Jan Kuitenbrouwer – Het Sadistisch Universum van John de Mol + Micky van Leeuwen + John de Mol Spil in Satanisch Media Netwerk

 Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto Het Nieuwsblad)

John de Mol bij BOOS (foto AD)

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto headtopics.com)

John de Mol bij BOOS (foto netiflix.com

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto hbvl.be)

John de Mol bij BOOS (foto newbusinessherald).com

 Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto nouveau.nl)

John de Mol bij BOOS (foto rtlnieuws.nl)

 Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto IJmuidercourant.nl)

John de Mol bij BOOS (foto AD)

 Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto nouveau.nl)

John de Mol hoorde in 2019 van Grens Overschrijdend Gedrag door Zijn Zwager Jeroen Rietbergen (foto linda.nl)

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto hartvannederland.nl)

Vaarwel, John de Mol Nederland is In Shock (foto AD)

John is BOOS (foto speld.nl)

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto villamedia.nl)

His Masters Voice (foto ditjesendatjes.nl)

 Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto msn.com)

John de Mol is BOOS (foto adformatie.nl)

John is Boos Verbreekt Alle Banden met AD na Negatieve Berichten (foto AD)

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto mediacourant.nl)

Beste John, Het ligt Niet aan de Vrouwen, Groet, de Vrouwen uit Je Bedrijf (foto leidschdagblad.nl)

Het Sadistisch Universum van John de Mol

De Morele Onverschilligheid, die John de Mol Groot maakte, brengt hem Nu ten Val, schrijft Jan Kuitenbrouwer. “Wat zich bij zijn Programma’s achter de Schermen afspeelt, is Het Zelfde als Er Voor, maar dan zonder Filter. “Op het Podium krijgen de Kandidaatjes Waardevol Advies van hun ‘Coaches’, in de Coulissen neemt de Grooming Andere Vormen aan.”

Dat het Nog Zo Lang Geduurd heeft voor John de Mol Tegen een Lamp Liep, is Vooral een Bewijs van zijn Talent. John de Mol is Directeur van een Circus, dat zijn Dieren Slecht Behandelt, maar die Zelf Altijd Veilig buiten de Kooi blijft. Soms springen ze Woedend op tegen de Tralies, maar dan doet hij Gewoon een Stap Achteruit en steekt een Sigaret op. Maar nu zit er toch Bloed op zijn Voorhoofd.

Net als haar Broer heeft Linda de Mol ook een Haar Scherpe Neus voor de Tijdgeest, maar daarnaast heeft zij ook een Geweten, waarmee zij haar Producten Altijd Iets van een Stichtelijke Boodschap mee geeft. Zij spiegelt zich aan Oprah, de Onvermoeibare Biechtmoeder van de Vrouw van Nu. Linda wil Geld Verdienen én Verheffen, John wil Alleen dat Eerste. Daarom is het Extra Wrang, dat juist zij Nu het Slachtoffer wordt van zijn Morele Onverschilligheid. Dat haar Verloofde zijn Broek Niet Omhoog kan houden kun je John de Mol Niet Kwalijk nemen, maar wel dat hij de Andere Kant Op Keek toen zijn Zus werd Bedrogen en hij zijn Zwager handhaafde in een Positie,di e hij misbruikte voor Seksuele Gunsten.

Wie denkt, dat John Mol op Te Grote Afstand zou staan van de Dagelijkse Praktijk van die Televisie Show om Kennis te Hebben van de Goings On, heeft Geen Goed Beeld van de Man en zijn Manier van Werken. Hij is een Haast Maniakale Perfectionist, in Staat om een Opname Stil te Leggen omdat er een Haarlok Verkeerd Zit en een Controlfreak, die zorgt, dat hij Altijd van Alles op de Hoogte is. Iedereen binnen de Orbit van dat Programma heeft Hier van Geweten, Inclusief Hij, dat geef ik u op een Briefje. Maar zoals Beschreven in de vele Profielen en Portretten, die van hem Verschenen zijn hij Zelf ook een Nogal Actieve Womanizer, en daarom Misschien Niet Zo Genegen om Zulk Gedrag in zijn Omgeving te Ontmoedigen.

