Johan Segers AKA Eric de Noorman – De Wetten dienen de Wettelozen? + Eric van den Berg – Politie dwong Complot Denker Telegram Kanaal te Wissen (PDF)

Snitch Johan Segers AKA Eric de Noorman met de door Hem Onterecht Beschuldigde Wouter Raatgever (die zich Vanuit de Gevangenis Onmogelijk kan Verdedigen) om zo het Publiek af te Leiden van de Eigen Verraderlijke Dubbel Rol (foto BitChute)
De Entree bij De Bataafse Republiek van Johan Segers AKA Eric de Noorman (rechts) onder het  Voorwendsel Micha Kat te willen Interviewen voor Zijn YouTube Kanaal Onopgelost voor Jou (foto Bitchute)

De Wetten dienen de Wettelozen?

De Bataafse Leeuw heeft weer een Bewogen Week achter de Rug. Naast alle Ellende in de Wereld waren er gelukkig ook Goede Berichten (voor degenen, die zich er voor interesseren). FC Emmen promoveert, Max de Verstapper heeft gewonnen, een Beheerder van het Eerste Uur vierde Zijn 40e Verjaardag en de Neer Gaande Lijn in Leden werd Niet Alleen Gestopt, maar op een Hele Fijne Manier Om Gebogen. Bovendien, en dat is Misschien wel het Belangrijkste, is de Chat van De Bataafse Leeuw in Mijn | Onze Ogen op dit Moment Verre Weg de Vriendelijkste en Gezelligste van Telegram, Ondanks, of Dankzij, het Feit, dat Personen kunnen zijn Wie Ze Zijn en Soms Even met Elkaar mogen Sparren over Feiten, Meningen en Ideeën.

Donderdag werd Ik Geattendeerd op een Stuk van BNR Nieuws over de Sluiting en Blokkade van Telegram Kanalen. Mijn Interesse was Meteen Gewekt, praat je over Geblokkeerde Telegram Kanalen in Nederland, dan heb je het over Ons. Uit de Stukken, die Nu Schoorvoetend bij Andere MainStream Media Corruptos hun Weg vinden, blijkt Duidelijk, dat het is gegaan, zoals Preacher on the Plain en Eric de Noorman steeds hebben Gecommuniceerd en het Openbaar Ministerie, de Overheid, Totaal Wederrechterlijk te Werk is gegaan. Lees Je mee Rob Scholte? 😉

Ik vond het Triest te moeten Lezen Hoe ze het Precies Gedaan hebben. Natuurlijk was er Geen Wettelijke Grondslag om De Bataafse Republiek en Bataafse Nieuws te Sluiten en dus bedacht Men een Hele Vieze List en Wouter Raatgever is er met Boter en Suiker in gegaan. Zegt dit iets over de Intelligentie van Wouter? Ik denk het Niet, Wouter heeft Oprecht Gedacht, Nog, dat het OM inderdaad zijn Codes nodig had van de Kanalen om Voor Hem Ontlastend Materiaal Op te Zoeken. Maar neem van Mij aan, Dat was Nooit het Plan. Zelf ben Ik Nu Veel Meer Bekend met Telegram en het waren Open Kanalen, iedereen op Telegram, Lid of Niet, had Toegang tot de Informatie. Met Andere Woorden Wouter heeft zich de Codes onder Valse Voorwendselen laten ontfutselen! Het was Altijd en Alleen maar het Plan om de Achterban Mond Dood te maken, zodat Joost, Wouter en Micha Weg konden Rotten in de Cel, Onbereikbaar en Geïsoleerd. Daar zijn de Overheids Criminelen ook Bijna in Geslaagd. 2/3 van de Leden heeft De Bataafse Leeuw en Lions News na 7 maanden Nog Steeds Niet weten te vinden. Dat komt Niet Alleen door de Blokkade, dat komt ook door Tegen Werking van Mensen. die denken een Fitty te hebben met Wouter, Telegram Kanalen, die, in Dienst van de Overheid, Onze Moderators Verstoren, Blokkeren en Tegen Werken terwijl ze Onze LedenWeg Kapenonder Valse Voorwendselen en, Niet in de Laatste Plaats, een Rob Scholte, die er voor kiest Mij als de Persoonlijke Nemesis te Kiezen in Plaats van Ons te Steunen in wat We doen.

