Je Beste Vriend Kijkt Met Je Mee | Hermann Wagner – Gek door een Pervers Sekte Spelletje + Niet Gek | Caspar Zwart klapte uit de School, 5 oktober 2021 + Videre – Caspar Zwart Facebook Down Net 5

Caspar Zwart (foto YouTube)

Caspar Zwart werd Gek door een Pervers Sekte Spelletje

Gepubliceerd 22 aug 2022

JeBesteVriendKijktMetJeMee | Hermann Wagner

Is een Hoge Straf dan wel Zo Gepast voor Caspar, aan gezien hij Gek Gemaakt is door een Ander? Moeten we Niet Eens naar de Avatar Sekte kijken?

Reacties
https://youtu.be/erKHexiEajA

Niet Gek | Caspar Zwart klapte uit de School, 5 oktober 2021

Gepubliceerd 8 nov 2022

JeBesteVriendKijktMetJeMee | Hermann Wagner

Wel Wappie, Geen Wappie, Gestoord of Niet, weerleg de Feiten, die door Caspar worden Aan Gekaart, die ik Deels kan Onder Bouwen. Een Ziek Piramide Spel stond al in 2019 in de Nederlandse Dag Bladen. Dat er Elite zijn, die de Demonstratie Wereld financieren weten we Inmiddels Ook. Spirituele Waan Zin met een Vleugje Avatar valt Even Eens Niet Meer te ontkennen. Dus dat Caspar Compleet van het Padje was, gaat er bij mij Niet Meer in.

Reacties
https://youtu.be/LpF5ZzHNdkc

Caspar Zwart Facebook Down Net 5

Gepubliceerd 29 jan 2021

Jesuis Videre

Zwerver Gekkie Caspar Zwart zwerft Al een Tijdje Zo Overal en Nergens. De Gekkies, behalve Graaier Claudia. maar dat is Niet Raar, zijn Dol op hem. Bedel Doos Lerowajaahh schurkte Al Eens Lekker tegen hem aan en Ook Veroordeelde Kinder Vriend Geel Hesje Tani G genoot van de Gesprekjes met deze Verwarde Zwerver Gek
https://youtu.be/Io4jErfKmwk

Sinds december 2020 hangt Caspar een Beetje op het Malieveld en krijgt hij Aandacht van Alle ‘Strijders‘ en hun Moeder. Hij is er met een Nobel Doel “Ik ben in Honger Staking sinds 26 december. Ik ga door tot 4 Miljoen Mensen mij Ontmoeten. Hier Voor ben ik Alles wat mij Lief is Kwijt Geraakt en heb ik een Jaar Lang als Dakloze Geleefd. Tussen 11:00 en 20:00 zie ik je Graag op het Malieveld in Den Haag. Ik heb Niks Nodig. Er wordt Voor mij Gezorgd. Zorgm dat je Warm Gekleed bent. Iets Warms te Drinken voor Je Zelf. Neem een Klap Stoeltje Mee en Bescherming voor Als het Regent.”

Dat wordt een Lange Zit zou je denken. Maar zo als elke Wappie houdt ook Zwerver Gekkie zich Niet aan zijn Woord en is hij Weer Lekker gaan Eten, Zo Genaamd is hij ‘Met Vakantie.’ Nou, tot Zo Ver de Honger Staking, Meneertje zit Lekker te Eten in Een of Andere Tent. Wat een Watje. Op zijn Facebook Pagina jubelen de Gekkies van Blijdschap, want Caspar is Weer gaan Eten, wat een Held! En Caspar lacht zijn Tandjes Bloot, doet Nog Even Unteressant op een Fimpje en de Donaties stromen Weer Binnen.

Reacties
https://youtu.be/eBRlEBp9KIE

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Je+Beste+Vriend+Kijkt+Met+Je+Mee
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hermann+Wagner
https://robscholtemuseum.nl/?s=Je+BesteVriend+Kijkt+Met+Je+Mee+|+Hermann+Wagner
https://robscholtemuseum.nl/?s=Videre
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caspar+Zwart

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image