Tot het Huis Idioom van de Firma Endemol behoorde Lange Tijd de FraseDaar krijg ik (G)een Paal van in de Broek.’ Het Algehele Streven was er op Gericht omDjon & Djoop’ (Koot & Bie) een Commerciële Erectie te Bezorgen. Dan was het Goed. Wat die Fysiologische Reactie bij Djon de Mol het Snelst Te Weeg Brengt is de Gemene Deler van al zijn Televisie Formules: Kijken naar Mensen, die Vechten om Geld. Die Functie heeft Top Sport ook, daarom begon hij ook Ooit een Sport Zender, tot hij besefte, dat je de Spelregels van een Sport niet zo maar naar je Hand kunt Zetten en je dus beter je Eigen Toernooien en Competities kunt Organiseren. Big Brother,De Gouden Kooi, The Voice Of Holland, De Dansmarathon: Arme Mensen, die elkaar de Tent uitvechten voor een Klater Gouden Trofee. Na IJver en Rivaliteit, Glorie en Vernedering, Wie Kijkt er Niet graag Naar? John de Mol’s Paal is de Paal van Nederland.

Wat zich bij die Programma’s achter de Schermen Afspeelt, is Hetzelfde als Er Voor, maar dan Zonder Filter. Zonder Spotlights en Schone Schijn. Op het Podium krijgen de Kandidaatjes Waardevol Advies van hun ‘Coaches’, in de Coulissen neemt de Grooming Andere Vormen aan. Het Geciteerde Idioom blijkt Nog Steeds Gangbaar.

Zo bouwde De Mol een Wrede Kermis, een Virtueel Worstel Perk voor de Behaag Sport, dat Altijd Uitverkocht is. Een Sadistisch Universum van Sloebers, die zich Dood Vechten voor een Opgestoken Duim. Big Brother, De Gouden Kooi, The Voice OfWereld Hits. Al begint de Sleet er Inmiddels Flink Op te Komen, Herkenbaar aan de Talrijke Spin Off’s en Tweaks. Hetzelfde Rad van Fortuin, Opgeverfd en met Nog Meer Lichtjes.

De Laatste Afval Race, die hij bedacht, een Vijftig Uur Durende Dans Marathon op SBS, werd Alles behalve de Blockbuster, die hij voorspelde. Hij baseerde dat Idee op de Speelfilm They Shoot Horses, Don’t They, van Sidney Pollack (1969), een Inkt Zwart Verhaal over een Dans Marathon op de Pier van Santa Monica, ten tijde van de Grote Depressie, om een Prijs van 1.500 dollar en de Kans op een Film Contract. De Armoede in Californië is op dat Moment Zo Enorm, dat Deelnemers zich Letterlijk Dood Dansen. Het is een Navrante Aanklacht tegen het Kapitalisme, maar De Mol Miste of Negeerde die Dubbele Bodem en zag vooral een IJzer Sterk Idee voor een Televisie Programma. Uiteraard werd de Opzet Afgezwakt met EHBO ers en Hulpverleners, zodat er Geen Slachtoffers vielen, en mogelijk was dat ook de Reden, dat er Geen Hond naar Keek. Het Idee was Gecastreerd door Decennia Beschaving, die De Mol Misschien Niet Helemaal heeft Mee Gekregen.
Het lijkt er op, dat hij ook in deze Affaire de Tijdgeest Verkeerd Gelezen heeft, en zich Domweg Niet Realiseerde, dat wanneer dit Soort Wanpraktijken anno 2022 in de Openbaarheid komt, je een Serieus Probleem hebt. Hoe ‘Groot’ je ook bent.

Hij mag er dan Alles aan Doen om er Zo Jong Mogelijk uit te Blijven Zien, intussen is ook John de Mol (1955) gewoon een Oude Witte Man, met de Vinger Misschien Niet Meer zo Feilloos aan de Pols van de Tijd als Ooit. Time Waits for No One.

