Jan Neckers – Moslim Zuster in de Tweede Kamer? + JDTVHQ | Eric Donk – JDTV (164) Kauthar Bouchallikht in de Kamer + The Threshold Society – Al Kauthar (Abundance)

Calligraphic medallion from the Sabanci collection (foto The Threshold Society)Surah Al Kauthar (foto YouTube)

Tweet van Geert Wilders (foto Twitter)
GroenLinks kandidate Kauthar (foto mematic.com)
Kauthar Bouchallikht Marocaine (foto Bladi.net)

Moslim Zuster in de Tweede Kamer?

De politiek leider van GroenLinks Jesse Klaver ligt onder vuur over een kandidatuur voor de verkiezingen van maart.

Vorige week deelde GroenLinks zijn kandidatenlijst mee voor de Tweede Kamer Verkiezingen. Op de negende en zekere plaats stond klimaat activiste Kauthar Bouchallikht. GroenLinks vergat te melden dat Bouchallikht ‘Head of Member Organisation Relations’ is van ‘Forum of European Muslim Youth and Student Organisations (FEMYSO)’. Elders rinkelden de bellen. Dat clubje is de jeugdorganisatie van het Europese filiaal van de Moslim Broeders, die in verschillende landen een stempel als terreurgenootschap hebben. Haar Palestijnse afdeling Hamas staat op de terreurlijst van de EU. Natuurlijk beweren de Broeders dat ze vreedzaam zijn, maar ze eisen wel de invoering van de racistische en seksistische Sharia. Het dametje ontkende, dat haar club banden had met de Broeders, terwijl die zelf het tegenovergestelde beweerden. Wat later bleek, dat ze de dochter van de oprichter van het eerste Nederlands filiaal van de Broeders was, maar toch “had ze niets met hun gedachtegoed”.

Boven alle verdenking

Van alle kanten werd op haar geschoten en zelfs het zo politiek correcte NRC deed een duit in het zakje. Klaver en zijn partijgenoten bleven schaamteloos liegen, dat die FEMYSO een lief clubje was. Uiteraard kwam de extreem linkse atavistische reactie op de proppen, dat dit weer iets van extreem rechts was, want een kandidaat, die moslim en vrouw is, staat boven alle verdenking. De pers werd afgescheept met de dooddoener “Zou u dat ook over een blanke man vragen?” De reacties van GroenLinks zijn te begrijpen. Moslims komen uit vaak corrupte landen, waar clan solidariteit en cliëntelisme de hoogste waarden zijn. De moslim partij Denk geraakt niet verder dan drie zetels, omdat moslims massaal voor GroenLinks vallen. Die partij zit in Provincie en gemeentebesturen (onder andere Amsterdam) en kan haar moslimkiezers veel beter verwennen. Inmiddels hebben 55 hysterische milieu clubs (onder andere het gewelddadige Extinction Rebellion) ook al razend gereageerd, want “Kauthar” wordt aangepakt, omdat ze zo’n integere klimaat activiste is.

‘T Pallieterke, 25 november 2020

https://pallieterke.net/2020/11/moslimzuster-in-de-tweede-kamer/

JDTV (164) Kauthar Bouchallikht in de Kamer

In première gegaan op 4 apr. 2021

31 maart 2021

Het was een drukke dag in en rond de Tweede Kamer. Er werden niet alleen nieuwe Kamer leden beëindigd, maar zij mochten ook direct aan de slag met een pittig debat over het CDA Tweede Kamer lid Pieter Omtzigt en de vraag of er een complot tegen hem gaande is vanuit de hoogste kringen van onze Regering en zijn eigen partij. Is Pieter Omtzigt gewoon een Wappie, die klaagt, dat heel de wereld hem tegenwerkt als het even een beetje tegenzit, of is er hier meer aan de hand?

Door alle commotie zou je de commotie rond de installatie van Kauthar Bouchallikht als kamerlid bijna compleet vergeten. Om deze reden stonden Edwin Wagensveld en enkele sympathisanten van Pegida Nederland voor de deur te demonstreren om ons hier aan te herinneren. Deze demonstratie werd echter meerdere malen aangevallen door tegendemonstranten, die verfbommen gooiden in een poging deze actie te verstoren. Uiteraard werden deze mensen direct opgepakt door de Politie.

Zullen de mensen, die een gekozen Volksvertegenwoordiger dwars proberen te zitten, straks ook zo resoluut worden afgevoerd door de Politie Haaglanden?

Reacties
https://youtu.be/xyPl3P_bGqs

Al Kauthar (Abundance)

Surah (108)

Bismillaah ar Rahman ar Raheem
Innaa a’atainaakal Kauthar
Fasalli li rabbika wanhar
Inna shaani’aka huwal abtar

In the name of Allah, the Beneficent, the Merciful.
Truly, We have given you Abundance.
So turn to your Lord in prayer and sacrifice.
It is those who oppose you who are in loss.

Translated by Kabir Helminski
Share The Love, Choose Your Platform!

The Threshold Society, datum onbekend

https://sufism.org/origins/quran-islam/quranic-chapters/al-kauthar-abundance-from-the-quran-2

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kauthar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kauthar+Bouchallikht
https://robscholtemuseum.nl/?s=GroenLinks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moslim+Broeders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Muslim+Brothers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moslim+Sisters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Muslim+Sisters

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image