Moment om Instructies te Komen Halen”, Valt op Aan Plak Biljetten in Paramaribo te Lezen.
De Steun voor Santokhi bij de Surinaamse Bevolking Brokkelt de Laatste Tijd Af, Al komt dat Ook door Beschadigings Acties door zijn Politieke Tegen Standers. Santokhi wordt Beschuldigd van Nepotisme, Of Wel het Bevoordelen van zijn Eigen Vrienden en Familie Kring. Ze zouden Goed Betaalde Baantjes hebben Gekregen en werden Voor Getrokken bij Sollicitaties. Ook ligt Santokhi Onder Vuur, na dat Onlangs zijn Jaar Salaris van 133.000 Dollar Uit Lekte. Hij zou Daar Mee het Hoogste In Komen Hebben van Alle Presidenten in het Caribisch Gebied. Dat ter Wijl Suriname Gebukt Gaat Onder een Diepe Economische Crisis en de Straat Arme Bevolking Al Jaren Amper Rond Komt.
Het Geeft Alle Maal Aan Hoe Cruciaal de Komende Week wordt voor Suriname. Krijgt Bouterse Ook in Hoger Beroep Twintig Jaar Gevangenis Straf en Slijt de in Middels 78 Jarige Ex Dictator de Laatste Jaren van zijn Leven in de Cel? ’Deze Slimme Indiaan Krijgen Ze Nit te Pakken”, roept Desi Bouterse Al Decennia Lang. Of dat Echt Zo is, hoort hij woensdag. Het is Hoe dan Ook Er Op of Er Onder voor de Recht Staat Suriname.
De Telegraaf, 16 december, 2023
John van den Heuvel
https://archive.is/ltsup#selection-365.0-400.4
Joris Demmink en Desi Bouterse Delen een Geheim
Velen kennen Joris Demmink als de Voor Malig Secretaris Generaal van Justitie.
Maar, Misschien kreeg hij die Baan Wel, om dat hij een Duister Geheim Deelt met Desi Bouterse.
De Geschiedenis is Al Tijd Fascinerend, om dat wij daar een Hoop van Kunnen Leren.
Helaas krijgen wij Vaak Nooit de Echte Geschiedenis van Iets te Horen, maar Al Tijd de Aan Gepaste Versie.
Zo als In Middels Vrij Bekend is Joris Demmink Nooit Veroordeeld door een Recht Bank voor Kinder Mis Bruik, Casu Quo Verkrachting, om dat de Politie er Ondanks Intensief Speur Werk, maar Niet in slaagde Over Tuigend Bewijs tegen de Man te Vinden.
Het is Duidelijk, dat de Man wordt Af Geschermd door Leden van de Vrij Metselarij en Andere Enge Clubjes, Waar toe deze Mensen Behoren.
Maar, Hoe kwam Demmink in 1982 Eigenlijk bij Justitie Te Recht?
Het lijkt Er Op, dat hij is Weg Gepromoveerd omdat hij Te Veel Dingen Wist over Bepaalde Zaken, die Plaats Vonden in Suriname Tijdens de Staat Greep van Desi Bouterse.
Joris Demmink was in 1980 de Suriname Coördinator op het Ministerie van Defensie in Den Haag en had In die Rol Regel Matig Over Leg met Kolonel Hans Valk, Hoofd van de Nederlandse Militaire Missie in Suriname. Valk viel Hiërarchisch onder de Nederlandse Ambassade in Suriname.
Kolonel Valk Verklaarde Later, eind 1982, tegen over de Journalisten Gerard van Westerloo en Elma Verhey van het Blad Vrij Nederland, dat de Februari Coup Nooit had Kunnen Slagen zonder Zijn Technische Assistentie.
Nederland was indertijd betrokken bij de staatsgreep van Bouterse. Saillant detail is dat Joris Demmink toen Suriname-coördinator was op het ministerie van Defensie. Peter Meyer, de man die teveel wist, is later bij een mysterieus ongeluk omgekomen.https://t.co/xDTOSYFWDq
— Gerard de Boer ⚓🚢 (@Gerard1945X) December 16, 2023
In de Uit Zending “Bouterse Aan de Macht” van Andere Tijden uit 2009 Verklaart André Haakmat, “Super Minister” van Bouterse Kort na de Coup, dat Bouterse Nooit de Coup zou hebben Gepleegd als Valk Hem Niet Daar Voor Benaderd had.