Een Zekere Poëtische Rechtvaardigheid heeft Het Wel. Het Morele Darwinisme, Waaraan hij zijn Fortuin Dankt, brengt Hem Nu Ten Val. Dat het zijn Arme Zus een Beetje tot Troost Mag Zijn.

HP | De Tijd, 19/ januari 2022

https://www.hpdetijd.nl/2022-01-19/het-sadistisch-universum-van-john-de-mol/

https://www.hpdetijd.nl/2022-01-19/het-sadistisch-universum-van-john-de-mol/

John de Mol Spil in Satanisch Media Netwerk

John de Mol  (foto Indigo Revolution)

John de Mol bij The Voice of Holland (foto RTL)

Als ons Kleine Koude Kikkerlandje Ergens in uitblinkt de Afgelopen Decennia, dan is het wel het Produceren van Media Mind Control. Ik durf zelfs Hardop te Roepen, dat ‘Wij’ als Nederland Uitblinken in het Produceren van Satanische Media Mind Control, en Niemand anders dan John de Mol is de Spil in dit Satanische Media Netwerk. Een Satanisch Media Netwerk, dat begon in Nederland, maar Inmiddels Wereldwijd Bekend is en Invloed heeft.

Bij Satanisch Denken Veel Mensen Meteen aan de Duivel of Satan, en wordt Al Gauw de Connectie Gelegd met het Aanbidden van de Duivel. Dit is wat mij Betreft Desinformatie. Mensen, die in het Satanisme hebben gezeten, zoals de Bekende Spreker Mark Passio, zullen je Uitleggen, dat Satanisme Niet draait om het aanbidden van de duivel, maar dat het in feite binnen het satanisme draait om het dienen van één groot doel. Dat grootste doel binnen het satanisme is het boven alles stellen van het eigen ego. Men aanbidt tevens niet de duivel maar de planeet Saturnus. Meer informatie hierover vind je hier. Satan betekend Saturnus. Als ik het over satanisten heb dan heb ik het dus over de Saturnus cult. Naast het dienen van het eigen ego, aanbidden deze satanisten Saturnus. Het gaat hierbij om heel veel verschillende geheime (occulte) genootschappen die ik voor het gemak allemaal onder deze Saturnus cult verzamel. De Satrunus cult is als het ware de overkoepelende macht achter de macht die al deze geheime genootschappen aanstuurt. Deze Saturnus cult maakt geen geheim van hun adoratie voor Saturnus. Men gebruikt van allerlei satanisch symbolisme. Het oog in de pyramide is een voorbeeld van dit soort symbolisme (zie link). Andere voorbeelden zijn wereldwijd te vinden in allerlei logo’s waarin de kunstmatige ringen van Saturnus te vinden zijn (zie afbeelding hieronder voor een kleine greep uit het assortiment).

saturnus_symbolisme2

Het Logo van Nike is misschien wel het Bekendste Voorbeeld van Ringen van Saturnus Symbolisme  (foto Indigo Revolution)

Het draait natuurlijk lang niet alleen om het gebruikte symbolisme. Het draait in eerste instantie om de gebruikte (mind control) technieken en tactieken, en de werkwijze van deze occulte genootschappen. Er worden bepaalde agenda’s uitgespeeld hier op Aarde. Het hele New World Order verhaal is een paradepaardje van deze Saturnus cult. Voor de meeste lezers is die ene wereldregering inmiddels wel een helder en tastbaar verhaal geworden. We zien overal ter Wereld globalisering. De VN, EU, TTIP, NAVO, Bilderberg, Council of Foreign Relations, ik kan nog wel even doorgaan met het noemen van voorbeelden maar ik neem aan dat een ieder inmiddels wel weet heeft van de vorming van deze ene wereldregering. Ook het vormen van één wereldreligie vordert gestaag. Ik heb het dan over één wereldreligie met Lucifer aan het hoofd (zie link voor meer uitleg hierover). De Nederlandse monarchie is innig verbonden met de plannen voor het vormen van deze NWO. Bilderberg bijvoorbeeld is niet voor niets vernoemt naar een hotel in Oosterbeek. Heeft Nederland nog meer belangrijke ijzers in het vuur als het gaat om de Saturnus cult? Ik zeg ja, Nederland is klein in oppervlakte, maar groot in satanische daadkracht. In dit artikel wil ik het hebben over de verstrekkende rol binnen de macht en manipulatie van het medialandschap van John de Mol. Mediatycoon en miljardair John de Mol.

