Johan Segers AKA Eric de Noorman – Heel Boeiend + HOE VERWARREND KAN VERWARRING ZIJN of HOE EEN AAN ZWELLENDE STORM WERD BETEUGELD

Heel Boeiend

Zo juist word ik aan gevallen privé door Max van de Berg, ook weer iemand, die zich klaar blijkelijk liever laat voeden door sprookjes dan door feiten. Grappige is, dat hij mij van van alles beschuldigt, terwijl hij ook zegt niets van me te weten en dat doet hij, omdat iemand anders, die volgens hem niets van hem weet uit wil zoeken wie hij is, (…) Wat heb ik daar mee te maken? Ik heb de fakkel drager geantwoord en voorgesteld om te bellen, want er is al te veel onzin in de wereld. Mede, nog steeds, door die ENORME RAT VAN EEN ROB SCHOLTE. Ik hoop echt, dat die Rob nog een keer met lege bandjes komt te staan.

Eric777 AKA Eric de Noorman

https://t.me/LionsNews/50742

HOE VERWARREND KAN VERWARRING ZIJN of HOE EEN AAN ZWELLENDE STORM WERD BETEUGELD

Op zaterdag 21 januari 2023 schreef Dienie Kars AKA Dienie Holland een stuk op haar kanalen, waar in zij zich af vraagt wie Max van den Berg is. Dienie voelt zich door Max onheus bejegend en daar was dit, voor haar, een reactie op. Ik zag haar oproep en schreef daar onder ‘Kan je dat Niet Beter aan Hem Zelf Vragen?

Vlak daar na werd ik privé benaderd door Max. Ik vond dit nog leuk ook, want het contact is met de rust, die Preacher on the Plain heeft in gelast, een stuk minder geworden. De contacten waren tussen hen, niet tussen mij en Max. Maar de geluids opname, die Max voor me in petto had, was helemaal niet leuk, verre van dat. Ik kreeg aller hande beschuldigingen en verwijten om de oren, die voor mij voelden als een kaak slag. Daarom reageerde ik ook meteen, en best fel, mag ik zeggen.

Om een lang verhaal niet nog langer te maken, Max en ik hebben elkaar gesproken en de kou is uit de lucht. Max heeft reserves ten op zichte van. Dienie. waar van ik op de in houd niet in wil gaan in dit stadium, maar laten we zeggen, dat hij haar niet vertrouwd. De op roep van vanmiddag was hem koud op het dak gevallen en Max ziet mij en Dienie als één en daar mee zag hij mij als net zo verantwoordelijk voor haar op roep als zij zelf. Ik begreep totaal niets van die redenering, want Dienie en ik hebben wel is waar contact, maar wij zijn niet samen bezig met een project en al helemaal niet één.

Wat blijkt. Max is geïnformeerd. dat ik, als Eric de Noorman samen met Dienie bij haar moeder woon. Dat er mensen uit de demo wereld daar ook geweest zijn en dat zij daar begroet zijn door iemand, die zich voorstelde als Eric de Noorman. Conclusie werd getrokken, dat ik dat ben.

Ik weet niet wat dat is met mij, maar is het niet Rob Scholte, die zegt, dat ik Johan Segers ben, dan zijn er wel andere, rand debielen? Die bij hoog en bij laag beweren, dat ik de partner ben van Dienie Holland. Nou, ik heb nieuws voor ze, ik heb vanavond voor het eerst van Max gehoord. waar ze woont. Het zal dan ook geen verrassing zijn, dat ik niet bij haar en haar moeder woon. Ik woon gewoon thuis, als het even kan binnen kort weer met mijn eigen Moedertje. Welk belang mensen hebben om te doen, als of ik de partner ben van Dienie of welk belang de partner van Dienie zou hebben om te doen, als of hij mij is, geen idee. Ik denk zelf. dat de fantasie met mensen op de loop gaat als ze horen, dat de partner van Dienie wel Eric heet. Mensen zijn er erg sterk in om verkeerde stukjes in puzzels te leggen en dat neemt echt hinderlijke vormen aan.

En fin, de kou tussen Max en mij is uit de lucht. Voor wat ik kan beoordelen door ons gesprek, denk ik, dat Max een oprechte persoon is met zijn hart op de juiste plaats, maar dat hij door individuen per ongeluk of moedwillig op het verkeerde been is gezet.

Wat Dienie betreft kan ik zeggen, dat we het niet altijd eens zijn over dingen, maar we houden de lijntjes open en steunen elkaar op gebieden, waar we het wel met elkaar eens zijn. Ik heb zelf voor als nog geen reden om aan te nemen, dat Dienie niet op recht is naar mij toe.

Ik hoop, dat Max en Dienie elkaar één op één zullen spreken en dat zij ook onderling er uit zullen komen. Daar bij wil ik op merken, dat het natuurlijk nooit fijn is als iemand je doop ceel gaat lichten, om wat voor reden dan ook.

Dit is het voor nu. Goede Nacht Alle Maal, of Goede Morgen. 😉

Eric777 AKA Eric de Noorman, gewoon van uit zijn eigen huis, dat een stuk noordelijker ligt, dan waar Dienie met haar partner en moeder verblijven.

De Bataafse Leeuw

Onafhankelijk. Rijk aan informatie. Wij presenteren meningen en aan names niet als feiten, fantaseren er niet op los. Wij zijn vrije denkers en voor rede vatbaar. Hier kan iedereen zich zelf zijn, met respect voor elkaar. En ja, humor mag ook ().

De Bataafse Leeuw
Chat Kanaal https://t.me/+2AC-0Xek3TQ5MjZk
Nieuws Kanaal https://t.me/LionsNews

De Bataafse Leeuw, 22 januari 2023

https://t.me/LionsNews/50846\

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+de+Noorman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers+AKA+Eric+de+Noorman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dienie+Kars
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dienie+Holland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dienie+Kars+AKA+Dienie+Wakker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+van+den+Berg

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image