Enkele Maanden Na de Februari Coup van 25 februari 1980 werd Kolonel Valk Over Geplaatst van Suriname naar Brussel. Bij zijn Afscheids Receptie, ,juni 1980, in Paramaribo zei Desi Bouterse tegen Valk “Kolonel, Nu ga ik Iets Onthullen Wat Alleen U en ik Weten. Zonder U was Deze Staats Greep Nooit Gelukt”.
Behalve Kolonel Valk werd Ook Joris Demmink, de Suriname Coördinator van Defensie, Niet Al te Lang na de Februari Coup Over Geplaatst en Wel in 1982 naar het Ministerie van Justitie, waar hij Ondanks Tal van Geruchten over Pedofiel Gedrag en Onverkwikkelijke Affaires, tot 2014 een Hoge Functie Vervulde en Kennelijk Ook een Rol Speelde bij de Vervolging van Geert Wilders.
Met Andere Woorden, Joris Demmink is de Man. die Namens de Nederlandse Overheid de Staats Greep in Suriname Organiseerde en Er Vervolgens voor Noest Zorgen, dat Alles in de Doof Pot Verdween.
En er is Meer, dat In de Richting van Valk Wijst. Een Jaar na de Staats Greep doet Majoor Koen Koenders voor de Land Macht In Lichtingen Dienst in het Diepste Geheim Onder Zoek naar het Op Heffen van de Nederlandse Militaire Missie. Als ‘Bij Vangst’ van zijn Onder Zoek Stuit hij Op het Handelen van Valk Rond de Staats Greep en Daar Om is Ook hij Er Van Over Tuigd, dat de Coup Plegers er Zonder Hulp van de Militaire Missie Nooit in Waren Geslaagd de Macht te Grijpen. “Ik denk, dat het Dan Nooit Gebeurd was”, zegt Koenders, “Om dat ze Zonder die Hulp de Capaciteiten Niet Hebben.” Het Rapport van Koenders Verdwijnt als Staats Gevaarlijk in een Lade. De Minister van Defensie krijgt Het Nooit te Zien, door Toe Doen van de Suriname Coördinator op het Ministerie. Die Ambtenaar is Joris Demmink, Later Secretaris Generaal bij Justitie. Hij Beslist, dat er Niets met de In Lichtingen van Koenders Moet Worden Gedaan, om dat hij het Rapport Taxeert als “Een Op Somming van Roddels en Verhalen, die hij in 1980 en 1981 Al heeft Gehoord.”
Niburu, zondag, 24 december 2023 13:24
https://niburu.co/binnenland/19264-joris-demmink-en-desi-bouterse-delen-een-geheim
Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+van+den+Heuvel
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niburu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerard+van+Westerloo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elma+Verhey
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrij+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Andere+Tijden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bouterse+aan+de+Macht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chan+Santokhi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sheriff
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Bank+Paramaribo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nepotisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Desi+Bouterse
https://robscholtemuseum.nl/?s=NDP
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nationale+Democratische+Partij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bob+Marley
https://robscholtemuseum.nl/?s=Reggae
https://robscholtemuseum.nl/?s=I+Shot+the+Sheriff
https://robscholtemuseum.nl/?s=Februari+Coup
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staat+Greep+Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Suriname+Coördinator+Defensie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Defensie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Secretaris+Generaal+Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Defensie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinder+Mis+Bruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Casu+Quo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verkrachting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Intensief+Speur+Werk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vervolging+Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roy+Horb
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Valk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Afscheid+Receptie+Valk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brussel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Weg+Gepromoveerd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Militaire+Missie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlandse_Militaire+Missie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hulp+bij+Staat+Greep+Militaire+Missie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nederlandse+Ambassade+Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koen+Koenders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rapport+Koenders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rapport+Koenders
https://robscholtemuseum.nl/?s=In+Lichtingen+Dienst+Land+Macht
https://robscholtemuseum.nl/?s=André+Haakmat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Super+Minister
https://robscholtemuseum.nl/?s=André+Kamperveen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jozef+Slagveer
https://robscholtemuseum.nl/?s=December+Moorden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Jannasch
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boutist
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boutisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fort+Zeelandia
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paramaribo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staat+Televisie+Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kolonie+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onaf+Hankelijkheid+Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Suriname
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caribisch+Gebied
https://robscholtemuseum.nl/?s=Echte+Geschiedenis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aan+Gepaste+Geschiedenis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrij+Metselarij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Enge+Club
Plaats een reactie