Eigenlijk zijn er drie grote takken van sport als het gaat om de indoctrinatie door deze Saturnus cult. Religie, wetenschap en de media. Religie moge duidelijk zijn. Over de wetenschap kunnen we het in de toekomst nog wel eens hebben. Maar denk hierbij aan de misleidingen en desinformatie van NASA bijvoorbeeld. Als je googlet naar allerlei logo’s van NASA missies en projecten dan vliegt de Saturnus symboliek je letterlijk om de oren. En ook de namen die men gebruikt voor missies zijn op z’n minst occult te noemen. Apollo bijvoorbeeld, welke vernoemd is naar een Griekse god. CERN, de deeltjesversneller is een ander wetenschappelijk instrument van de Saturnus cult welke verdrinkt in de occulte kennis (zie link voor een uitgebreid verhaal hierover).

De media is de derde tak van sport welke de Saturnus cult gebruikt om haar agenda te pushen en om het volk te hersenspoelen. Vooral de televisie doet zijn werk meer dan goed bij het hersenspoelen van de bevolking. De televisie werd ooit door Telefunken gemaakt om als medium te dienen tussen onze realiteit en andere realiteiten en vooral entiteiten. Televisie werkt rechtstreeks via ons onderbewustzijn, en kan ons zeer gemakkelijk hypnotiseren als het ware. Daarnaast dient de televisie onder meer als propagandakanaal en als cultuur-creatie gereedschap. Televisie bepaald hoe wij functioneren, denken en leven. En als je televisie zegt in Nederland, dan zeg je tegelijk John de Mol. John de Mol is Talpa. Talpa betekend mol in het latijn. Talpa is de overkoepelende holding die onder andere Endemol (tv) en Radio538 (radio) omvat. Maar Talpa is nog veel groter dan dat. Kijk op de Talpa Wikipedia om een beter beeld te krijgen van deze omvattendheid. Over Talpa en Endemol wil ik het vandaag hebben. Naast (mede)eigenaar van deze bedrijven is John de Mol ook grootaandeelhouder in RTL en SBS. John de Mol zit innig verstrengeld in het complete Nederlandse medialandschap als een spin in een web.

Endemol maakt/produceert een heleboel programma’s. Endemol is trouwens niet alleen van John de Mol. Hij heeft 33 procent in handen. Silvio Berlusconi heeft net als Goldman Sachs ook 33 procent in handen. Dat zijn best wel endemolbetrouwbare partners vind je niet?

endemol

Endemol (foto Indigo Revolution)

Endemol is Groot Geworden door Big Brother. Big Brother was George Orwell’s 1984 in een TV Programma Jasje gestoken. Het Idee er achter was om Mensen Meer en Meer te laten Wennen aan het Idee, dat er Geen Privacy is en dat het Dood Normaal is om overal Camera’s te hebben hangen. Big Brother was dus de Grote Doorbraak van John de Mol Wereldwijd. Elk Land ter Wereld kocht de Rechten voor een Eigen Big Brother Huis, en John de Mol liep Nog Meer Binnen. Het logo van Endemol wat je hiernaast ziet is nogal opmerkelijk als je een beetje basiskennis hebt van occult symbolisme. Ik ken verschillende visies op dit symbool van experts in occult symbolisme. De een zegt dat we hier te maken hebben met een zogenaamd reptielenoog. Een ander zegt dat er duidelijk sprake is van de bekende Saturnus ‘swoosh’, welke de ringen van Saturnus symboliseert. Misschien is het een combinatie van beiden? Voor Engelstalige experts is de naam Endemol helemaal bizar trouwens. Als je het in het Engels uitspreek krijg je ‘End ‘em all’. Ik hecht aan dit laatste geen waarde omdat ik weet dat de naam een samenvoeging is van de achternamen van de oorspronkelijke oprichters van Endemol: Joop van den Ende en John de Mol. Maar wie weet, misschien vonden John en Joop het wel een heel erg leuk woordgrapje, wie het weet mag het zeggen..

