Johan Oldenkamp – Pateo Radio met Lida Udo over Diana Spencer

Linda Udo verdiepte zich met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel, spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten. Ze verdiepte zich in kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto’s en analyseerde docu- mentaires, reportages en politierapporten.

http://langlevediana.nl/over-linda/

Een spannende reconstructie met verbijsterende ontknoping, over de dood van Diana

Het mysterie rond de dood van prinses Diana

Het is alweer zeventien jaar geleden dat prinses Diana, haar vriend Dodi Fayed en hun chauffeur dodelijk verongelukten in de Pont de l’Alma-tunnel in Parijs. Velen hebben de beelden van deze ingrijpende gebeurtenis op hun netvlies staan. Het was zo’n zeldzame gebeurtenis die de wereld deed schudden op zijn firmamenten.

Door haar dood was Diana verlost van de persmuskieten en was het vorstenhuis verlost van Diana. Maar was of is Diana wel dood…? En Dodi? Waar is die gebleven? Wat is er eigenlijk precies gebeurd, die nacht in augustus 1997? Was het een bizar ongeluk? Of… is alles in scene gezet en was de indrukwekkende uitvaartplechtigheid in Westminster Abbey een grote poppenkast?

Koninklijk Complot is het boek over het mysterie rond de dood van prinses Diana. Een spannende reconstructie van historische feiten, koninklijke dwaalsporen, intriges, verraad en romantiek op jetsetniveau. Een onvoorstelbaar ijzingwekkend & onbevattelijk plan onder de codenaam Mission Escape.

http://langlevediana.nl/boek/

http://langlevediana.nl

1 Comment

  1. re-enactment 31 juli 2017 op 16:37

    Uitstekend!

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.