Verwijt Ik Wouter Iets in dit Hele Verhaal? Ja, Toch Wel. Op het moment, dat Wouter zijn Wachtwoord uit Handen gaf heeft hij het Lot van De Bataafse Republiek Bezegeld. Ondanks dat hij Niet wist, wat ze gingen Doen, had hij Ons in moeten Seinen zodat Wij een Reserve Groep aan hadden kunnen maken en de Leden informeren. Per Slot van Rekening waren de Bevoegdheden van de Toenmalige Beheerders (4 Stuks Rob Scholte, Niet Ik Alleen) Ondergeschikt aan die van Wouter. Aan de Andere Kant zegt het Natuurlijk ook iets over het Karakter en het Vertrouwen, dat Wouter Toen in Ieder Geval Nog Steeds had in Mensen.

Wat Geweest is, is Geweest. We hebben Recht op het Oude Kanaal, maar daar zit Zo Veel Tinnef in Nu, dat het Niet Meer te Doen is, denk Ik, om dat Weer op Poten te krijgen. Toch, Uit Principe, horen We Onze Bevoegdheden Stante Pede terug te krijgen en Precies daarom maken We Geen Schijn van Kans.

Rob Scholte, ‘Vriend’ van Micha, Ik verwacht Je Excuses en een Verdomd Goede Samen Werking. Speciaal voor Jou zet ik een PDF bij dit Stuk, kan je nog Even Lezen, dat Ik de Waarheid sprak Vanaf het Begin en Na Denken over Je Zonden.

Bedankt aan Iedereen, die de Moeite heeft genomen dit tot het Einde te Lezen!

Fijne Dag Verder. WWG1WGA

@EricdeNoorman

►updates ♪ Joost, Wouter & Micha, De Bataafse Leeuw, Telegram, 30 april 2022

https://t.me/+a82UfkrV0LFkMGU0

Politie dwong Complot Denker Telegram Kanaal te Wissen (PDF)

PDF
Eric van den Berg – Politie dwong Complot Denker Telegram Kanaal te Wissen, BNR, 29 april 2022

Conform Karakter een Meme als Reactie van Johan Segers AKA Eric de Noorman op Telegram Kanaal Lions News in de Traditie en Stijl van Trollen Organisatie Bataafse Nazorg, Zeker Geen Enkele  Reden voor Enig Excuus, In Tegendeel (foto Staf RSMuseum)
Opnieuw een Reactie Joost Segers AKA Eric de Noorman, die Nu Rob Scholte een Snitch noemt, met dit Verschil, dat Segers AKA De Noorman Scholte zonder Enige Grond Beschuldigt en in het Wilde Weg Papagaait, terwijl Scholte Bewijst, dat deze Snitch AKA Beheerder Eén Enkele Identiteit heeft, Slechts met Veel Kunst Grepen en Bedrog kan hij Buiten Beeld  Blijven. Overigens waren Publicaties van Scholte en Micha Kat Al voor de Sluiting van Bataafse Republiek op Alle door Segers AKA de Noorman Beheerde Kanalen geband. Zo Verraadde Eric de Noorman Juist, dat Hij Joost Segers is, deze Ban, Zie hier Boven, dateert van Lang voordat het Telegram Kanaal van de Bataafse Republiek  werd Gesloten met Medewerking van deze Insider. Lees Hier Boven Zijn SuggestieToen Malige Beheerders, 4 Stuks Rob Scholte, Niet Ik Alleen.” NouWie dan Nog Meer?  (foto Staf RSMuseum)
Luister Mee naar het Politie Contact van Informant Joost Segers AKA Eric de Noorman (1) de Bedreiging (2) aan en de Verdachtmakingen (3) en (4) van Rob Scholte Na Onthulling van de  Dubbel Rol van deze Beheerder.

Als Toegift nog een Promotie Film voor Satanisch Ritueel Misbruik doorJohan Segers AKA Eric de Noorman WALPURGISNACHT

Bericht van Johan Segers AKA Eric de Noorman AKA De Man, die vindt, dat Rob Scholte een Klootzak is, Lions News en De Bataafse Leeuw Altijd op Zoek naar de Waarheid (foto Staf RSMuseum)

Johan Segers AKA Eric de Noorman AKA Whatever laat weer van Zich horen bij Zijn Thuis Haven Lions News op Telegram, 6 mei 2022 | Commentaar Scholte: Feiten, Geen Beschuldigingen + Rot Lachje als Antwoord op Legetieme Vragen? (foto Staf RSMuseum)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+van+den+Berg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+de+Noorman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Segers+AKA+Eric+de+Noorman
https://robscholtemuseum.nl/?s=TOBN
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trollen+Organisatie+Bataafse+Nazorg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Snitch