De Invloed van John de Mol reikt Ver. Ook propaganda programma’s zoals Pauw worden mede mogelijk gemaakt door Endemol. Peter R de Vries is een bekende Endemol marionet. En zo kunnen we een heleboel marionetten en programma’s aan dat lijstje toevoegen.

Endemol maakt dus enorm veel programma’s. En in al die programma’s is sprake van satanische mind control en/of cultuur(mis)vorming. Ik noem er maar eens eentje, Goede Tijden Slechte Tijden. Dat is een Endemol productie. En dat is overduidelijk ook. Het draait om ego, ego en nog eens ego. In dit soort soaps gaat het voornamelijk om de satanische filosofie van eigen ego eerst, ten kosten van wat dan ook. Daarnaast vormt men de cultuur van een bevolking. Het is normaal om vreemd te gaan, om te liegen en om in elke scene alcohol en/of koffie te drinken. Een glas water drinken en een appel eten zal je een personage in die soap niet zien doen.

Het gaat niet alleen om Goede Tijden, Slechte Tijden of Pauw of Peter R of een van de andere assets uit de stal van John de Mol. Het gaat om het totaalplaatje. Er is zowat geen onafhankelijk programma, omroep of zender op te noemen meer in Nederland.Kabbalah Talpa-1 De invloed van John de Mol is overal zichtbaar.

Is John de Mol een satanist? Bewijzen kan ik dat niet. Maar het heeft er wel alle schijn van. John de Mol heeft namelijk ook kennis van de kabbalah en het werk van Aleister Crowley. Of het moet toeval zijn dat hij in al zijn logo’s knipoogjes geeft naar het werk van Aleister Crowley. Maar aangezien we hier met een miljardair te maken hebben die zo’n beetje het monopoly heeft op de gehele Nederlandse media, lijkt het mij logisch dat hij deel uitmaakt van één of meerdere geheime genootschappen die vallen onder de paraplu van de Saturnus cult. Het logo van Talpa lijkt verdomd veel op de ‘Tree of Life’ (levensboom) uit de kabbala

kabbalah-talpa

Logo van Talpa lijkt Verdomd Veel op deTree of Life’ (Levensboom) uit de Kabbala (foto Indigo Revolution)

John de Mol (foto RTLNieuws)

Kabbalisten beweren dat de levensboom de verschillende paden die een ziel kan nemen richting verlichting laat zien. Ik heb mijn eigen uitleg van deze levensboom. Ik zie het als de verschillende paden die allemaal leiden tot het gevangen houden van de massa, de mensen die niet tot de Saturnus cult behoren met andere woorden. Kabbalisten aanbidden Lucifer en de andere gevallen engelen, al zullen ze dat zelf altijd ontkennen. De kabbalah werd pas eind 19e eeuw vertaald naar he Engels. Aleister Crowley gebruikte deze vertaling, de hermetische kabbalah in veel van zijn werk. Aleister Crowley was lid van het geheime genootschap ‘The Golden Dawn’. Golden Dawn symbolisme vinden we ook in het logo van John de Mol’s Talpa productie ‘Utopia’. De rijzende zon is duidelijk te herkennen in het logo van dit programma. Het logo van Shell en het logo van Barack Obama zijn enkele andere voorbeelden van het rijzende zon symbolisme in talloze logo’s.

