JDTVHQ | Eric Donk – JDTV (169) Pseudologia fantastica

Pseudologica Fantastica (foto Facebook)

JDTV (169) Pseudologia fantastica

In première gegaan op 22 apr. 2021

Welkom in de fantasiewereld van ‘onderzoekers‘ Micha Kat, Hans Meyer en Wouter Raatgever.

Jaap van Dissel vermoorde kinderen op een basisschool in Bodegraven en hersenspoelde de overlevende kinderen en hun ouders door middel van een MK Ultra programma. Slachtoffer en ‘enige overlevende getuige’ Joost, werd meegenomen naar ondergrondse tunnels, waar hij Reptillians en kinderoffers zag en zegt, dat hij bewijs heeft dat er op dit ogenblik kinderen worden misbruikt in ondergrondse tunnels in Nederland. Hoewel het onderzoek naar zijn verhaal inmiddels al bijna een jaar gaande is, hebben deze onderzoekers vreemd genoeg nog altijd geen enkel feit kunnen aantonen en lijkt het er zelfs op. dat zij liegen over de aangifte, die Joost bij de politie gedaan zou hebben.

Ik neem alle verhalen serieus en sta overal voor open, maar we hebben na een jaar intensief onderzoek door Hans Meijer van Wees de Weerstand, Micha Kat van Revolutionair Online en Wouter Raatgever van de Bataafse Republiek, nog altijd niets aan bewijs gezien. Dit terwijl Joost zelf over bewijs zegt te beschikken, waarmee hij kan aantonen, dat er op dit moment kinderen misbruikt worden in ondergrondse tunnels. Dit kun je hem in deze video horen zeggen. Waar wachten we op? Waarom doet Joost geen aangifte? Waarom toont hij zijn bewijzen niet? Liegt hij hier over, of is er iets anders aan de hand?

Zoals ik het nu zie is Joost iemand met ernstige trauma’s en problemen, die flink wordt uitgebuit door mensen, die hem zeggen te helpen. Zij hebben door dit verhaal inmiddels al ruim 100.000 euro aan donaties opgehaald. Er is onder andere gedoneerd om Joost naar Nederland te laten vliegen, zodat hij zijn aangifte kan doen. Toch is dit nog steeds niet gebeurt. Is dit het gedrag van een strijder, die zegt zijn leven te willen geven om dit soort misbruik aan te willen pakken? Joost, Micha en Wouter zullen dit ongetwijfeld ook lezen, dus ik daag ze uit eens uitleg te geven over waarom de aangifte nog niet gedaan is? Wat voor onderzoek zij hebben gedaan? Wat dit heeft opgeleverd en waarom Joost niet gewoon direct naar de politie gaat met zijn bewijsmateriaal? Als je bewijs, zoals waar Joost over zegt te beschikken niet zo snel als mogelijk ter beschikking van de politie stelt, ben je wat mij betreft geen slachtoffer maar ook gewoon medeplichtig aan het voortbestaan van de situatie. We kijken naar ‘mannen,’ die roepen dat er actie moet komen, maar zelf in de praktijk uiteindelijk helemaal niets doen. Waar wachten we hier eigenlijk op?

De komende tijd zal ik enkele filmpjes uitbrengen, die het ware gezicht van deze ‘mannen‘ laten zien.

Ik besef ook, dat veel mensen hier verontwaardigd over zullen zijn. Ik doe dit echter niet, omdat ik Joost, Wouter of Micha haat, of omdat ik boos ben. Maar omdat zij serieus onderzoek belachelijk en zelfs onmogelijk maken. Als Joost echt serieus is komt hij gewoon naar Nederland om zijn aangifte te doen. Als het moet zal ik hem desnoods zelfs persoonlijk beschermen als hij hier is. Tot die tijd moet hij gewoon zijn mond houden. Niet omdat ik hem het zwijgen wil opleggen, maar omdat hij zijn eigen zaak op deze manier alleen maar schade aanricht. Als hij echt een serieus onderzoek naar zijn verhaal wil is hij bij deze bedriegers en charlatans aan het verkeerde adres!
Ik gun Joost oprecht het beste en hoop dan ook, dat Joost deze week op beeld een duidelijke uitleg geeft, over waarom hij dit bewijs niet direct aan de politie geeft of desnoods gewoon openbaar maakt. Strijden we hier tegen onrecht of voor een paar donaties? Ik hou niet van tijdrovende welles nietes spelletjes en wil daarom snel de bewijzen zien, waarover Joost, Micha en Wouter zeggen te beschikken. Zijn zij oprecht bezig geweest met dit verhaal, of maken zij welbewust misbruik van elkaar, de situatie en het vertrouwen, dat zij van hun kijkers krijgen?!

In dit filmpje zien we enkele opmerkelijke fragmenten uit dit ‘moordonderzoek‘ en kunnen we horen hoe ik bedreigd word, omdat ik Wouter Raatgever niet zou willen bellen. Gelukkig heb ik destijds een opname gemaakt, zodat we nu allemaal kunnen horen, dat Wouter Raatgever hier niet de waarheid over spreekt. Welk doel hebben deze ‘heren‘ om JDTV zo aan te vallen en te bedreigen? Waarom zouden mensen niet meer met mij samen mogen werken en wat doe ik eigenlijk allemaal fout volgens hen? Helaas geven zij mij geen antwoord op deze vragen.

Mocht je boos worden op JDTV, omdat ik deze vragen stel, dan heb je trouwens pech! Ik doe alleen maar verslag van het verloop van dit Bodegravense rituele misbruik moordonderzoek. Is het dan vreemd, dat ik laat zien, dat Wouter en Micha tot nu toe alleen maar praatjes hebben, niets echt onderzoeken en zelfs grapjes maken over kinderhandel en ritueel misbruik? Mag je hier geen kritiek op hebben?

Ik zal deze ‘onderzoekers’ laten zien voor wat ze zijn! Wat dat precies is, laat ik lekker aan jouw eigen oordeel over en ik hoor ook graag hoe jullie hier over denken, zonder dat we in allerlei scheldpartijen en bedreigingen terecht komen.

Reacties
https://youtu.be/vo6zwxcZffw

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+Donk
https://robscholtemuseum.nl/?s=JDTV
https://robscholtemuseum.nl/?s=JDTVHQ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Meijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wees+de+Weerstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Revolutionair+Online
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bataafse+Republiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image