Jeroen – Vreemde gesprekken of logisch gevolg?

Wat kan een gesprek/dialoog bij jullie toch ook raar lopen…hè?

Van de Turky’s Airways komen ze op Pim kale Pim…en van Pim op verkorte Rob Scholte en van Scholte op de ogenschijnlijk bedeesde Hammerstein. Laat staan de Emmer omgekomen Olifant of een zogenaamde dierenvriend en rasgriezel Graus van de PVV, die nog geen respect voor andere geslachtelijke dieren tonen kan en dat zelf niet voor de vrouw heeft [ook van hem bestaan vieze/vrouwonvriendelijke beelden op Youtube].

Ofwel? Overeenkomsten en niet overeenkomsten?: Pim en Hammerstein, en Scholte, hebben niets met de Vliegtuigcrash van Turky’s Airways te maken, noch met de Tokkie’s, Wilders, dhr. V. Vollenhoven of Hammerstein. Pim heeft wel wat met Turken en Marokkanen te maken gehad, al was het vaak ’s avonds en/of goed donker…? Hammerstein weet ik niet..of deze iets met Turken en Marokkanen te maken heeft gehad?, maar Rob Scholte zeker niet op die manier, want die was weer, voor 100%, een zichzelf bewijzende Hetero en geen homoseksueel!

En?:
Citaat Marco: ‘Rob Scholte reed in dezelfde auto rond als…Oscar Hammerstein!’

Ja?, maar dat is nog geen reden om een ander die in diezelfde auto rondrijd om te willen brengen. Ik rij ook graag rond in auto’s waar Prins Bernhard in reedt. Alleen heb ik die auto(‘s) niet en werd er noch op Bernhard en noch op mij zulke aanslagen beraamd. Oók niet door de Belastingdienst! Dus het Merk van de auto deed er denk ik niet zoveel toe? Hoewel ook, Wj…over opknappen gesproken?, Hammerstein al opgeruimd had geweest geworden als die wel in dezelfde auto van Scholte was gestapt. Alleen hadden dan de sleuteltjes weer niet in deze zelfde auto van Scholte gepast, en had Hammerstein wellicht weer eerst aan Scholte zelf de sleuteltjes gevraagd, en had Scholte, nog staand op zijn benen, die weer niet gegeven door te roepen tegen Hammerstein dat hij goed in de war is/was. Maar daar is nooit iets van gebleken!? Net zo…als dat ook niet het geval was bij Pim, de Tokkie’s, en last but not Least…’Wilders’. Laat staan bij Pieter v. Vollenhoven, want die kan weer heel goed conclusies trekken en luisteren… Precies het tegenovergestelde…zoals ik Lezen kan…

Rare praatjes..allemaal…?*

*Inmiddels verdwenen reactie op een IKON-uitzending

http://www.ikonrtv.nl/daw/uitzending.asp?lIntItem=2&lIntEntityId=171