rise

De logo’s van Utopia, Shell en Barack Obama  in 2008 zijn voorbeelden van Rijzende Zon Symbolisme (foto Indigo Revolution)

Utopia is een van de laatste satanische Talpa bedenksels. En Utopia doet precies wat de naam al zegt. Het moet ons domme mensen voor eens en voor altijd duidelijk maken dat wij niet zonder hiërarchie, regeltjes en leiders kunnen. Utopia werd gelanceerd als een project waarin mensen zonder geld samen moesten werken en dan zou men zelfvoorzienend worden. Het resultaat is echter dat mensen kijken naar een neppe soap die geregisseerd is en die wemelt van de acteurs. En af en toe zal er best wel een wereldverbeteraar tussen zitten. Zo’n iemand wordt echter door het script wat de acteurs uitvoeren snel buitenspel gezet, en wordt dan als een dromer neergezet die geen oog heeft voor de realiteit. De realiteit die John de Mol ons wil laten zien in Utopia is er eentje waarin dus een samenleving zonder geldsysteem, wetten en leiders gedoemd is te mislukken. De boodschap is helder: blijf gewoon braaf een slaaf en doe wat je verteld wordt, een Wereld waarin mensen eendrachtig samenwerken en zichzelf kunnen onderhouden is een Utopie. Om deze boodschap te verduidelijken heeft men veel plaats ingeruimd voor project monarch symbolisme. Project Monarch is een verlengstuk van het bekende CIA mind control programma genaamd ‘MKUltra’ (zie link). Project Monarch borduurt hierop voort. Als beroemdheid hoor je er tegenwoordig niet meer bij als je niet op de foto gaat met monarch vlinders (zie link voor een duizelingwekkend overzicht van dit soort foto’s). De monarch vlinder vinden we ook terug in Utopia. Mijn onderzoek hiernaar was van een jaar geleden, de afbeeldingen zijn dus ook van een jaar geleden. Het kan zijn dat de makers de project monarch mind control symboliek inmiddels wat minder opzichtig hebben gemaakt. In dat geval hebben we gelukkig nog onderstaande afbeeldingen. De eerste is van de internetsite van Utopia en de tweede is een SBS6 aankondiging. Beide hebben ’toevallig’ een monarch vlinder gekozen uit het aanbod van miljoenen vlinders..

utopiacrap

Kijk Utopia 24/7 Live (foto Indigo Revolution)

Aleister Crowley richtte na zijn vertrek bij ‘The Golden Dawn’ zelf meerdere geheime genootschappen op. Hij channelde demonische wezens, die wezens gaven hem de informatie die hij in zijn boek ‘The Book of the Law’ gebruikte. beyoncejaycrowley_thumbAleister Crowley was ook een tijd hoofd van de roemruchte O.T.O. (Ordo Templi Orientis). De O.T.O. is een occult genootschap dat demonische wezens channelt en vereerd en daarbij gebruik maakt van extreme seksuele sadistische perversie. Deze verering gaat heel erg ver. Denk hierbij aan het ritueel verkrachten en vermoorden van jonge kinderen. De O.T.O. heeft vandaag de dag een enorme invloed op de cultuur(mis)vorming die wij via muziek, media, films en televisie tot ons krijgen. Vooral in de popmuziek is de hand van de O.T.O. duidelijk zichtbaar. Aleister Crowley slogan ‘Do what thou wilt’ wordt nog steeds braaf luid en duidelijk verkondigt door artiesten als een Jay-Z en andere bekende O.T.O. leden. Het is een aloude slogan die de satanische filosofie van ‘eigen ego boven alles en iedereen’ uitlegt. Langzaam maar zeker wordt de massa gehersenspoeld en klaargestoomd voor iets heel groots. Wat dat is zullen we zijnerzijds ervaren, duidelijk is dat er toegewerkt wordt naar de terugkomst van de Gevallen Engelen met Lucifer aan Top van Één Wereld Religie.

crapp

Jay Z & The Voice (foto (foto Indigo Revolution)

Ik wil het verder nog even hebben over het Talpa ProgrammaThe Voice’. Ik ken het concept een beetje, artiesten zingen een liedje, en jury draait wel of niet om in een stoel. Mij interesseren dat soort programma’s me niet. Ik zie zo’n beetje alles wat op tv komt als afleiding, mind control, cultuur(mis)vorming en/of propaganda. En daarom heb ik al jaren geen tv meer. Wat mijn interesse wel heeft is de occulte symboliek in veel tv-programma’s. Neem nu het logo van ‘The Voice’. Een programma wat inmiddels ook al wereldwijd verkocht is door John de Mol. Het logo van ‘The Voice’ is een van de The-Voice_logo_lrgmooiste voorbeelden van creatief gebruik van occulte symboliek verwerkt in een logo. Op het eerste oog lijkt er niet veel ‘mis’ met het logo van ‘The Voice’. Echter, als je goed kijkt zie je meteen heel duidelijk 2 grote V’s. 2 V’s staat voor 66, want in het Hebreeuws staat de V voor 6. 66 is in het werk van Aleister Crowley een verwijzing naar het vereren van de gevallen engelen. Het ‘peace’ teken kan je als een V zien, tegelijkertijd is het ook een ander occult symbool voor iets heel anders. Typhon. Typhon komt ook regelmatig aan bod in het werk van Aleister Crowley. En Typhon stamt uit de Griekse mythologie. Typhon is in de Griekse mythologie de god die het meest gevreesd wordt door alle andere goden. Typhon is een god en tegelijk een ongelooflijk monster. Typhon had dan ook 50 slangenkoppen aan zijn eigen hoofd vastgegroeid zitten. Er was niets of niemand wat door de Griekse goden meer gevreesd werd dan Typhon. Vandaar ook de bijnaam ‘Vader van alle Monsters’. Deze Typhon wordt dus ook vereerd in het werk van Aleister Crowley. En het symbool voor Typhon is het zogenaamde ‘peace’ gebaar, met andere woorden het maken van een V met je vingers. John de Mol vereerd met het logo van ‘The Voice’ zowel de gevallen engelen als ook dit monster der monsters genaamd Typhon.

Nu snap ik dat logo’s ’toevallig’ zo gemaakt kunnen zijn. Maar als je de logo’s van Endemol, Talpa, Utopia en The Voice alleen al naast elkaar legt kan je haast niet meer spreken van enige toevalligheid. Zoveel occult symbolisme vind je bijna nog niet eens bij elkaar in de katholieke kerk… Tel daar bij op de mind control en de agenda achter al deze producties, en je krijgt een redelijk goed beeld van John de Mol’s rol binnen de Saturnus cult. Dit soort mensen zijn verantwoordelijk voor de afdeling media mindcontrol en massa manipulatie.

Natuurlijk runt John de Mol niet in zijn eentje de media wereldwijd. In Nederland is zijn macht alles overheersend. In het buitenland krijgt hij steeds meer voet aan de grond.

Iemand anders die in Amerika voet aan de grond heeft gekregen is Reinout ‘Arnie’ Oerlemans. Hij verkocht zijn bedrijf Eyeworks aan Warner Bros. Eyeworks maakt vooral real-life bagger met semi-bekende Nederlanders en ander hersenloos ‘vermaak’. Het logo van Eyeworks, valt daar iets aan te zien misschien?

eyeworks_logo

Eyeworks Logo (foto Indigo Revolution)

k weet Het Niet. Ik vind Persoonlijk die Saturnus Swoosh rechts een Beetje Overdone en Te Opzichtig.

30 oktober 2015

https://www.indigorevolution.nl/2016/09/12/john-de-mol-spil-in-satanisch-media-netwerk-html/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Kuitenbrouwer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micky+van+Leeuwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Talpa
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bertelsmann
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sadistisch+Universum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Media+Netwerk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image